Bio-oil blærer sig overfor tør hud

til kroppen

Reklame

Bio-Oil blærer sig overfor tør hud

Ja, den blærer sig også, hvis den bruges helt korrekt på strækmærker og ar – men det er den “tynde” version, den orange dunk, “de gyldne dråber”… KÆRT BARN HAR MANGE NAVNE – mht tør hud taler jeg om den nye; den lyserøde gel, krukken med gel-glæde, bøtten mod tør hud – forvirret???

Det hele handler om Bio-Oil

Nogle er helt vilde med serien, andre vil hellere bruge noget andet. Min holdning til serien har altid været helt klar; BRUGES DEN KORREKT ER DEN EFFEKTIV. Ja, det er mineralsk olie og ja der er duft i (bla lavendel, som jeg elsker) – og mht mineralsk olie, så skal det altid altid altid doseres med omtanke. Hvis vi bruger for meget, så glider det hen over huden og giver sådan en “indelukketheds-følelse” (som om vi har regntøj på i en sauma), men benyttes olien med omtanke for mængde, har Bio-Oil stor gavn for mange.

Jeg har brugt Bio-Oil på ar med god effekt. Mine veninder har brugt den på strækmærker, og dem der har husket daglig brug og den rette mængde – jubler, da de kan se stræmkærkerne bliver mindre synlige…

Nu er der en gel derude

Jeg var inviteret til den smukkeste event/præsentation af Bio-Oil Gel, og vi fik en grundig gennemgang af nyheden. Nu har jeg testet løs nogle uger, og jeg må blankt erkende, at jeg synes, den er god at bruge, HVIS hud-området er tørt. Der skal leges lidt med doseringen, for der skal meget lidt til for effekt.

Den trænger ligeså hurtigt ind som den originale Bio-Oil, og den er nem at fordele. Duften er rar – og den lyserøde farve er supercool.

Serien forhandles bla i Matas og hos Med24, og findes i fire størrelser = den originale – og krukkerne med “lyserød-tør-hud-fighters” findes i tre størrelser (set hos Med24).

Priserne ligger på cirka fra 49,95 til 200 (ex: Bio-Oil gel 200 ml koster kr 169)

Olie og undertegnede

Jeg bruger olier rigtig meget, men jeg er mest til Clarins’ olie TONIC – eller noget lignende. Ellers bruger jeg abrikoskerneolie rent – eller tørolie fra Avéne. Jeg er hooked på Clarins-olier og aromatiske olier (Darphins også), der er uden mineralsk olie MEST. SÅDAN ER JEG, men det har ikke en skid med at være fin på den at gøre – eller noget med mineralsk olie og halløj, det er den fysiske følelse af olierne på kroppen. Det handler om velvære for mig, og de er alle sammen fine for mig, men min hud og jeg er bare mest til de først-nævnte… Sådan kan jeg li’ olierne på min krop.

Jeg bruger selv Bio-oil engang imellem. Fordi de virker – både den “gamle” til den gamles ar – og til tørre ben er den lyserøde gel (den til kroppen) hammergod. Siger det bare.

Hvad er I til? Har I prøvet Bio-Oil? Hvad synes I?

Møs og stay kind

Ibbe

4 Comments
  1. Har prøvet bio-Oil eller snarer min datter har. Hun blev opereret i hoften for nogle år siden. For at gøre arene så pæne så muligt,smurte vi med bio olien,samt beskyttede aret for solen. Effektivt og kan kun se aret fordi jeg ved det er der..

    Knus Tine

    1. Hvor fantastisk og jeg har brugt det på ar efter en operation også engang og de blev så pæne de ar – tak for dine ord

  2. Uh, sorry, men jeg blev lidt forvirret 😁 Lød mega spændende, men jeg manglede lidt uddybning… Er det kun til ansigtet? Er det til kroppen? Eller begge dele? Hvor meget skal man bruge? Og hvor lang tid før man ser en effekt? 🙌

    1. Du har ret – tid for effekt er individuelt / så det er noget der leges med derhjemme. Mht til gel er den skabt til tør hud på kroppen – tak fordi du skriver

Leave a Reply

Your email address will not be published.