Blue Therapy AMBER

Reklame

Blue Therapy AMBER

Ingen tvivl i mit hjerte om at Blue Therapy RED ALGAE UPLIFT er en af de bedste cremer, jeg nogensinde har brugt/ejet. Jeg køber den selv, og jeg har for nyligt fået den i gave af min hjerteveninde, fordi hun hørte, at jeg ikke havde mere tilbage. Hun ved, jeg har det der princip med at BRUGE OP, så jeg måtte bruge andre cremer op, før den stod på min liste for “KØB NU CREMER”…

Det synes hun er (som mange af jer) en god idé, dét med at bruge op, før vi køber nyt, men hun kender mig, og hun ved, at jeg SAVNEDE RED ALGAE meget. Derfor gav hun mig den i gave, og jeg blev så skide glad, at jeg tudede af glæde (og har brugt den HVER DAG SIDEN)…

AMBER

Så er Blue Therapy blevet udvidet med en AMBER-creme. Den er til os, der har levet i lang tid – voksen hud…

Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day er en lækker dagcreme. Den er god til kvinden der ønsker en creme der mindsker linjer og giver glød. Dagcremen indeholder Amber-algen og en blanding af styrkende ingredienser som blandt andet Biotherm’s eget regenererende ingrediens, Life Plankton™. Huden får så flot en glød, og den har en magisk konsistens – meget let og “luftig” – utrolig rig på fugt. I må i Matas eller Magasin efter en prøve. Jeg lover jer, at I kan mærke at jeres hud bliver forkælet…

Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day er også beriget med gyldne mikroperler som tilføre huden en strålende og øjeblikkelig sund glød. Den skal bare prøves. Den er skabt til moden hud. Den er let i konsistensen (som også “den røde UPLIFT er), men det er som om, den har lidt mere fugt (vandig konsistens) i sig. Der findes også en natcreme i serien, og den er mere RIG i konsistensen og meget drøj.

De gyldne mikroperler

UPLIFT (den røde alge) KONTRA AMBER (den brune alge)

Jeg har sagt det til jer mange gange før; jeg elsker den røde alge-creme UPLIFT. Det er en af de bedste cremer jeg har brugt i hele mit lange liv som dagcreme-bruger (startede da jeg var 12 år med en Lancôme-creme – Bienfait Du Total kan jeg huske den hed). Jeg er vild med konsistens, effekt, duft, primereffekten og udseende på Red Algae Uplift.

Da jeg skulle teste AMBER (får den ikke sendt til test, så jeg måtte i min lokale Matas efter et par prøver), så var jeg meget spændt på om den ville være ligeså god som “den røde” – eller bedre…

Den er vanvittig behagelig – og giver rigtig meget, MEN den slår ikke den røde UPLIFT af 1.pladsen. Den dufter ikke ligeså dejligt, som den røde, men for mange vil den med garanti være en vinder på effekt og konsistens…

I må selv ud og prøve løs. Jeg tror, at den vil være skøn at skifte med, så jeg overvejer at købe den en dag, når jeg får lov af hende den sure Ib, der siger “BRUG OP” før du køber nyt…

PS: Red Algae Uplift har så skøn en duft og farve, at jeg føler så meget glæde ved at bruge den hver dag. Min Matas-pige mindede mig også lige om, hvor meget jeg savner at bruge dén fra Lancôme til kvinder over 60. Den kan I læse om på bloggen

3 Comments
  1. Du nævner ingen priser på de skønne cremer, mon en folkepensionist kan være med, eller kunne du komme med alternativer:)

    1. Den koster 520 ❤️❤️❤️🥰 – du kan evt prøve den skønne Plaisir ROSE – både dag og nat – den er skøn/ de er skønne og kan fås til cirka 150 stk for samme mængde

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>