Alle vil have kollagen, lange vipper og retinol

Rodial Retinol Drops, Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM, Amazing Space øko Serum Formula A og Ole Henriksen’s nye natpleje med et retinollignende stof

Reklame

Alle vil have kollagen, lange vipper og retinol –

(og jeg vil bare have et kram) <3

Når jeg har været i branchen så mange år, som jeg har, så ved jeg  godt, at der kommer nye ingredienser, der er hotte – hele tiden. Nogle forbliver brandvarme – andre brænder ud – bliver halvlunkne – og så snakker vi ikke mere om dem.

Lige nu snakker ALLE i branchen om kollagen og retinol (jaja og Niacinamid og Hyaluronsyre). Der snakkes om det ene og det andet, og der er noget om snakken.

Dét der er er, at vi alle godt kan lide at følge med, der hen hvor ingredienser gør en forskel på vores hud. Jeg kan huske, da vi snakkede liposomer i 90’erne. De var “små transportkugler”, der fragtede de gode ingredienser “dybere” ned i huden – bob bob.

Jeg kan huske, da vi alle skulle bruge stabilt C-vitamin i vores cremer. Jeg kan huske mange sjove ting, og jeg vil blot med dette lille skriv dele med jer, at jeg følger med så godt jeg kan, og jeg læser om nye ingredienser – og jeg prøver dem på min hud.

Kollagen

Selvfølgelig er ingredienser, der booster vores egen kollagenproduktion geniale. Dem skal vi bruge. For jo ældre vi bliver jo mindre kollagen i vores hud. Om I prøver kollagen-tilskud, kollagen-serum eller hvad nu – så ved jeg, at I vil føle, at I gør noget godt for jer selv, og det er vigtigt. Jeg har både drukket kollagen, og jeg har brugt (og bruger) kollagenboostende produkter. Det føles godt, og det skal føles godt at bruge skønhedsprodukter – synes jeg.

Her er foto af nogle af de produkter, jeg er gladest for – i denne kategori – til inspiration, hvis I vil kollagen-vejen.

Algenist flyd. kollagen med alger
Natur-Drogeriets Kollagen-pulver til indvortes brug
Mádara Ampuller kr 250

Spørg mig, hvis I vil vide mere – og igang (heidiankersen@gmail.com)

Retinol

A-vitamin – engang var det “uh- pas på, din hud kan tage skade af A-vitaminSYRE – den kan blive rød og sart – uhhh”. Sådan er det IKKE mere. De gode produkter indeholder retinol, der er stabilt. A-vitamin bruges bedst til natten, og jeg har testet mange gode Retinol-produkter (og retinol-lignende produkter som Ole H’s nyeste skud på stammen, som jeg anbefaler alle at få en prøve på). Dem viser jeg jer hermed på billedet (der også er øverst) til inspiration til natten – til RYNKERNE, der skal ha’ et gok i nøden…

Lange vipper

Det har vi snakket om mange gange før, og jeg bliver bare ikke træt af det. Dels fordi der endelig med M2Beauté-lignende produkter, kom et “skønhedsprodukt”, DER VIRKEDE. De lange vipper skete efter brug cirka 5 uger. Jeg bruger stadig M2beauté periodevis, og jeg prøver også andre vippe-produkter. Den bedste jeg for nyligt har testet, koster næsten det halve af M2Beauté og bruges på samme måde. Den er uden prostaglandin, den er vegansk og propfyldt med peptider. Vipperne bliver også lange med den. Jeg elsker alternativer. Jeg hader “monopoler” – een retning. Derfor blev jeg så glad, da jeg blev præsenteret for Apotcare og deres OPTILASH. I har købt den på min anbefaling, og jeg er blæst ned på knæ i ydmyghed over jeres respons. Tak venner – for tillid – respons – og fedt den også virker på jer.

I kan shoppe den MANGE STEDER I LANDET bla i Magasin.

Det var lige et lille kig ind i news-beauty-goodies, der drøner derudaf – og som vi bare vil ha’

Knus og tak fordi I læste med venner

og jeg vil bare gerne have et kram – when we meet…

Møs fra Ibbe

2 Comments
  1. En vippe-serum, som virker lige så godt som M2Beauté OG er VEGANSK?! 😱 Okay, den ryger lige øverst på ønskesedlen til jul! (At den så også koster det halve er jo for vildt)
    Jeg købte M2Beauté på din anbefaling, og har aldrig fortrudt. Tak for dig, Ibbe! ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>