Altid rum til serum

Sponsoreret* (*dvs nogle af produkterne er sendt til test)

Altid rum til serum

Der er altid rum til serum herinde. Til serum, fordi den, kan være lige dét, der gør hele forskellen for en hudrutine. En serum kan gøre en forskel. Den rette serum kan gøre underværker.

Om den koster 100 kroner eller 2000 kroner – det rager mig en flot anemone, dét der skal være i produktet er; koncentrede, godgørende hud-ingredienser – ingredienser for lige netop den tilstand huden er – lige nu.

Min veninde er sådan en der siger;  “jeg er ikke så skide god til at forny mig. Jeg elsker og bruger stadig Visionnaire fra Lancôme om dagen og Advanced Night repair fra Lauder om natten. Har ikke prøvet nogen der gør det bedre for mig endnu.” Jeg elsker at shoppe rundt, og jeg elsker at prøve nye. Dog er der to (ligesom min veninde), som jeg aldrig slipper…

Uundværlig serum

Der findes – for mig – to uundværlige serummer; Bioeffect egf serum og Clarins’ Double serum. Jeg har dem altid herhjemme – altid. Lige som min veninde, har jeg ikke fundet nogen, der er så godgørende for min hud som de to; Clarins Double Serum og Bioeffect egf serum. Hvis I vil prøve at udforske to gode, så gå efter mit bud på dem – eller min venindes bud…

Olieserum kr 460

Hvis det skal være en olieserum, så kan jeg anbefale Decléor Aromessence neroli amara. Læs om den her på bloggen. Alle Aromaessence er fremragende og særlige. De skal bruges før creme (ligesom en “alm” serum). Tjek for små prøver i Magasin eller en Decléor-forhandler. I vil forstå min begejstring…

Vitamin A serum netop nu kr 219 for 30 ml – vegansk

Serum til en ægte hippie; Mad Hippie Vitamin A serum. Den er på tilbud lige nu til kr 219. Elsker I (og har I hørt at andre elsker en A-vitamin til natten), så vil jeg anbefale jer denne serum. Den er hudfornyende, giver glød og giver synlig effekt. Læs om den hos Makeupalley ved lejl. Jeg er på min anden Mad Hippie A vitamin, og jeg har brugt den til natten med stor succes og en hud, der er glad…

Poresammentrækkende serum kr 450 for 50 ml

Kiehls Precision Lifting & Pore-Tightening Concentrate. Den her er genial til hud, der har store porer. PRØV DEN. GÅ ind til en Kiehls counter og få vejledning til brug. DEN VIRKER!!!

Hyaluronbomber og botox på flaske – vil I ha’ det; så se videre

Her kan jeg anbefale to danske brands, der har noget på hjerte; Raz Spa og Ecooking.

Raz spa Hh Hyaluronic & Hexapeptide-8 – omtalt som “botox på flaske”…  Kr 420 for 30 ml

Vil I have økologisk, certificeret, uden parfume og hyaluron og også trylleri med hexapeptide, så vælg Ecooking Super Serum til kr 389 for 20 ml

De minder meget om hinanden – i såvel konsistens som effekt. Vælg det brand du bedst kan lide…

Lidt Ib’sk om alle syv – til inspiration

 • I kan vælge Plaisir, Dr.Scheller og andet, men her handler det lige om de syv her
 • Jeg er vild med pumpe systemer, så jeg har elsket Ecooking’s super serum, og den er brugt op
 • Duften af Double Serum fra Clarins giver mig gåsehud af glæde over gode minder om dens historiske rejse – sammen med mig (har brugt den siden 1992 og den har ændret sig mange gange – men duften minder om stadig)
 • Fornemmelsen med Decléor’s er vidunderlig for sådan en tør hud, som jeg har.
 • Kiehls bruger jeg på næse og hage – og den virker bare på få dage – ved at minimere porestørrelsen tydeligt.
 • Mad hippie er i let creme konsistens
 • Bioeffect’s lader jeg ALTID stå alene til natten på ren hud – og kun den. DET VIRKER OPTIMALT.
 • Raz Spa’s har jeg brugt som halsprodukt, og wauh en effekt. Fik tippet af en veninde, der havde fået rådet om brug der, af Raz’ selv ved en event.
 • KAST JER UD I DET VENNER – prøv en god serum – und jer selv det. I skal have det bedste, jeres hud skal opleve det bedste. “DET SKAL DEN DA HA'”

og nu tager jeg på ferie med Jan og Fjolle.

Pas på hinanden. Kys meget. Rør meget. Rør mere ved hud end skærm og mobil.

Jeg elsker jer.

Ibbe

10 Comments
 1. Jeg har det lidt som din veninde, er ikke god til at forny mig, og heldigvis – for jeg MÅ fortælle hvad Advanced Night repair fra Lauder har gjort for min hud efter 36 strålebehandlinger; det gik grimt ud over halsen i begge sider, helt fra bag ved ørerne – og jeg blev anbefalet udelukkende at bruge en FED creme uden parfume. Hm, jeg tøvede, men tænkte at nu skulle den serum altså stå sin prøve – så jeg gik i gang med at bruge den på de ret så beskadigede steder – og jeg kunne spore bedring dag for dag, og nu er der absolut ikke noget at se mere efter strålebehandlingen.
  Det er muligt at andre serum kunne have gjort det sammen, det ved jeg jo ikke noget om, men min tiltro til virkningen af Advanced Night repair fra Lauder er cementeret for altid.
  Så har nogen specielle problemer med huden, så prøv denne, jeg ved at den virker og er dybt taknemmelig for det.

  1. Lisbeth er så glad for din kommentar, og jeg har samme glæde over Bioeffect, som du har med Advanced Night Rep. Jeg er også utrolig imponeret over lyn effekten. Jeg har hørt fra andre, der har fået strålebehandling at Lauder’s er unik, men det er der aldrig nogen, der har skrevet herinde før, så tak fordi du deler. Jeg elsker det. Hurra. og knus til dig

   Fedt vi udveksler erfaringer

 2. Godt og interessant skriv, Ibbe. Jeg kan bruge rådet om Raz’s serum anvendt til hals og decollete; den bliver snart købt hjem! Den nye cremekonge i DK har trukket hårdt på min SU, har han…jeg er helt skudt i konsistens og duft i mange af hans produkter. Ø

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>