Carven Dans ma Bulle – lettere

Reklame

Carven Dans ma bulle – lettere

Idag tømte jeg det sidste af min Carven L’eau. Den har jeg elsket at bruge, og den er nærmest blevet en fast del af mig. Jeg har brugt den ofte, og jeg får mange komplimenter, når jeg bærer den. Sådan er det også med den originale Dans Ma Bulle fra Carven. Kan I huske, da jeg lavede skriv og konkurrence med den? Det var en stor succes, og parfumen fik mange nye brugere. Det var så fedt. 

Jeg har en veninde i Esbjerg. Hun har boet mange år i Paris, taler flydende fransk og elsker Frankrig. I Dans Ma Bulle fandt hun “sit Paris”. Sådan forklarede hun mig, hvorfor den er blevet hendes absolutte yndlingsparfume (og stadig er)…

Nu har Carven lanceret en Eau De Toilette-udgave af Dans Ma Bulle. Den har samme romantiske islæt, men den er mere frisk – lettere.

Dans Ma Bulle Eau de Toilette

Den lysegrønne parfume med store hvide prikker på emballagen er vidunderlig. Den er frisk, legende og sprudlende. Det er en ny fortolkning af den søde Dans Ma Bulle EdP (eau de parfum).

Der er noter af

  • Pære, Litchi og Mandarin i starten af parfumen (topnoten). Det er så skønt at møde en parfume med “FRISK NÆSE”.  
  • Duftens hjertenoter er romantiske Pæon og Mandel, der skaber harmoni
  • I bunden forstærkes den tørre Iris’ sødme med cremet Sandeltræ, der ender i varmen fra Moskus

Lys i mørket

Dans ma bulle i edt-udgaven er lys i mørket, der trænger sig på. Her tænker jeg efterår, og jeg ved, at I vil elske, at mærke denne parfume tæt på. Gå ud og opsøg den i butikkerne. Den er både i Matas og Magasin (bla).

Priserne er; 30 ml kr 425 og 50 ml kr 575.

Lys, let, romantisk, rar, rørende og forfriskende, sådan er Dans ma bulle edt.

Jeg kommer lige med en update om den lettere udgave, når jeg har fået spurgt min veninde i Esbjerg om den kan vige pladsen for den originale – eller den kan få lov til at være en del af HENDES PARIS???

Update følger…

Ha’ en rigtig god dag og nyd solen

Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>