Anastasia Glow Kit SunDipped, super shine over alt

glow-kit-sun-dipped

Glow Kit SunDipped fra Anastasia, super shine over det hele

Kvalitetsmæssigt vil jeg vove den påstand, at Anastasia’s Glow Kit’s er de bedste, jeg har mødt. Simpelthen. Jeg er imponeret over tætheden, blødheden, gløden, effekten og holdbarheden. Anastasia Glow Kit SunDipped fik jeg tilbudt at teste, og jeg har øvet mig på glød til ansigtet, og jeg er blevet rigtig god til det.

Jeg synes, (som jeg sagde her), at vi skal lege med makeup, men vi skal ikke overgøre det, så voldsomt med shine, at vi overstråler solens genskin (if you get my drift?)…

Med Glow Kit’s kan vi kaste lidt ekstra stjernestøv over vores make-up. Med SunDipped kan vi udstråle varme og sensualitet. Det skal bare puttes i ansigtet, dér hvor vi ønsker at fremhæve noget (øjnene, kindbenene, amorbuen etc). Jeg er simpelthen fuldstændig vild med Glow Kits. Jeg læste hos en anden blogger, at hun var lidt “down” over, at emballagen ikke var federe (at det var i “pap”). Det er præcis det, jeg holder af. Den er så let at håndtere (for en kognetiv udfordret type, som jeg er).  Anastasia Beverly Hills’ Glow Kit “SunDipped” er et hit hos mig. Det er metalliske pudder-highlightere, der på smukkeste vis kan fremhæve ansigtstræk og give en lækker glød.

BRUG: Brug Glow Kit SunDipped på kindbenene, næseryggen, i øjenkrogene og under øjenbrynene etc. Brug den ovenpå en blush. Brug dem ovenpå en mat solskinspudder. Brug farverne på kroppen; décolleté, under kravebenene, på benene, på arme, skuldre etc. Leg med makeup.

IB SYS’: Leg  og hav det sjovt med Glow Kit’s (I har set mig lege med alle tre på FB i mine videoer). Der findes tre slags. Jeg har alle tre. Jeg har købt den ene. De to andre har jeg fået. Cirka kr 500 pr. stk og JA, de er pengene værd. Kvaliteten er simpelthen så høj. Jeg mødte Anastasia første gang i Matas Frederiksberg Centret. Det er f.eks der, jeg har købt alle mine bryn-ting fra Anastasia. Jeg kan varmt anbefale jer et kig forbi deroppe. Hvis I møder Anastasia andre steder i DK, så lov mig at mærke på kvaliteten. Prøv at lege med Glow Kit’s. Se hvor de stråler. Se hvor de gløder. Mærk hvor eminente de er til give det der ekstra alle snakker om, når der tales highlighter/strobing.

Pris: kr 519

Forhandler: finestcosmetics.dk

Bronzed – dyb, mørk, rav, varm, 

Tourmaline – varm, taupe, muldvarp, rosaguld

Moonstone – gylden, glitter, guld, 

Summer – mere guld, solskin 

glow-kit-sun-dipped-a

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>