Caudalíe er god fransk hudpleje

Reklame

Caudalíe er god fransk hudpleje

Caudalíe er godt for min hud – det er effektiv og nænsom hudpleje – og så elsker jeg aroma-duftene…

Kit har nogle gange sendt Caudalíe med sin søde steddatter* hjem – til mig. Det er lige en kende billigere at købe Caudalíe i Spanien (hvor Kit bor) – ellers køber jeg det selv i Magasin, når de har Goodiedays.

Reservatrol-serum er en gave fra Kit. Heldige mig. Jeg har ønsket mig den længe. Endelig er den min – my precious.

Jeg har lært af Anette (Beautyspace) at holde øje med resveratrol (et antioxidant med hudforbedrende effekt udvundet af røde bær – i Caualíe-tilfældet af røde vindruer = polyfenoler).

Jeg shopper nogle gange Caudalíe på apoteker også (mest når der er tilbud). Jeg ved, at jeg har gjort i hvert fald to af jer afhængige af Caudalíe, ik Vibe og Hanne??? tihi…

Jeg er selv meget glad for Caudalíe. Serien matcher bare mig og min hud rigtig godt. Jeg vil lige tippe om nogle af deres produkter – til inspiration…

Serum

Caudalie Resvératrol Firming Serum (den Ida* havde med hjem til mig).

En serum, der booster hudens egen produktion af hyaluronsyre. Giver huden fasthed og volume. Påføres morgen og aften på ansigt og hals. Fuld af resvératrol, jaa tak. Fedt. Den elsker jeg. En serum, der hudforbedrer og nærmest aer min hud. Den er på pumpe, YES.

Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting 30 ml kr 499

er et kultprodukt. Mange siger en musthave. Det er en olie-fri serum, med højt indhold af Viniferine, der booster hudens udstråling, reducerer og lysner pigmentforandringer samt korrigerer og udjævner hudtonen. Påføres morgen og aften på afrenset hud. Lad den trænge ind før andet påføres. Med pipette. Om I vil prøve denne her eller den anden med resvératrol er op til jer, og jeres hud. Hvis I har lyst til at prøve en god serum, der gør godt, så synes jeg, at I skal opsøge Caudalíe. 

Caudalie Beauty Elixir 

er inspireret af ‘ungdomseliksir’. Sådan et produkt, alle Caudalíe-fans har derhjemme. Jeg har lige fået min af Nanna – i venindegave. Så sødt af hende. Det er en plantebaseret eliksir, der giver teinten et udstrålings-boost. Det er den perfekte partner til træt hud, eller hud, som mangler glød. Produktet er skabt med de effektive nøgleingredienser: Drueekstrakt – udstråling. Rosenekstrakt – Toning. Æteriske olier af rosmarin – Styrker. Bruges når som helst i løbet af dagen for forfriskende effekt eller som toner. MUSTHAVE. Fås også i en mindre udgave…

Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence 150 ml.

Det er en essens, som andre essenser, der “upper” din serum til bedre optagelse. Den er virkelig skøn. 

En essens bruges før en serum. Der hældes nogle dråber ud i hånden, og så klappes det blidt på huden. Serum påføres lige efter.

OM:

Caudalíe er et 100 % uafhængigt familieejet mærke grundlagt af Mathilde og Bertrand Thomas. For 15 år siden opdagede parret i forbindelse med vinhøsten på Château Smith Haut Lafitte de antioxiderende egenskaber i polyfenoler fra vindruer og vinranker. Caudalíe blander videnskab og natur med et pift af luksus. Alle Caudalies produkter er fri for parabener, phenoxyethanol, mineralske olier, natrium lauret sulfat, kunstige farvestoffer og animalske ingredienser. Hvert år gives 1% af omsætningen til miljøbeskyttelse og økologiske velgørende organisationer. 

TIP:

Når I ser nogle tilbud med “rejse-sæt” fra Caudalie – så køb dem. Prøv serien af derhjemme. Det er en serie, der minder om Clarins…

Dette sæt har jeg lige købt; 

2 Comments
  1. Absolut Heidi… jeg er Clarins pigen der er vild med Caudalìe.

    Og de serum du beskriver står også på min hylde. … sammen med resten af min Caudalìe butik … jeg er så småt ved at bruge op før jeg køber nyt, fordi en klog kvinde fortalte mig at det var vejen frem… og det har hun helt ret ret i. 😘🤗🤗
    Som en xtrea bonus besøger Caudalìe representanter her, apoteket 3-4 gange om året, og giver gratis mini mini ansigts behandlinger, med anbefalinger om produkter og evt. Nyheder. Og den dag er der altid gode rabatter på hele linjen.

    Knus og dejlige sommer dage til dig og Fjolle og Jan 😘😘😘😍😍🐞🤗

    1. Jaaaaaa Vibe vi to er hoppet på caudalie også fordi det faktisk er lidt billigere end Clarins men samme skønne kvali ik?

Leave a Reply

Your email address will not be published.