CND RescueRXx keratinpleje fra CND

11221470_935003953253272_7888430113116601194_n

 

CND RescueRxx Daily Keratin Treatment

Det her er et tip til dig med de der negle der enten er ødelagte af medicin, sygdom, acrylnegleskade eller lign. Jeg har set den i action virke på mig selv og to af mine nærmeste veninder. For mig handlede det om, at jeg efter store mængder drugs henover sommeren havde fået negle på både tæer og fingre, der var ruflede og grimme. De havde hvide matte pletter, de flækkede og så miserable ud. Mine negle var grimme og skadede, simpelthen. Så jeg spurgte min yndlings neglepige, what to do? Hun svarede “kun en ting at gøre, hold pause fra neglelak i tre uger og brug denne her to til tre gange om dagen. Du smører den bare på, og så trænger den ind med keratin og genopbygger og genplejer dine negle. Det er det bedste, jeg sælger her på min klinik”.

Jeg gjorde, som hun sagde. Jeg var alligevel i recovery-perioden efter MS attak, så det var kun Jan og mine naboer, der skulle se mine tæer og fingre. Jeg gjorde troligt, som hun sagde. Allerede efter en uge var de hvide pletter tydeligt reduceret på min tæers negle. Efter to uger var de helt væk. Seriøst. Lyder sgu som en tv-shop-reklame, så nu gider jeg ikke sige mere, haha.

Dog vil jeg blot sige, at jeg er SÅ glad for, at jeg fik det råd, og hvis det kan hjælpe andre, er jeg endnu gladere.

Hvis I har spørgsmål til produktet, dens effekt og brug?, så spørg mig endelig.

Min varmeste anbefaling går til CND Rescue Rxx. I kan læse mere om den HER – hvor den også kan købes online i to størrelser: HER og HER

 

7 Comments
 1. Kære Jeanette – interessant vinkel, for det har jeg ingen erfaring med. Hvis I tester det af – en lille str evt – og I sørger for at bruge den tre gange om dagen i tre uger – så ku det vel nok være interessant at finde svaret på om den også kan afhjælpe psoriasis negleproblemer … Jeg tror, det kommer an på omfanget af skaden i neglen. For Keratin er jo ikke magi – det er bare en byggesten der genopfylder det ødelagte … Prøv evt at skrive til Icgroup.dk og spørg dem om evt erfaringer? Det er dem der er distributører herhjemme – tak for god vinkel Jeanette

 2. Selvom jeg ikke fik fuldført kuren – og ikke regelmæssigt fik masseret kuren ind i neglene 2-3 gange om dagen, så virker den altså alligevel 🙂
  Tænk, hvilke resultat jeg ville have fået, hvis jeg så havde fulgt opskriften 😉
  Eneste udfordring er at undgå at få den på neglebånd og øvrige hud omkring neglene – det giver nemlig hård hud, da kuren jo (selvsagt) påvirker huden omkring, hvis den kommer på der 🙂

  1. Louise det sys jeg ik’ den gjorde på mig, påvirkede mine neglebånd – og jeg var ikke superforsigtig og steady (du ved jeg har rystehænder) – men det er rigtigt m vedholdenheden og kun på neglen – god pointe – tak for pip

 3. Jeg er på 3 måned i min kur med nail strong tabletter fra New Nordic, og jeg kan se en lille forskel på mine negle som været skadet af stress og maveproblemer (dårlig næringsoptagelse tror jeg).

  Mest har jeg dog mærket effekten på mit hår, som også været svækket, og det har kommet meget flere småhår tilbage i tindingerne.

  Men nu går jeg fluks ind og supplerer med den her sag, jeg har set den rekommanderet så mange steder, men står det også her, ja, så tror jeg på det 100%!!! Og hvad er bedre end at komme næring både indefra og udefra? Det har jeg lært af blogmutter Lise 🙂
  God weekend!

  1. Helene du er dejlig – keep up the good spirit – og Blogmutter Lise – hende skal man lytte til – du har ret – og New Nordic’s er også gode . fedt du er vedholdende – og yes yes yes – hold pause med neglelak og kør Rescue Rxx – jeg lover du vil se effekt go weekend fra ibbe

Leave a Reply

Your email address will not be published.