Antiinflammatoriske valg; Ingefær

Antiinflammatoriske valg; Ingefær

Gingeroler i ingefæren bekæmper betændelsestilstande i kroppen. Jeg får ingefær hver dag. Jeg juicer ingefær, eller jeg spiser det tilberedt i varme retter. Jeg drikker ingefær-te, eller laver mig en flaske med vand og ingefær, og får det drukket over en hel dag. Jeg er sådan en, der elsker smagen af ingefær. Det er ret heldigt – og meget kærkomment. Ingefær indeholder antiseptiske olier, der hjælper kroppen med at holde skadelige bakterier fra “systemet”. Mængden af ingefær dagligt anbefales at være det der svarer til en stor hasselnød (i størrelse – med skal) dagligt. Det er bedre at få små mængder dagligt end periodevis amokka store mængder ingefær.

Jan er også blevet glad for ingefær. Ja sgu, når jeg juicer, kommer jeg ingefær i juiceren, og Jan kan lide det. Jeg juicer: 4 øko æbler, 2 rød grape (uden skræl), 1 citron (uden skræl), 1 appelsin (uden skræl), 2 gulerødder, 4-5 cm ingefær + en chili og evt gurkemeje. Så vil Jan gerne drikke ingefær. Men i mad (tilberedt ingefær i retter) er han ikke vild med ingefær. Så det får han ikke, men det elsker jeg.

IB TIP:

Hver morgen får jeg et glas med vand, ingefær og citron: Om aftenen koger jeg vand. Jeg hælder det i en flot (ja det betyder noget for mig, at koppen er pæn, ikke dyr og blå og hvid!, bare pæn) kop. Deri (når vandet ikke ryger mere) kommer jeg en skive økologisk citron og to tynde skiver ingefærrod. Det drikker jeg som det første HVER MORGEN. Det giver sådan en dejlig følelse i maven, i kroppen – og giver god bevægelse i maven, så toiletbesøg er mere realistisk…

#antiinflammatorisk #ibbeer90procentantiinflammatorisk #msfighter

 

3 Comments
  1. Ja . Drikken en morgen shot med ingefær og gurkemeje og citron . Det hjælper også med et system der er lidt trægt . 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.