Bobbi Brown og Nimue har hudpleje, der virker

Nimue hudpleje

Sponsoreret

Bobbi Brown og Nimue har hudpleje, der virker 

I ved, at jeg er glad for produkter, der virker. I ved, at jeg elsker produkter, der går i niche-kategorien. Det er ikke altid fordi serierne så per say er “små” (bare fordi de er niche), det kan (som I dette tilfælde) være fordi de ikke forhandles all over…

Både Bobbi Brown og Nimue er ikke gængse produkter all over, men de er all over herhjemme (derud over kender mange Bobbi Brown for hendes makeup og knap så meget for hendes hudpleje). Det var de OGSÅ inden jeg blev blogger, og jeg bestemt ikke kunne få serierne i Matas.

Bobbi Brown købte jeg i USA (eller i CPH Lufthavn) og Nimue købte jeg hos en kosmetolog, jeg ofte besøgte.

Jeg har nogle favoritter fra de to brands, som jeg lige vil “haule” om til jer, som I kan bruge som guidelines/inspiration, hvis I får lyst til at prøve hudpleje fra Nimue eller Bobbi Brown.

Nimue

Der er jo altid Element Barrier 100 ml-cremen, som jeg har pippet om til jer mange gange (og som mange af jer har købt og bruger her i vintertiden – fordi den er genial). Læs om den ved et tidligere skriv, for den er bare så skøn og god i kuldemånederne…

Fugt kan de også

Med en af de bedste fugtmasker, jeg nogensinde har prøvet (og har selv købt den); Super Hydrating mask 60 ml. kr 298 – bare find den og prøv den. Den er tæt, tyk og let. Kæmpe effekt efter brug. Find den venner.

At fjerne døde hudceller er essentielt

Exfoliating enzyme 60 ml kr 439 (musthave til at fjerne døde hudceller)

Nimue Exfoliating Enzyme løsner døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen. Den anvendes sådan her;

 • Anvendes morgen og/ eller aften på ren tør hud. Hviler på huden i 2 minutter (cirke 2-3 gange om ugen)
 • Produktet aktiveres med varme og vand. Masser med våde fingerspidser
  i mindst 3- 5 minutter. Fornem den blødgørende effekt.
 • Lad produktet hvile på huden yderligere 2 minutter.
 • Fjern med vand – en letvåd lunken vaskeklud.
 • kan bruges af alle hudtyper

Aktive ingredienser: Papaya Enzymer + Ananas Enzymer

Simpelthen en darling.

Bobbi Brown hudpleje

Bobbi Brown

Extra-serien har jeg været så glad for, for den passer perfekt til min hud, der har brug for fugt fugt fugt, næring og gode konsistenser. Det startede med, at jeg købte øjencremen…

Om øjencremen

Jeg er mest til tube eller pumpesystem ved øjencremer, men damen ved skranken hos Bobbi Brown sagde, “du er så tør omkring dine øjne, og så kan du godt klarer en krukke, for denne øjencreme virker”, og så købte jeg den…

Den virker mod tør hud og fine tørhedslinjer. Eye repair cream 15 ml kr 575 En fyldig og koncentreret øjencreme, der er spækket med peptider, naturlige planteolier og fugtgivende ingredienser. Den har også virket mod mørke skygger under mine øjne, så mit råd til jer er; PRØV DEN.

Brug; varm cremen op mellem fingrene, og dup den forsigtigt omkring øjnene. Bruges morgen og aften.

TIP: Hvis NOGEN ønsker sig en god øjencreme, så køb denne. Fås bla i Illum og Magasin (også online)En dagcreme – to konsistenser

Enten Repair moisture cream  (DEN LETTE) 50 ml ( kr 850 pr stk ) eller kultcremen (DEN FEDE) Extra Repair Moisturizing Balm. Begge geniale til tør hud, moden hud. Drøjeste cremer. Jeg siger jer, de er gode. Hip som hap hvilken I vælger, så vælg udfra konsistens.

Hvis I vil have extra hud-godhed

SÅ prøv Repair Nourishing Milk 30 ml kr 755, som jeg har fået sendt til test. Åh så skønt et produkt. Luksuriøs og let lotion, der booster huden med nærende fugt og øjeblikkeligt giver fornyet glød.
Hvad gør produktet unikt: Fyldig og samtidig let emulsion, der plejer huden i dybden uden at gøre huden fedtet. Indeholder en unik sammensætning af oliven-, sesam-, sød mandel- og jojobaolie, der forkæler huden med intens fugt.
Påføring: Påføres på ren hud eller efter serum. Afslut med fugtcreme efter behov. Velegnet til alle hudtyper, dag eller aften. Perfekt om aftenen, hvor hudens fornyelsesproces er mest aktiv.

Og så er der endnu et signaturprodukt fra Bobbi Brown, hendes Treatment lotion 150 ml kr 515 (en ESSSENCE). Læg fundamentet for friskere hud med denne forberedende lotion designet til at blive anvendt, før din hudpleje rutine.

Bobbi Brown support

Det var lidt Bobbi Brown support, så I kan hoppe trygt ud i hudplejen fra Bobbi Brown, hvis I får lyst. Håber det kunne bruges.

EKSTRA TIP: det er en ren lise at påføre EXTRA-serien, da den dufter så himmelsk lækkert. Det betyder så meget – for mig i hvert fald sammen med ingredienser, konsistens og HØJ KVALITET er det ALT afgørende for en god oplevelse med hudpleje hér…

#hudpleje #særlig #godhudpleje #extra

#godebrands #bobbibrown #nimue #enzymer

2 Comments
 1. Er stor fan af Bobbi brown’s produkter.
  Kan nævne hendes soothing cleansing Oil, hydrating face cream, hydrating Eyecrem . Knuse elsker hendes BB crem, og elsker hendes Extra tinted moisturizing Balm 25, som er den eneste jeg har prøvet i hendes Extre serie. Og skal vi tale Så tale om alt hendes makrup…….åh.. Jeg kan blive ved. Glemte helt at nævne hendes vitamin enriched face base…….. Duften ja hende Bobbi Brown kan bare noget.. Dyrt ja, men det holder hvad det lover.
  Prøv at se BBPRO HannahMartin på you tube, som er makeup Artist for Bobbi Brown. Kan varmt anbefalet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>