Bare en røv – resultat efter ni uger Fra overvægt til ligevægt

Bare en røv –

resultat efter ni uger med Fra overvægt til ligevægt

Hold nu op en rejse. Der er intet, jeg vil gøre om. Det føles helt rigtigt for mig- at bruge min fornuft mere end mine følelser, når jeg spiser. Det er altså befriende på et helt sjæleligt plan. Især for sådan en som jeg er, der ikke er helt glad for at alt går snorlige. Jeg har godt af at mærke lidt fornuft

Jeg synes ordene SUND FORNUFT er så kedelige, men de har altså være mine små engle i de ni uger. “Hvad er godt for mig at spise lige nu?” – “er der nok nydelse i denne kage til at jeg vil tage dens kalorier?” – “når jeg kigger på slik, ser jeg flotte farver og smukke former, og det er godt nok for mig – i denne periode, hvor jeg er slik-FRI – at jeg kigger på slik – men IKKE SPISER DET”.

Ved 7-ugers milepælen havde jeg tabt mig 5,4 kilo.

Ni uger

Efter ni uger er min røv skrumpet en kende. Mine tights er nu baggy-pants haha – det er da ret sjovt. Vægten betyder stadig intet i det store billede for mig, men den er en god følgesvend alligevel. Jeg kunne egentlig bare se på, at mine underbukser sidder løse, at mine BH’er sidder løse og brysterne ikke rigtig kan fylde ud og dét med tights, der pludselig bliver til bukser.

Ni uger med god mad, sunde beslutninger – og intet har været træls og hårdt. Jeg går ikke rundt og er sulten. Jeg får opbakning af Jan og de fleste af mine nære (ikke alle – dét kommer der en blogpost om – senere i forløbet). Jeg savner ikke slik, og jeg har endda været i biografen to gange – med vand, popcorn og en øko kokos-basker (ligesom en Bounty).

Resultatet

På vægten tidligt imorges havde jeg tabt mig 1,5 kg siden den 31.okt. Dvs det samlede vægttab nu er på 6,9 kg. Så mangler jeg at smide 3,1 kg, og jeg har resten af året. Det kan jeg. Jeg vil. Jeg kan. Jeg gør.

Jeg elsker, at jeg tager det i sneglefart – stille og roligt – prøver at få min hud til at følge med – for pokker, men den hængerøv i buksen må gerne bliver længere og bredere…

Tak for jeres støtte.

Hvordan går det med jeres beslutning om sundere valg for krop og sjæl???

Møs fra Ibbe

.ET TIP

Husk at gnaske nogle grøntsager – spise flere grøntsager. Det har altså hjulpet mig så godt, at der altid er gulerødder klar derhjemme – at der er rød peber – tomater SIMPLE GRØNTSAGER JO VEL – men nemme at gå til. Jan the man sørger for, at der er frisk grøntsagsjuice (med kål eller rødbeder), som jeg kan nyde. Vores nye blender laver de lækreste smoothies, og dem nyder jeg som måltidserstatning  og får “muget ud” i fryser og køleskab af grønt og frugt.

 

 

Jan tog billedet tirsdag morgen denne uge – af mig i mine “tights” haha

#fraovervægttilligevægt

 

11 Comments
  1. Hej❤️💗💜🙅du er bare så sej…med blærebetændelse og alt muligt 💜💜💜💜🥰🥰🥰 tillykke med det flotte resultat og tillykke med at du med den sejeste viljestyrke er kommet så langt 🥰🥰🥰 kæmpe knus 💗💗💗💗

  2. Tillykke! Ej hvor er du bare sej – ikke på grund af X antal kilo, men fordi du holder ved det du har sat dig for, og finder din egen måde og din egen vej – så det er rigtigt for dig! Meget inspirerende! Jeg ville ønske jeg kunne sige jeg havde holdt min plan om “sund november”, men det er ikke gået så godt – til gengæld har jeg gjort andre gode ting for mig selv, end lige på vægttabsfronten. Et skridt af … 🙂 Dejlig dag til dig Ibbe!

  3. Det er simpelthen SÅ godt gået og stort tillykke med det fine resultat! Jeg selv er gået helt i stå med vægttabet og faldet tilbage i nogle af de trælse vaner og er faktisk led og ked af det, for før sommer gik det fantastik og jeg havde det virkelig godt med mig selv… Jeg må op på hesten igen!!! Tak for inspirationen <3

  4. Halløj smuksak

    Hvor er du sej 😎 💪 Det er så flot. Det allerbedste af det hele må være, at du lige netop har fundet dét, der fungerer for dig 👍🏻😊 Så holder det!

    Kæmpe kram fra mig til dig 🤗

  5. Tillykke med dine gode resultater, du er så sej (Y) hip hip ja med stædighed og vedholdenhed kan man nå langt. Kram til dig <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>