Apoteket har et hit til jul, VICHY

Vichy_03

 

Apoteket har et hit til jul, VICHY

Lige nu er det muligt at få en eksklusiv vintage-gaveæske, når du køber to valgfrie Vichyprodukter. Tilbuddet gælder Vichy ansigtspleje og renseprodukter og gælder så længe lager haves. Du kan få apotekeren til at hjælpe dig med at finde de helt rette produkter. Sættet pakkes i fint silkepapir og kommes i den smukke æske. Æsken er så fræk og laber, at jeg har købt et sæt Vichy produkter til mig selv, bare for at få æsken. Udvalgte apoteker har også den flotte sortprægede æske til mænd. Jan har været glad for Vichy produkter til ansigtet. Jeg købte Tre i en rensevand og min yndlings fugtserum i hele verden, denne HER. Den kan bruges af alle, og dufter som en drøm og fugter som en stille regnbyge en varm sommerdag. TIP til en herlig gave, enten til dig selv (som jeg gjorde) eller til en ven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.