CDN Creative Play neglelakker

 Creativeplay

CND Creative Play neglelakker

Nogle farver må man bare eje, fordi de taler til en. HOTTIE TOMATTIE fra CND Creative Play er sådan en farve. Jeg er sikker på, at jeg har mange, der ligner. Jeg måtte eje den alligevel…

CND Creative Play er en ny neglelakserie fra CND. Det er en lak, der ikke holder så lang tid som Vinylux (der udover at holde godt også har indbygget under- og overlak). Creative Play er til mig-typer, der gerne vil skifte lak efter tre dages tid. Jeg får tit “klaus” af de lakker, der holder en uge til 12 dage. Jeg føler, at mine negle er i fængsel.  Derfor er Creative Play lakkerne fede for mig, også selvom de har den tynde lak-pensel (som jeg ellers helst undgår). Jeg er mere til dem med brede pensler. Til gengæld er farverne så fede og så er den nem at påføre uden striber og “hak-værk”.

CND Creative Play er et fedt univers, hvor vi kan lave vores helt eget kreative look med de mange fede farver. Leg med lakker. Gå amok. Lak er sjov og skæg. Hygge. Fest. Hverdag. Smukt.
Creative Play-Serien består af 80 flotte farver og 10 fede effekter. Lakkerne har en helt særlig formel, som sikrer flotte intense farver og glans.
Børsten er designet, så den er med til at sikre en præcis og nem påføring (smal med god og nem)
For at sikre en optimal holdbarhed, anbefaler jeg, at der anvendes både en base og top coat.
Lakkerne indeholder ikke skadelige stoffer som Toulen, camfer, Formaldehyd, DBP, Formaldehyd Resin, Xylen og MEK.

Pris pr.stk kr 79.

På billedet ses: Hottie Tomattie, Flash-Ion Forward, basecoat og topcoat.

Alle farverne kan bla købes online hos Stylebox. Brug linket og tag et kig forbi alle farverne. De er så forrygende, funny og fede.

Creative Play af CND

 

 

2 Comments
  1. Så dejligt at du er tilbage. Der har været helt stille :O)
    Jeg er nu altså bedst til brede pensler, fordi jeg er så dårlig til at putte lak på, så må hellere holde mig til dem.

    1. Men Rie den var så nem at putte på selv m slank pensel – var helt overrasket 💅🏽 så hvis du forelsker dig i en farve kan du roligt købe den – I promise – og tak for søde ord. Det er dejligt at være tilbage

Leave a Reply

Your email address will not be published.