Clarins Double Serum, Clarins Clarins Clarins

Sponsoreret

Clarins Double Serum, Clarins Clarins Clarins

På opfordring fra jer viser jeg jer her fire Clarins produkter, som jeg IKKE kan undvære herhjemme. “Ib, har du nogle gaveønsker selv?”. Ja, det har jeg Heidi (hed en af jer der spurgte). Jeg ønsker mig disse fire Clarins-produkter næsten hvert år til jul, for det er nogle af mine favorit produkter blandt ALLE mærker…

Nu skal I hører hvorfor;

Serum

Clarins Double Serum har fået et ansigtsløft

Double Serum har jeg fortalt jer om mange gange, anbefalet mange af jer, og I er også fans. Tak for jeres tillid. Double Serum er blevet spiffet op igen, og har både fået flere øko ingredienser og en federe flakon/flaske med et effektivt pumpesystem, der nemt som ingenting “forener” olie og vand*.

*2-i-1 serum med dobbelt anti-age effekt til alle hudtyper og alle aldre. Double Serum fugter, ilter, nærer og reparerer huden og efterlader den ensartet, fastere og noget så blød.

Brug: varm produktet op  håndfladerne og påfør med lette tryk på ansigt og hals hver morgen og aften før dag- og natcreme.

Har du ikke prøvet den før, så anbefaler jeg, at I prøver den. Den fås både i en 30 og i en 50 ml.

Rens

Igen en 2-i-1’er, nemlig et renseprodukt, der både fjerner makeup, eksfolierer og fjerner urenheder.

Brug: Massér blidt på fugtig hud og oparbejd en skum. Rens ansigtet undgå, mærk de fine korn men undgå dog øjenomgivelserne. Skyl grundigt af med lunkent vand. Mærk huden…

Nøgleingredienser: Moringa-frø, der modvirker forurening og genskaber hudens glød. Appelsin ekstrakt, der opfrisker og stimulerer.

Få en prøve på den, og mærk hvad den gør, hvordan den dufter, og hvor skøn den er at arbejde med.

Fugt

Hydra-Essentiel er en 24 timers fugtgivende dagcreme til tør hud (den findes også til kombi. hud og i gel form). Jeg ønsker mig altid denne her, da jeg har tør hud. Hydra-Essentiel fugter, plejer og beskytter huden i dybden. Den dufter så skønt, og konsistensen er magisk.

Efterlader huden behagelig og godt gennemfugtet.

Brug: Varmes op i håndfladerne og påføres med lette tryk over ansigt og hals morgen og aften.

Nøgleingrediens: Hyaluronsyre, og katafray-ekstrakt, der binder og bevarer fugten i huden.

Duft

Min yndlings afslappende og stabiliserende parfume.

En ny metode til både at dufte dejligt og føle sig veltilpas af planter der både dufter godt og plejer. Den opfrisker, giver en vidunderlig følelse af velvære og giver huden en fin, let duft samtidig med at fugte og blødgøre.

Æteriske olier med plejende egenskaber (basilikum, iris, ceder, benzoin): Dufter, lindrer og giver en følelse af afslapning.

Brug: Sprayes eller splashes over kroppen, når som helst i dagens løb.

Jeg bruger den også i soveværelset på hovedpuden. Ren luksus. Jeg elsker denne duft. Få et pift, når I besøger en Clarins-forhandler næste gang.

Fødselsdag

Da jeg har fået næsten alle mine julegaver (vi har holdt to juleaftener allerede), så er det da heldigt, at jeg har fødselsdag i januar, for jeg har ikke fået nogen Clarins-gaver i julegave. Jeg håber på, at julemanden har franske fornemmelser, og finder mig alligevel…

Har I nogle Clarins uundværlige produkter, som I gerne vil dele med os andre?

Her har I fået fire af mine.

Møs og kys hinanden

Det er december – det er jul – lad os være tilgivende og overbærende.

Ibbe

3 Comments
  1. Uhh dine favoritter er så skønne…. næsten de samme som mine Clarins favoritter 😊
    Gentle exfoliating cleanser, double serum, dynamisante badeskum og Askepot masken er mine favoritter 😊

    1. Gitte du har ret – elsker også Beauty flash balm – og badeskummet – men dem har jeg på lager haha – (fik sidste år x to)… <3 Åh Clarins <3

  2. Jeg elsker beauty flash balm som jeg har brugt i mange år. Som ekstra fugt, primer og maske, den kan jeg ikke undvære. Ønsker mig også Double serum i julegave:-).

Leave a Reply

Your email address will not be published.