Brug op og miks løs

Reklame

Brug op og miks løs

Nilens Jord foundation farve ELM, Bare Minerals farvet dagcreme Bamboo 5,5,
Elizabeth Arden foundation 330W, Clarins foundation farve 108

Brug op. I har hørt det fra mig mangen en gang. Jeg er vild med brug op. Få nu brugt op inden I køber nyt. Det er så vigtigt. Det er godt for jeres pengepung, jeres opsparing, miljøet, etc etc

Om det er en ny foundation, en ny BB cream, en mineralpudder eller lign, KIG I JERES GEMMER. Find på og MAKE UP. Det gør jeg. Jeg vil lige dele lidt tips med jer. Jeg vil simpelthen fortælle jer, hvad jeg gør, for at BRUGE OP – få brugt op – og vise jer, hvor lidt der skal til for at I får “fat i THE HOLY GRAIL of foundation – via dét I har derhjemme…

INIKA olie – VOTARY olie – Clarins olie – SILKYOIL

Brug olie

Her er jeg inde i en “MIKSE-sag”. Prøv at mikse løs. Har I kombineret og fedtet hud?, så spring over olien, men vælg jeres gode dagcreme – den lette – og MIKS DEN I JERES foundation fra skuffen/hylden.

Har I tør hud?, som jeg har, så MIK EN DRÅBE olie i den foundation I ikke får brugt, fordi den er for tør – for mørk – for “tæt!”. Det kan virkelig “lette” at bruge en dråbe af den olie, I har fået købt, men som I ikke rigtig får brugt. Brug den op ved at mikse den i jeres foundation eller I anden cremepleje. Det giver så lækker, dewy og “jumpsious” hud = GLOWY…

Concealer

Vi har alle en eller anden concealer. Det hjælper især, hvis den er på tube, så kan den også nemt mikses i en foundation. Er den foundation vi vil bruge OP alt for mørk? – ikke dækkende nok, så kom et par “dutter” af concealeren i, og mix til farven passer til din hud – netop nu.

Her mikser jeg … en concealer med en lidt too dark foundation og vupti har jeg en farve, der passer til mig – samt en konsistens – og så kan jeg også mikse lidt olie i, hvis den er for tør ..
nogle “gamle” concealers fortrinsvis til under øjnene, men de er så fine at mikse med – mikse i sin foundation – its possible

Jeg håber sådan

Jeg håber på, at I får lyst til at lege. Så der ikke bare er noget i jeres gemmer, der bliver for gammelt og udtørret. Lad os finde ud af det. Skriv til mig, hvis I er i tvivl. Hvis jeg kender jeres produkter, så kan jeg hjælpe jer, og det gør jeg gerne…

I kan bare skrive til mig. Tag evt nogle fotos af de produkter I gerne vil bruge op. Skriv en besked – forklar hvad I ønsker – send billederne – og så prøver jeg at hjælpe jer.

Husk I også kan mikse foundationS. Det er lidt svært med farver lige nu, da vi er på vej ind i efteråret/vinter-tiden. NETOP DERFOR må I gerne lege løs og mikse og matche…

Kan I ikke finde/lege jer frem til den helt rette farve og konsistens, så gå i Matas og spørg om vejledning – og få et par prøver med hjem.

Bruger I slet ikke foundations eller farvede dagcremer, så er det jo så dejlig nemt. Har I nogle liggende rundt omkring, som i ikke bruger – og vil bruge OP – så giv dem videre – eller smid ud. BUM.

Kærlige kram fra Ibbe – skriv til mig i MESSENGER <3 – hvis I mangler råd og hjælp – jeg er en god legekammerat tihi

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.