Bioeffect egf serum special edition 2017

Bioeffect egf serum special edition 2017

Først vil jeg sige jer tak. Tak fordi I giver mig feedback, på det jeg anbefaler jer. Heldigvis med stor positiv effekt. En kaldte mig “beautyguruIb” haha. Egf serum fra Bioeffect har I købt, rigtig mange af jer, på min anbefaling, og for det skal I have tak. Tak for tilliden til mig og mine anbefalinger – og også tak til Bioeffect – fordi de holder, hvad de – (og jeg) lover…

Special edition udgave ude nu

Der er en special edition egf serum ude nu. Den forhandles hos førende hudplejeklinikker og spa’er. Nærmeste forhandler anvises på 26823011. (Special-udgaven kan også fås online lige HER).

Det drejer sig om selve egf-serum samt en 5 ml luksusprøve på egf dayserum. Emballagen er pyntet med byggræs, der er flettet ind i de fine striber, der allerede pryder Bioeffect. Det er rørende pænt – og en smuk grafisk dans mellem natur og videnskab. Love it.

Dette års special edition hylder skæringspunktet mellem videnskaben om byg og bioteknologi, der er grundlaget for hele BIOEFFECT.

 Hvorfor egf serum fra Bioeffect?

Fordi den gør huden flottere, finere – og fordi den gør det med hjælp fra naturen i symbiose med videnskaben, så er der evidens for dens effekt. Der ér uomtvisteligt ALTID effekt. Effekten kommer – og den er synlig.

Tricket er at få den købt, gå i gang, og sætte sig grundigt ind i hvor nemt det er at bruge den bedst muligt – for optimal udbytte. Jeg bruger den om aftenen på ren hud – og lader den stå alene. Et par få dråber opsuges med pipette og påføres huden hver dag og er rigeligt til at opnå et fugtoptimeret, synligt glattere resultat efter blot een enkelt uge. En uge!. Er altid fortryllet af effekten om morgenen, så genial er den. Day serum er til brug om dagen under dagcreme.

I kan altid skrive til mig, hvis I er i tvivl om I bruger den rigtigt. Tak fordi I er så mange der spørger mig. Jeg værdsætter jeres tillid.

Om EGF BioEffect™ Serum i handlen nu – den er med en
ny og forbedret formel med endnu højere koncentration af EGF protein.

Hvad er EGF (Epidermal Growth Factor)?
Proteiner der virker på menneskelige cellers genetiske fornyelse. Proteinerne er beskrevet i det menneskelige DNA. EGF proteinets komplekse overflade passer specifikt til aktivatorer på menneskelige hudceller.
Tør, ældet og problematisk hud regenererer på kort tid.

Hvorfor virker Bioeffect™ EGF Serum?
Børn har høje forekomster af naturlig EGF. Med alderen har huden mindre EGF og fornyer sig langsommere. BioEffect EGF serum reaktiverer hudcellernes egen fornyelses proces. Effekten er derfor unik!

Hvor laves Bioeffect?
På Island.

Hvis I endnu ikke har mødt egf?

Så opsøg muligheden for at gøre det. Jeg lover jer, at I ikke bliver skuffede. Min store drøm er en dag at komme til Island – og se hvor de fremstiller egf-serum, ride på en lille pruhest og bade i noget, der lugter af svovl og prutter. Jeg må gerne drømme, punktum. Find egf derude venner, hvis I har lyst til hudforbedring, der er synlig for enhver.

Pris

Prisen er kr 945 for 15 ml serum – og kr 945 for special edition (med en 5 ml day serum og 15 ml serum i)

Jeg har min 15 ml flaske i cirka 4 mdr.

6 Comments
  1. Det er så godt at du fortæller hvordan den skal bruges. Er sikker på at jeg stort set ødelagde effekten af min ved at kombinere med en i øvrigt dejligt olie. Det virkede ligesom som alt for lidt med de få dråber til min tørstige hud. Men nu sparer jeg sammen til en ny omgang EGF og vil så stole på at det er bedre at lade den gå solo 🙂
    Jeg håber for dig at du må komme til Island. Der er så utrolig smukt!

  2. WAUH jeg må absolut lægge et lod i puljen om at vinde dette vidunder, det rækker boghandlerekspedient lønnen desværre ikke til, men hvis jeg er helt vildt heldig i Jans suppeterrin, kunne det være den mestfantastiske fødselsdagsgave til mig, jeg er nemlig også vandmand🍀🍀🍀😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>