Browisland

Sponsoreret

Browisland

Jeg har kun fået rettet bryn med voks, pincet og threading. Jeg har kun brugt M2Beauté og lignende produkter for at forlænge mine vipper. Jeg har aldrig båret kunstige vipper. Jeg har aldrig prøvet vippe extensions.

Da jeg fik et godt tilbud af David om at besøge ham i hans SPACE (han har lejet sig ind ved Holistic Beauty), sagde jeg JA TAK.

Det var så idag.

Browisland idag

Jeg mødte op, og fik kram. Jeg startede på engelsk “Nice to meet you”, hvortil han svarede “jeg taler dansk, Massimo gør ikke”. AHA, hahaha. Massimo er hans mand, der har leget med Mac cosmetics med mig nogle gange. I kan huske, at jeg synes, han er så genial og dygtig – og sød og hundemenneske – ligesom David.

Jeg skulle være på en dejlig briks. Der skulle jeg lukke mine øjne, og først åbne dem efter en lille time igen. Det gik så hurtigt, synes jeg.

I kan se forløbet på Instagram (i Stories). Det er ret så populært at kigge med. Hold da op, I er søde.

Oplevelsen

David er sød, dygtig og super god til at forklare. Han er hos en under hele behandlingen, trygt og godt. Det var en yderst behagelig oplevelse og resultatet er FREMRAGENDE.

Jeg fatter ikke, at jeg ikke har gjort det noget før. Mine vipper buer så pænt nu, og de ser flottere ud.

Browisland, til we meet again – jeg glæder mig til gensyn.

Idag fik jeg Lashlift & tint. Næste gang skal jeg have ordnet mine bryn. Der skal lige få fem uger. Jeg skal bare lade dem vokse og gro, så skal David nok få dem perfekte. Jeg glæder mig helt vildt.

Tak David. En stor fornøjelse at være i dine hænder. Tak for grin og fine vipper, der buer og syner tættere, længere og pænere

Browisland kan kontaktes på tlf 52410141 eller mail: info@browisland.dk

I kan også finde mere info på David’s FBside eller IGside.

TIPS

Jeg fik tips med hjem;

  • brug en børste til at rede vipperne med hver dag – de har godt af det
  • hvis du altid sover på den samme side, så er der færrest vipper på dét øje, der altid vender ned mod puden – YES – venstre øje her har færrest vipper, for jeg er lille ske (Jan store) – og vi er placeret sådan haha
  • brug M2Beauté conditioner hver dag for at styrke vipperne
  • brug Brow Serum i en god periode inden I møder op til en brow session, og lad endelig brynene gro, så David har noget at arbejde med
  • det er tilladt at spørge om alt omkring bryn og vipper, når I møder David, for han ved det hele
  • alle aldre og alle længder af vipper kan få buede vipper (dog kan etnicitet spille ind med de tykke vipper, der er meget stive og lige)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>