Clarins BB Skin Detox Fluid spf 25 – nyhed

Skærmbillede 2016-02-14 kl. 08.58.48

BB SKIN DETOX FLUID SPF 25 45 ML. kr 295,00 – NYHED

I forbindelse med Clarins’ Instant Glow Make-Up Collection Forår 2016 relanceres Clarins’ BB cream. Da jeg var stor fan af den gamle BB cream (se HER) var det med jysk skepsis (og “øv nu laver de om igen), at jeg tog hul på den nye. Men hvor skulle jeg skamme mig. Venner, den nye er simpelthen langt bedre end den gode gamle. Den er blevet mere letflydende, og meget nemmere at arbejde med. Den er kommet i en tube med pumpe for enden, hvilket også gør den lettere at håndtere. Formlen er blevet beriget med acerola-frø, der bidrager til bedre iltning i huden. I formlen gemmer sig også økologisk aloevera og hyaluronsyre, der sørger for optimal fugt hele dagen lang. Clarins BB Skin Detox Fluid spf 25 er med et mere satinagtigt finish, hvor den gamle var mere matterende. Det er præcis det, der for mig, gør denne darling helt unik; der skabes instant glow (glød med det samme) ved påførsel. Jeg har fået farve 01, og den passer perfekt til mig i farven lige nu, hvor jeg bruger selvbruner hver 3.dag.

I skal bare ind til den nærmeste forhandler og have en prøve med hjem. Den findes i fire farver; 00 fair, 01 light, 02 medium og 03 dark. Til sommer skal jeg helt sikker have farven 02 medium. Glæder mig allerede til at følge Jeres tilbagemeldinger. Tak fordi I er så gode til at melde tilbage. Venter spændt…

Hvorfor Clarins BB skin detox fluid:

 • Trist og mat hud får nyt liv, og huden er godt beskyttet med spf 25
 • solen kommer snart frem, og vi skal huske spf (jeg bruger spf året rundt)
 • Clarins BB giver en mere ensartet hud
 • Med ét lag fås en perfekt teint med glød
 • Den fugtgivende creme fordeler sig let over huden
 • Uregelmæssigheder skjules uden at det ser ud som om I har makeup på
 • Den er oliefri og med fysisk mineral-solfilter

Prisen er kr 260 for 45 ml. Kan købes fra den 15.februar hos alle landets Clarins-forhandlere.

Forhandler info findes her: Tel.: 44 99 90 99

Vibe, en af Ibbyheart’s trofaste følgere, faktisk en af de aller dejligste, var på besøg herhjemme hos mig, hele vejen fra Rom. Hun har arbejdet med Clarins i mange år, så jeg spurgte hende om hun ville teste BB Skin Detox Fluid i farven 00 Fair for mig, for bloggen. Hun svarede ja, og tog dem med hjem til Roma. Her er hendes ord om BBcremen:

“Jeg har været så heldig at få fingre og ansigt i Clarins nye Skin Detox Fluid 00Fair. Det er et produkt der fuldt ud lever op til de forventninger jeg har til Clarins, når de laver om på formularen. Den lever op til de tre ting der er vigtige i beauty-regi. 1. Effekt, 2. Konsistens og 3. Duft.

 1. Effekten på min kombinerede 45 årige hud er, at jeg får dækket de skavanker jeg har, som er små ar, efter pillerier og lettere pigment forandringer med et naturligt look til følge
 2. Konsistensen, er som altid, let at påføre og let at føle. Jeg har påført den på tre forskellige måder. 1. Svamp, 2. Pensel og 3. min afgjort foretrukne, fingrene. Den sidste er en teknik jeg fortrækker, da den kræver mindst produkt, der er mindst produktspild og fornemmelsen af at produktet smelter ind i (og bliver et med) huden er bare så lækker
 3. Duften, dette trin er vigtigt, da det er med til at give en fornemmelse af velvære. Den dufter så dejligt (og det synes Ibbe også). Derudover er Skin Detox Fluid en BB creme med en række naturlige ingredienser. Den indeholder blandt andet extrakt af Camelia. De naturlige ingredienser er sammentrækkende, rødmedæmpende og beroligende og beskytter mod forurening. Perfekt til the girl in the city, bylivet.

Tak for muligheden for at teste for bloggen Ibbyheart. Det har været så sjovt og dejligt.”

Selv tak Vibe, dejligt med professionelle øjne på et af mine absolutte yndlingsprodukter.

#clarins #bbcream #hyaluronsyre #clarinsbbskindetoxfluid

4 Comments
 1. Må jeg spørge – hvor går jeg hen og beder om prøver? Alle de Matas butikker jeg har været i ( mest på Vestegnen ) der bliver personalet nærmest fornærmede og siger at jeg altså må købe produktet hvis jeg vil prøve 😢 Har du et godt tip?

 2. Det gør mig ked, at du mødes med nej. Du kan sige, “jeg har læst om en ny BB cream fra Clarins hos Ibbyheart, og hun anbefaler, at man lige prøver den først, for at se om man kan tåle den. Vil De hjælpe mig med at finde en farve der passer til min hud, af de fire mulige, og evt give mig en lille prøve med hjem. Og kan jeg tåle den, lide den, så kommer jeg naturligvis tilbage og køber den.” Noget ala det kunne du prøve med – det skal altså virke. Knus Ibbe – meld tilbage med succesrate

 3. De er heller ikke godgivende mht. prøver her i nærheden af hvor jeg bor 😔 – men det er nok finanskrisen der har gjort det, for det var ikke et problem før i tiden. 😊

 4. Det lyder som et lækkert produkt.
  Vil tage ud efter en prøve, men efter alle de henvendelser om folk der ikke får prøver, bliver jeg helt i tvivl om jeg nu også kan haha 🙂 Plejer godt at få de gange jeg har spurgt, men nu må vi se.
  Jeg synes især det er meget vigtigt med prøver på produkter som foundation, bb osv. fordi jeg har flere problemer med min hud (ret lys (grå men gullig i tonen, ujævn og med mange urenheder). Cremen og disse problemer skulle gerne kunne fungerer sammen.
  Derudover synes jeg noget af det sværeste er at finde ud af hvilken farve, der passer til en. Har siddet og set Lisa Elridge video, som var meget informerende, men synes stadig det er rigtig besværligt. Derfor vil jeg gerne prøve sådanne produkter inden. Også fordi man giver mange hundrede kroner for et produkt. Det har jeg lært efter et fejlkøb af en clinique bb creme. Havde en prøve på den helt lyse og købte farven efter den, fordi den udgik. Nu er den så alt for mørk!!
  Overvejer at blande den med noget, men aner ikke hvad? Har læst man kan købe en hvid fra mac og blande sammen med.
  Forstår godt de ikke kan dele prøver ud til højre og venstre, men for mig betyder service rigtig meget og jeg køber altså ikke meget (for de små mængder penge jeg har), før det er prøvet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>