Clean tager min hånd igen med Flower Fresh

Reklame

Clean tager min hånd igen med Flower Fresh

Idag kom posten med en pakke. Jeg blev så ÆGTE glad, da jeg åbnede pakken. Virkelig glad. Solen havde fundet mig. Foråret kom med posten. Den helt nye Clean parfume kom til mig. Jeg åbnede den straks, og jeg krammede mig selv efter et enkelt spray. ÅHHHHH – den er god. Jeg mener det, den er virkelig god.

Den kom på hylderne derude i livet i februar, og nu møder jeg den. Min næse lavede en saltomortale i begejstring. Jan mødte den, da han kom hjem fra arbejde, kyssede mig og udbrød “mmmm du dufter godt, hvad er det?”.

“Skat, det er den nye FLOWER FRESH fra Clean” <3

Åkande, bergamotte og noget citronskal

Det er en duft med de dejligste duft-komponenter. Ja, de tre ovenstående er nogle af dem. Der er også rav, frisk luft akkord, moskus, cashmere-akkord, jasmin og gardenia i.

Jeg husker stadig den gule, (den konkurrence er slut), som jeg skrev om i 2018. Kan I huske den? den var I vilde med. Jeg spår SAMME ELLER VILDERE SUCCES med denne her…

Jeg vil beskrive duften som let, lystig og legende. Den er så dejlig og behagelig. Den er lettere end “den gule”. Den er mere romantisk – mere fjerlet og fantastisk. Lad mig høre hvad I synes, når I møder den derude.

Den er bla i Matas og fås til kr 400 for 30 ml og kr 600 for 60 ml

Clean siger om parfumen; “duften fremkalder et lyksagligt minde om fornemmelsen af lette briser. solen varme stråler og duften af friske, vilde blomster”. Jeg er helt enig – bare med mine ord, der klart er udtryk i ovenstående.

Hvis I mangler en ny forårsparfume, der giver et rart kram med minder om hvilken følelse, vi får indeni, når alt spirer og lyset finder os. SÅ ER DET FORÅR – og FLOWER FRESH

Møs fra Ibbe

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>