1.søndag i advent 2018 VIND M2Beauté vippeserum og Nailberry

reklame

1.søndag i advent 2018 VIND M2Beauté vippeserum og Nailberry

Min adventskalender i år er kræs for kendere. Jeg ved bare, at I bliver helt juleglade.

Den første præmie består af;

 • 1 stk juleæske med M2 Beauté fullsize (5 ml) vippeserum og 1,5 ml brynserum SAMT
 • 3 stk Nailberry neglelakker ( Rouge, Hippie Chick og Mystique red)
 • SAMLET VÆRDI over kr 1.500

To win this

Skal I;

 1. følge @Ibbyheart og @Brandsofbeauty på Facebook (er I ikke på FB, kan I deltage med jeres julehilsen alligevel HERINDE)
 2. skrive en julehilsen til en i holder af/ligefrem elsker – og sætte den ind i kommentarfeltet ved dette blogindlæg (husk også at vise vedkommende, (der er tiltænkt ordene) din julehilsen – print det ud – skriv på en lap papir – skriv på et julekort – bare en kærlig, lille julehilsen – lad os sprede lidt julekærlighed)
 3. alle med dansk postadresse kan være med
 4. vinderen trækkes fredag den 7.december

SLAP AF

Nyd juledagene og husk at få trukket vejret helt ned i maven ind imellem.

Møs fra Ibbe

172 Comments
 1. Kære Fjolle, jeg deltager ikke i giveawayen, men jeg vil sende dig en julehilsen, hvor jeg lover at lave flere sjove ting og træninger med dig året ud – og i din fremtid. Jeg elsker dig Fjolle. Du er mors skat. Møs fra Ibbe

 2. Rigtig glædelig jul min skønne datter ❤️
  Håber vi får en dejlig og uforglemmelig jul sammen ❤️
  Kys fra mor

 3. Kære store datter som er flyttet hjemmefra ❤ Husk altid at man kan komme til mor med sorger, vasketøj, og alt derimellem.
  Nyd livet. Og julen. Og klejner og din søde kæreste.
  Kys fra mor ❤

 4. Kære julemand

  Mit eneste ønske igen i år… er at du giver min lille pige i himlen den dejligste jul…. Vi savner hende hver eneste sekund og det er nærmest ulideligt og specielt i denne juletid rammer det hårdt. 💞❤️

  Glædelig jul lille skattepige 🎅🤶😭

 5. Glædelig jul til min datter Julie som trods sygdom mm har klaret dig fantastisk og nu er blevet mor til en yndig lille pige . Du kan altid komme til mor med bekymringer og hvad der må trykke hjertet <3

 6. Jeg tænker min skønne datter eller endnu ukendte svigerdatter fortjener en fantastisk jul med de skønne familier – inklusive mig🎄🎄🎄🎄

  1. Kære lille My,
   Jeg troede ikke, jeg ville kunne elske noget væsen, ligeså meget som jeg elsker din far og hans bror. Men det gør jeg. ❤️
   Elsker dig My.
   Skønne lille pige. Snart 1 år. Første jul.
   Kærlig hilsen
   Farmor

 7. Ønsker hele min familie den hyggeliste jul <3 <3
  Glæder mig til mange hygge timer i denne skønne måned <3

 8. Kære mor

  Jeg ønsker dig en dejlig december med masser af gløgg og kirkekoncerter som du elsker.
  Jeg glæder mig til at være sammen med dig juleaften og give hinanden vores gaver.

  Kæmpe jule knus din datter ❤️

 9. Glædelig jul til de 3 vigtigste personer i mit liv, min mand og mine børn. Elsker jer 😘❤️🌲

 10. En særlig og kærlig julehilsen, til mine 3 fantastiske børn – som fylder mit liv med gode – og nogle gange knap så gode – ting 🥰 mit et og alt – uden dem, ingen mig 💚💜❤️🧡

 11. Kære skønne Carina. TAK fordi du er ligeså vild med at skråle med på alle julesangene som mig og for at sprede din juleglæde hver eneste dag <3 Der er intet federe end at have en bedste veninde der er ligeså crazy som en selv 😀 Glædelig jul dame <3

 12. Til min bedstemor: Glædelig første december! Du er en af dem jeg savner mest, når jeg sidder med hovedet begravet i eksamen i december, og en af dem, jeg glæder mig allermest til at komme hjem til, når alt er ordnet. Den niende december med den årlige juletur for familien ved jeg allerede er julens højdepunkt, og som altid er jeg så spændt på, hvad du i år har fundet på. Min dejlige, kreative, fantastiske bedstemor – glædelig jul <3

 13. Glædelig jul til skønne dig!Tak fordi du altid er der og tak fordi du altid kan få mig til at grine, selv når det er det sidste jeg har lyst til. Ganske enkelt – tak fordi du er dig<3

 14. Hej min skatte Yasmin.
  Jeg glæder mig til at holde jul med dig og dine søskende. I er det bedste i mit liv. Elsker jer alle 5 på hver jeres måde. Er så stolt af jer alle 5.
  Håber I får en dejlig jul sammen med mig og hinanden.
  Masser af kysser og krammere fra mor

 15. Glædelig jul mor ❤
  Jeg tænker rigtig meget på dig og håber at du snart kommer hjem så vi kan julehygge ❤🎄

 16. Kære smukke datter,

  Min kærlighed til dig er udtømmelig. Du er så mega sej altid. Jeg elsker dig ❤️ Glædelig december 😘

 17. Jeg vil gerne ønske hele min familie en god jul og en fantastisk december måned med masser af hygge og masser af nisser 🙂

 18. Kære elsked mandenimitliv ❤
  Ræk for kaffekalendere, jeg elsker min kaffe og morgenstund, så den er ❤❤ Håber vi sammen får den dejligste december ❤❤
  Knus
  Din søde kone 😉😆

 19. Til min kære mand
  Tak fordi du altid er der og støtter op om mine vilde ideer, jeg håber vi får en skøn december sammen
  Knus Bitten

 20. Til min elskede kæreste Anders❤️ Tak for du altid er der for mig. Jeg håber vi får en skøn december måned sammen, med hygge og sjov😄
  Kys og kram din Honeyberg

 21. Min mor i himlen, som jeg savner hvet jul ❤️🎄. Jeg har tænkt meget på dig i efteråret og ville ønske jeg kunne få en besked fra himlen 🙏🏼.
  Håber i holder sammen i familien, elsker og savner jer 💫❤️.

 22. Kære elskede Anders skat❤️ Jeg ønsker dig en glædelig jul🎄🎅🏻 Du er mit et og alt❤️
  Kys og kram din honeyberg

 23. Hurra for veninder!

  Ønsker min skønneste veninde Anita en glædelig jul. 🎅🏼❤️
  Hun betyder langt mere for mig end hun aner. Hun kan få mit humør vendt på en dårlig dag, er der for mig uanset hvor travlt hun har. Hun er en veninde for livet❤️ Hun er bare fantstisk🤩

  Har faktisk lavet små søde sedler til hende og hvert år bager jeg hendes yndlings jule-småkager for at vise hende jeg værdsætter hende❤️🎅🏼

 24. Sender en julehilsen til min mor, som skal opereres d 21 dec. Held og lykke med din nye hofte. Glæder mig til lange gåture i det nye år. Knus din datter

 25. Jeg har hørt så meget godt om den M2 serum. Nu skal jeg ikke spille en violin, men efter et år med kræft, hvor vipper e falder af, finder man ud af hvor meget man holder af dem. Jeg er med i et formu for andre kvinder med kræft og dem som har prøvet denne serum er meget imponeret.. jeg må prøve en dag. Prisen er bare lidt heftig. God jul og tak for en god gave.

 26. Jeg vil gerne sende en julehilsen til mine to søde teens, som stadig er som små børn, når det kommer til julen 🙏 heldigvis

 27. En kærlig julehilsen til min dejlige kæreste igennem 12 år.. og til mine kære forældre der altid er der for mig 💖💖💖

 28. Til Morten:
  Tak fordi du hver dag får mig til at føle mig som verdens heldigste kvinde. Du er alt hvad jeg nogensinde har ønsket mig❤️

 29. Kæreste Rikke
  Jeg ønsker dig og din familie en glædelig jul. Guderne skal vide, at 2018 ikke har været nemt. Det samme kan du med garanti sige om 2019. Men du er her. Du lever mere end nogensinde før. Og du er den sejeste kvinde, jeg kender.
  XX
  Sara

 30. Til min kære, elskede datter sender jeg mine varmeste, kærligste ønsker for en rigtig glædelige jul som jeg glæder mig usigeligt til endnu engang at kunne fejre sammen med dig.
  Knus og kys
  Din mor

 31. En hilsen til det barn jeg håber snart vil blive til ❤️
  Kære baby
  Dig jeg har sukket efter skulle blive til så længe. Både mig og din kommende far har i årevis kæmpet for at du skulle komme til, lægerne har prøvet at hjælpe, vi har grædt mange tåre, vi vil så gerne have dig, vi er fyldt med kærlighed til dig. Vi elsker dig selvom du ikke eksisterer endnu. Vil du ikke nok snart begynde at vokse i min mave. Vi vil gøre alt for dig. Vi har snart gjort alt. Men vi vil ikke give op. Aldrig! Vi drømmer nu om et lille julemirakel.
  Julen er miraklernes tid siger de.
  Du bliver vores mirakel, håber jeg kan læse dette højt for dig en skønne dag 👶🏽❤️
  Glædelig jul🎄☃️🙏

 32. Kæreste Ibbe,

  Min julehilsen går til en, jeg holder af – den går til dig. Jeg håber, du får en rigtig dejlig og kærlig jul sammen med din skønne familie.
  Du skal have en kæmpe tak for altid at være så positiv og altid at arbejde for at gøre verden til et bedre sted. Med oplysning, ved at leve så bæredygtigt som muligt, og ved at du altid fokuserer på kærligheden. Du er simpelthen skøn!
  Godt gået med at lægge dine vaner om – jeg har planer om at gøre det samme, når vi kommer på den anden side af jul, og du inspirerer helt vildt (så tager vi det med de skrumpende bryster med 😉)
  Tak, fordi du er dig ❤️
  Glædelig jul – og håber du får et dejligt 2019!

  Kærlig hilsen
  Charlotte

  PS: Det er ikke for at få fedterøvspoint, for jeg ved godt, at Jan The Man trækker navnet tilfældigt op fra mormors suppeterrin 😉❤️

  1. Tak fordi mine tårer triller gennem smil og dine ord til mig – der er mange gode og toppen er #blopgoesonforever som for altid er dine ord i mit minde om min sjæls hund og din søde gerning med den fine neglelak tak skatte tusind tak

 33. Kære Mormor.
  Glædelig jul fra mig til dig. Jeg savner dig og tænker på dig og ikke mindst de fantastiske jule vi har haft sammen ❤️ Jeg håber at du har det godt. De kærligste hilsner og knus fra Helle ❤️

 34. Kære, lille mormor. Du skal vide at jeg savner dig hver dag, selv om du nu har gjort morfar selskab i over 9 år. Håber I hygger jer deroppe. Jeg har savnet dig, når jeg er kørt igennem skoven og set årstiderne lave deres magi med blomster og farver, ligesom vi plejede at gøre. Hver dag er du i mine tanker, fordi vi havde noget helt specielt, du og jeg. Jeg snakker ind i mellem til dig, fordi jeg ind imellem har følelsen af at det kan jeg stadigvæk, og fordi vi kunne tale om alting, som var svært – uden at være bange for at andre hørte om det, men ville ønske jeg kunne ringe dig/jer op og høre din/jeres stemme/stemmer!

  Det er så mærkeligt, når jeg går forbi jeres lejlighed, hvor der bor andre – og jeg kan simpelthen ikke gå forbi plejehjemmet.

  Der vil, som alle andre år, være en stol ledig ved julebordet, hvor du sad.

  Elsker dig mormor, og prøver at passe på Sonja, så godt jeg kan. Jeg ved godt, jeg kalder hende reservemormor, og det gør jeg, fordi ingen kan erstatte dig.

  Glædelig jul, mormor! Må du synge smukt i englekoret.

  Knus Kassia <3

  1. Årh skatte jeg kan godt huske hvad du fortalte mig om din vidunderlige mormor der så dig helt så dejlig som du er ❤️❤️❤️

 35. Glædelig jul min smukke datter, du har kæmpet så bravt mod kræften i 6 år og vundet, kemo har taget dit hår mv. men jeg ved vi sammen nok skal få dig på benene og på rette kurs.
  Du er så smuk, klog, kreativ og livsbekræftende med en fighter ånd af den anden verden.
  Du af alle ønskes en glædelig, rolig, givende jul med gode oplevelser og omgivet af dem du har aller mest kær:-)
  Din mor, Riget og alle dem der elsker dig:-)

 36. Lækker præmie til en som mig, der ikke er begavet fra naturens side med lange tætte vipper. Min datter skal have en julehilsen, hun har haft en hård graviditet, en fødsel der endte med alt det hun ikke ville og et kolik barn. Hun er den sejeste der alligevel har overskud til julepyntning og julebag. Jeg ønsker hende den bedste jul nogensinde ❤️🎄

 37. Uhh du ved virkelig hvordan du skal forkøle os søde Ib. Jeg synes du skal have min hilsen, da du gør så meget for os dine følgere og vil gerne give lidt igen 🙂 Hpber du og din familie får en dejligt jul

 38. Jeg vil sende en julehilsen til min nevø der snart kommer til verden:
  Kære “Lillebror”.
  Moster glæder sig til at du kommer til verden her inden længe, så vi kan nyde dig, jeg glæder mig til den første jul med dig.
  Moster er allerede vild med dig <3

 39. Kære dejlige skønne mand❤Tak fordi du er den du er, altid hjælpsom og kærlig…rigtig glædelig jul til dig og vores 2 skønne børn 🎅🏾🤶knus

 40. Jeg har skrevet min julehilsen på din skønne blog. Men min dejlige mor ser den ikke der…så…skønne dejlige vidunderlige mor Mona Yvonne Madsen. Jeg elsker dig overalt på denne jord og jeg er dig sp taknemmelig. Ikke kun i julen 😀❤. Du har givet mig liv og kærlighed. Og i en alder af 42 får jeg stadig lov at være.din lille.datter. tak for dig ❤❤

 41. Min Kæreste dejlige Sarah ❤🙋🎄 Du er den sødeste datter og jeg elsker dig…. Glæder mig til at fejre julen 🎄Bare dig og mig i år 🎄 Men vi er så gode til at hygge os, så det kan kun blive en skøn jul ❤️ Kh din mor

 42. Allerbedste kids – mine skønneste drenge ❤️ rigtig glædelig jul – glæder mig til at hygge om jer hele december 🎄❤️

 43. Wow en præmie!!!

  Kære dejlige Ibbe
  Jeg vil lave denne julehilsen til dig.
  Tak fordi at du er så skøn en kvinde. Fordi du er så frisk, overskudsagtig, ærlig og ligefrem. Du har givet mig megen glæde det sidste år og ved der vil komme meget mere i 2019. Glædelig jul søde Ibbe. Tak fordi du er dig 🎄

 44. Til min elskede datter Cecilie.
  I år er det 23 år, vi skal fejre jul sammen. Det er så dejligt, at se du og tvillingerne hygger Jer med at lave adventskrans og kalenderlys dekoration. Så dejligt, du kommer hjem d. 1 december, for at starte julen her hjemme. Jeg elsker at du er mindst lige så glad for julen, som jeg.
  I år skal vi for første gang fejre jul, et andet sted, end hjemme. I Sverige med resten af familien, og det glæder jeg mig til.
  Glædelig jul, min skat.
  Jeg elsker dig.
  Hilsen Mor.
  Ordene er skrevet til hendes adventkakendergave.

 45. Kære Annikas og Nina, mine 2 absolut bedste veninder ♥️
  Jeg håber i får en helt fantastisk december måned, og at jeres juleaften bliver uforglemmelig og ikke mindst hyggelig 🎄😘 Glæder mig til vi skal holde julehygge sammen snart. Kys og kram fra mig

 46. Kære Charlotte
  Jeg vil ønske sig en glædelig jul og sige dig tak for at være den bedste søster for mig og den bedste moster for mine børn. Tak for de mange snakke over telefonen eller over kaffen. Tak for de mange grin. Tak for at du er dig og er ni mit liv.
  Må din jul blive, som du ønsker den!

 47. Kære Benedicte.

  Jeg ønsker dig en glædelig jul. Håber dine ønsker bliver opfyldt. Jeg vil gøre mit til at du får en dejlig juleaften ❤️💋❤️
  Og glædelig jul til alle og enhver. Husk at passe godt på hinanden, og glem ikke dyrene i julen 🐶🐶🐶

  Knus
  Mor 💋

 48. Til en god gammel veninde❤️
  Jeg ved godt, at det er flere år siden, at vi talte med hinanden, men du skal vide, at jeg tænker rigtigt meget på dig❤️ Især nu, hvor jeg ved, at terminen med din prinsesse nr. 2 nærmer sig (som jeg fik besked om, af vores fælles veninde).
  Du skal vide, at jeg savner vores fortrolighed, og nu, hvor der foregår rigtigt mange ting i mit liv, er du stadig den, som jeg ville ønske var den første, der fik besked❤️
  Jeg drømte forleden nat, at du gav mit et kram, og jeg kunne mærke varmen og inderligheden❤️
  Jeg håber, at du får en god og glædelig jul sammen med dine, og at vores veje krydses en skønne dag❤️❤️

 49. Til min kære mand
  Tak fordi du er der hver dag,tak fordi du passer på mig når jeg selv glemmer det,tak fordi at du kan elske mig,når jeg ikke selv er i stand til det.
  Tak fordi du er min støtte når undergrunden den er ved at styrte.
  Tak fordi at du er min og tak for at jeg må have lov at være din ❤❤❤

 50. Kæreste skat. Jeg elsker dig til månen og tilbage igen og meget meget længere. En større gave end dig, kunne jeg ikke ønske mig ❤

 51. En julehilsen til min kære mand ❤️

  Kære søde, dejlige mand ❤️
  Lige nu er en travl tid. Du arbejder rigtig meget og det er hårdt for både os som familie og dig selv. Det kan ind i mellem være en udfordring at være selvstændig. Men det har bestemt også mange fordele.
  Du skal vide, at vi altid står bag dig ❤️ Jeg hygger med børnene og passer på dem, når du ikke er her ❤️
  De (og jeg) nyder når du er hjemme. Vi nyder dit nærvær og din omsorg og kærlighed.
  Vi ser alle frem til juleaften, hvor vi alle fire skal være sammen. Bare os ❤️
  Glædelig jul, min skat ❤️ Vi elsker dig ❤️

 52. Kære A….

  Rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår!Jeg håber, du får en rigtig hyggelig aften med familien med alt hvad der hører sig til sådan en omgang,- og du kan bruge min gave! Knus, kram og de bedste julehilsner til alle!

 53. Kære søster
  Tak fordi du altid er der, for os allesammen. Du er det fineste, kærligere menneske jeg kender, og jeg er så flad for at have dig i mit liv.
  Knus

 54. Kærlige tanker til min søn og svigerdatter der venter barn til januar og gør mig til farmor 🙂 Glæder mig bare SÅ meget! Glædelig jul!

 55. Til min kommende mand Jim, elsker dig og håber du får sammen med mig en dejlig december ❤️ Kære ibby en julehilsen til dig og dine…🎄

 56. Kære ynglings nevø og gudsøn
  Nu er du jo teenager og synes julen er lidt kikset og din familie er pinlig. Men jeg ved du elsker julemaden og glæder mig til at være i køkkenet med dig juleaften. Nu er vennerne og computerspil det som er vigtigt, men for ikke så længe siden så var det familien og den lange juleferie med højtlæsning, gåture, bagning og brætspil som var skønt. Så jeg vil prøve at lokke dig til lidt gammeldags analogt underholdning år. Elsker dig og jeg er stolt og beæret over at være i familie med dig.

 57. Jeg vil sende en julehilsen til min dejlige kæreste. Tak for at du altid er der. Jeg glæder mig til en dejlig december sammen. Glædelig jul til alle

 58. Kære familie.

  December er kommet og jeg glæder mig personligt til at tilbringe nogle dage med jer kære familie. Selvom der kun er 45 kmimellem os har vi desværre hverdage hvor den ene uge tager den anden, jeg ed ik om I kender til det. Så være med til at trække stikket ud, hygge, lege og ikke mindst grine sammen. Jeg glæder mig i hvert fald- De kærligste hilsner fra jeres datter, søster, moster, svigerinde, mor og wiv. Jeg elsker jer alle og 1💖💖🤗🎄

 59. Det største er at være mormor ❤️❤️❤️ Mormors August på 3 år skal have den største nissemormor krammer og så kommer der i januar en lillebror til August 🎁🎁🎁🎁🎁 sikke en julegave

 60. Jeg sender mine forældre den største julehilsen, De har gennem en for mig ret svær tid været dér, stået på pinde, hjulpet i tide og utide. Det har stået på i snart to år, og de hjælper stadigt. Det er stærkt, og de skal have den største og kærligste julehilsen.

 61. Kære Maria
  Denne juleaften bliver den første uden dig. Jeg vil savne dig og din juleglæde, men jeg ved at din svigerfamilie vil gøre alt for at du får den dejligste jul. Du skal have den fine adventsgave hvis jeg vinder. Kys og kram din mor❤️❤️❤️❤️💋💋💋

 62. Jah! Sikke en lækkert præmie ❤️ Jeg sender en julehilsen til min svigerinde med tre børn, der virkelig også kunne bruge en krammer. Hun er for sej 💪🏼

 63. Kære Anette, du ønskes den mest fantastiske jul ever. Du har fortjent det. Året i år har ikke været nemt, men du har rejst dig og er kommet videre. Jeg glæder mig til vi skal mødes, og mon ikke vi skal gnaske lidt i de hjemmelavede æbleskiver og nippe lidt gløgg. Jeg glæder mig så meget til at se dig. Knus :-*

 64. Hej min yndlingsdatter. Dejligt du er hjemme igen fra jeres lange rejse, så vi kan hygge os hele december og holde jul sammen 🎄👨‍👩‍👧‍👦🙏🏻🤶🤞

 65. Min kæreste Nadia, min skønne veninde gennem et helt liv. Jeg håber du og din familie får den skønneste jul med jeres nyeste tilføjelse til Ugleklanen. Jeg elsker dig 🥰🥰🥰

 66. Kære Ib!

  Min julehilsen går til dig og dine kære. Tak, for dine altid fantastiske råd og dit unikke væsen <3

  Kh
  Mette

 67. Jeg vil give min familie og venner den kærligste julehilsen ❤️
  Håber 2019 må bringe lykke og håb ❤️❤️❤️

  Og sååå lækker giveaway ❤️❤️❤️

 68. Til min skønne datter, som jeg respektere og elsker for hendes søde væsen, hjælpsomhed – og skønne smil ❤️

 69. Kære Karina
  Tsk fordi du har skubbet mig og jeg nu skal igang med en ny uddannelse sammen med dig. Det betyder alt for mig at have dig med mig.
  Glædelig jul til dig og dine
  Knus Mille

 70. Kære Søs
  Elsker dig højt, er stolt over vi overlever vores barndom. Og vi stadig holder jul sammen, vi to.

 71. Kære mor

  Jeg håber og ønsker for dig, at du også får nogle dejlige juledage uden for meget stress og smerter. Husk at vi allesammen gerne vil hjælpe – hvis vi får lov 😘
  Det vigtigste er, at vi er sammen ❤

 72. Kæreste Martin
  Du får hermed årets julehilsen. Du skal vide, at du er verdens bedste mand & far.
  Vi elsker dig uendeligt højt allesammen, for din kærlighed, din omsorg, din glæde og ikke mindst den veludviklede humoriske sans
  En rigtig Glædelig Jul
  fra drengene og jeg <3

 73. Glædelig jul til min bedstemor. Din hukommelse er svindende, men jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dig. Jeg gør gerne alt hvad jeg kan for dig.

 74. Til min besties Marie. Jeg elllsker vores helt fantastiske venskab.💜 Du er der både i tykt og tyndt. Når jeg venter i kørestolen samler du mig altid op. Altså efter vi har brækket os af grin. Du er den beste veninde man kan ønske sig. 💜Håber I får en dejlig juleaften🎄 med masser af dejlig mad, dans og kærlighed. Jeg glæder mig til Bingo Bente overtager din krop nytårs aften og vi skal følges ind i det nye år sammen. 🍾Glædelig jul Marie💜

 75. Rigtig skøn, og dejlig december til dig Ibbe💖🎅🎄
  Tak fordi du forkæler os, med de spændende konkurrencer, hele året.
  Knus Pernille

 76. Jeg vil sende en julehilsen afsted til mine to små englebørn, jeg savner jer uendeligt meget, min kærlighed til jer er ligeså stor, som til jeres levende mirakelsøstre❤ I er altid med i mit hjerte💙❤

 77. Kære store datter, hvor jeg glæder mig til du kommer hjem og holder jul. Vildt der nu er gået et helt år. Elsker dig så højt. Knus Mor

 78. Kære Lille søs <3 Rigtig glædelig jul til dig og dine. Jeg ville ønske at jeg kunne fejre jul med jer i Norge, men det må jeg have til gode. Du er i mit hjerte <3. Mange glade og kærlige julehilsner store søs.

 79. Til dem jeg elsker allermest, mine to piger ♥️ Vil jeg sende de varmeste julekram og kys. Elsker at dele denne tid på året med jer, som om der bare hygges og dufter lidt ekstra af bag i det lille hjem – Rigtig Glædelig jul ! 🙏✨

 80. Kære Kathrine
  Du skal have min allerstørste julehilsen.
  Selvom du er en “ny” veninde, så har du været den største støtte gennem dette mareridt af et år. Dine daglige små beskeder og omtanke har betydet alverden for mig og har givet lidt lys selv på de mørkeste dage.
  Så tak for at du er så fantastisk et mennesker og jeg håber at julen i år bliver med masser af glæde og at 2019 bringer dig masser af lys og lykke.
  Kram
  Mette

 81. Kære Søs jeg sætter stor pris på den du er og det du gør for mig – verdens dejligste veninde 💜

 82. Kære søster! Jeg er så glad for at være en del af din lille familie, nu hvor jeg ikke har fået taget mig sammen til at starte min egen – endnu!

 83. En rigtig dejlig jul til mine søde veninder fra mødregruppen, som jeg har lært at kende så godt i gennem årets løb 🙂

 84. Kære Mor, rigtig glædelig jul! Tak for at du endnu en gang inviterer, og laver de skønneste rammer for verdens dejligste juleaften! Jeg glæder mig til at nyde aftenen med dig, og give dig gaver som jeg håber og tror vil gøre dig glad. Også tak for at du fra dag ét har taget imod min kæreste med åbne arme, det er så dejligt at se hvordan I også holder af hinanden. Stort knus fra din datter

 85. Glædelig jul, håber i du får en jul fyldt med glæde, kærlighed og hyggeligt samvær med de mennesker du holder af, det fortjener du.

 86. Min julehilsen skal gå til alle dem som krydser mine tanker i løbet af året og som gør det fordi I har betydet noget for mig nu eller for længe siden. I er vigtige for hvem jeg er og hvordan jeg har udviklet mig.
  Glædelig jul og lad os mødes igen på et tidspunkt.

 87. Kære Cecilie.
  Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul.
  Glæder mig så meget til juleaften og du skal ha dine gaver.
  Det bedste ved julen er at se din glæde og hvor spændt du er <3
  Jeg elsker dig lille skat.
  Knus mor.

 88. Glædelig jul, kære Berit.
  Du har sendt så mange gaver, søde ord og lagt øre til mine mange udfordringer. Du fortjener kun det bedste og jeg håber du får en velsignet jul. Knus fra din veninde.

 89. Kæreste Stefa(nice).
  Tak fordi jeg må bo her hos dig, indtil jeg får ny lejlighed i januar. Det er jeg glad for, du er den bedste søster!
  Juleknus fra mig ❣️✨☃️

 90. Kære Kenn

  Hvor er det dejligt I kan komme til julefrokost i år. Vi glæder os til at se jer og hygge med jer.

  Julekram Søsser

 91. Kære Mathias. Vi har ikke set så meget til hinanden i 2018, som vi har gjort de sidste 23 år. Det er helt som det skal være. Du er voksen nu og bor sammen med din dejlige kæreste og har travlt med livet. Jeg savner ind imellem “min lille dreng”, men jeg har jo alle minderne fra din barndom i mit hjerte <3. Jeg glæder mig så meget til vi skal i skoven på søndag og hygge med gløgg og æbleskiver, glæder mig til vores norske klejner- orgie den 23. 😀 og ikke mindst til juleaften, hvor vi skal være sammen. Jeg elsker dig ufatteligt højt – for evigt. Knus fra mor

 92. Jeg sender en julehilsen til min smukke, sjove, dejlige søster som skal fejre jul og nytår i Costa Rica – kommer til at savne dig ❤️

 93. Glædelig jul til min kære mand, som er den bedste far for mine piger. Jeg sætter så stor pris på alt hvad vi oplever sammen som familie, især i juletiden, med al den hygge der følger med ❤️

 94. Kære Brandsofbeauty, Ibbyheart og dejlige kone! Glædelig jul ❤️

  Jeg håber jeg kan gemme hilsnen til sidstnævnte sammen med præmien 🙌🎄

 95. Kære datter Ida, hvor jeg glæder mig til at fejre jul med dig. De sidste 2 år har du knoklet i udlandet juleaften – men i år er du endelig hjemme hos mor og fat igen. Knus mamma

 96. Jeg vil gerne ønske min mor en rigtig dejlig og glædelig jul, nu vi ikke skal holde jul sammen i år. ❤️

 97. Kære kære mor
  Rigtig dejlig og glædelig jul til dig, ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er fordi du stadigvæk er hos os og vi skal fejre jul sammen, 2018 blev et rigtig hårdt år, men vi vandt og det er det eneste vigtige.

 98. Glædelig jul til jer min elskede mand og datter 🎄

  Jeg glæder mig sådan til at vi skal fejre jul sammen, vi skal hygge os, være sammen med alle vores kære dyr og pjatte som vi er så gode til. Jeg vil samtidig takke jer for jeres støtte, når livet har slået nogle gevaldige kolbøtter for mig. Min kærlighed til jer bliver større dag for dag. Elsker jer for evigt ❤️❤️

 99. Glædelig jul til Mette. Min dejlige veninde, som elsker hunde, glimmer og varm kakao. Vi har mange hundedates tilgode endnu, dem snupper vi i 2019 🎄kram fra Charlotte

 100. En dejlig og elskelige julehilsen til min skønne dejlige kusine-veninde, som bare er der når livet gør ondt, når der skal grines igennem, laves smykker eller bare hygge!
  Så skønt at hun er i mit liv ❤️

 101. Til mine dejlige venner, ønsker jer den mest fantastiske jul🎁med masser af glæde og kærlighed❤️Jeg elsker jer alle meget højt❤️Venner for livet🙏😘

 102. Rigtig glædelig jul smukkeste og sejeste Laura Cecilie, sim hver eneste dag finder kræfter til at kæmpe ❤️
  Hvis jeg er heldig, så deler vi 😘

 103. 🐶Fjolle skal altså ikke være den eneste hund som får en kærlig hilsen 🐶 så her kommer min julehilsen 💞🐶

  Kære Coco og Audi, tak fordi I er mine et og alt ❤️ jeg elsker Jer helt op til himlen, og rundt om alverdens godbidder 🐶😍 Som altid glæder jeg mig til at holde jul med Jer 🐶

 104. Glædelig jul min elskede vovse Sif, du er det skønneste og mest loyale lille væsen. Elsker dig🎁🎄🎅🤶

 105. Jeg vil sende en julehilsen til manden i mit liv🥰
  Han er mit et og alt og jeg elsker ham endnu mere nu end da vi blev gift for 23 år siden❤️

 106. Jeg vil gerne sende en julehilsen til min mor som jeg ikke ser så tit. Jeg håber hun har det godt og jeg glæder mig til at komme hjem og julehygge med hende mellem jul og nytår. Kh

 107. Ønsker at vi får en skøn jul sammen 😍😍
  Med masser at tid til fælles oplevelser😘😘
  Elsker dig

 108. Skønneste Ibby 🤶
  Jeg ønsker dig og Fjolle 🐶 og søde jan den bedste og skønneste jul 🎅🏻 Med masser af kærlighed og masser af kærlige kram
  Nissekram fra Yvonne og pjevs 🐶

 109. Glædelig jul til min dejlige familie og venner – håber i får den jul i drømmer om❤️🎅🏼🎄🤶🏻
  De kærligste julehilsner
  Di🥰

 110. Kære julemand
  Lige nu afventer 3 af mine kære biopsisvar. Det er så stort et chok at mit julehumør trænger til et boost. Jeg ønsker mig ikke noget mere end at de alle tre går fri. 🎄🎅🏻🤶🏻💙💙💙

 111. Jeg vil sende min julehilsen til min højt elskede far❤️, som jeg savner ubeskriveligt. Han sov ind den 18. okt., 88 år, og kunne i dag have fejret 61 års bryllupsdag med mor❤️💔❤️😢. Tænker på dig far, savner dig, elsker dig❤️. PS: ville ønske, at jeg kunne vise dig min besked.

 112. Tusind tak fordi du tager dig tid til at forkæle alle os læsere her i den søde juletid❤
  Jeg håber, at du får en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår

 113. Til min søde onkel og hans familie som har gjort alt for at hjælpe os på plads i forbindelse med en større flytning. En kæmpe julehilsen og vi glæder os til at tilbringe jul med jer alle 🙂

 114. Kære elskede mormor,
  Første jul uden dig. Du er i mine tanker. Hvor ville jeg ønske, at vi havde haft mere tid – jeg nød dit selskab mere end jeg fik sat ord på. Og jeg SAVNER dig.
  Jeg håber, at Bedstefar tog imod dig ❤️
  Knus, M.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>