Da jeg mødte en Intuitiv Dyrekommunikatør

img_0073.jpg

Da jeg mødte en Intuitiv Dyrekommunikatør

Intuitiv Dyrekommunikatør – mødet –

I to skal møde hinanden” sådan satte Lene Friis Charlotte og jeg sammen (via Facebook). Vi fik aftalt at mødes. Mødet fandt sted en aften i slutningen af august. Jeg har allerede skrevet lidt om mødet HER, men det har taget en rum tid,  at få oplevelsen til at passe ind i mit lille hoved…

“Blop kommer først frem og vil tale. Han dukkede allerede op i mit køkken derhjemme, inden jeg tog afsted. Han var (og er) virkelig en helt særlig sjæl. Hans navn er indbegrebet af ordet GLÆDE” sådan startede Charlotte sessionen hjemme hos os i stuen.

Inden havde hun mødt Fjolle (i virkeligheden) ude på vores tagterrasse. Mødt ham på den helt rigtige måde, dén måde Fjolle elsker at møde nye mennesker på, stille og roligt med tid til at snuse, logre og få nus. Hun så ham præcis som han er – med det samme. Jeg stod for enden af gangen på tagterrassen, og jeg fik gåsehud, og blev så rørt (jeg elsker, når min hund bliver forstået)…

Inde i stuen fortsatte Charlotte “Blop siger, at han følte sig beæret over at være i dine hænder, i dit liv”. Mine tårer trillede. Jeg var stille. Lyttede. “Det er ikke en dårlig ting at være, hvor han er nu”, fortsætter Charlotte, “han vil have, at du skal vide, at han havde tillid til din beslutning om, hvornår det var tid for ham at sige farvel”. Mine tårer triller fortsat, jeg spørger “ved han, at han er savnet hver dag?”. “Ja, men han siger, at du skal blive færdig med det projekt, du går og gemmer væk. Det handler om ham…”

Ja, jeg tuder videre og fortæller Charlotte, at jeg skriver på en børnebog om Blop, og gerne vil gøre den færdig (men ikke tør vise den frem – endnu)…

Pludselig siger Charlotte; “Fjolle er som sin far Jan. De giver dig ro – begge to. Fjolle er en Ferdinand The Bull. Livsnyder. Han har det godt hos dig. Han stoler på dig”.

Vi snakker, Charlotte og jeg. Jeg spørger, hun svarer. Både om noget med Blop, og især om noget med Fjolle og hans adfærd. Jeg får svar. Vi får svar. Nogle af spørgsmålene* var meget private. De svar har jeg ikke lyst til at dele herinde.

De svar er udgangspunktet for, at hele oplevelsen med mødet med en Intuitiv Dyrekommunikatør blev en meget personlig og meget brugbar oplevelse for vores lille familie. For jeg indså bla, at jeg også selv er en slags “Dr.Doolittle”. Jeg er selv rigtig god til at “snakke” med Fjolle (faktisk med hunde generelt**), og den indsigt står for mig, som den største gave ved at have haft Charlotte hjemme hos os.

Jeg har videreformidlet dele af sessionen til Jan. Han har lyttet til uddrag fra optagelsen. Han blev også rørt, MEN Jan the man tror ikke på, at hunde kan snakke hinsides fra, og han tror ikke på, at Fjolle er en lille Ferdinand. Dét han tror på er, at der er mere mellem himmel og jord. Han tror på, at der dén aften, da Charlotte Roberg var hos os, blev skabt en lille tidslomme af særlig intuitiv space, hvor mine to kærlighedspelsboller (Blop og Fjolle), Charlotte og jeg delte pladsen i dén tidslomme, og Charlotte var vores talerør. Jan kan mærke, at Fjolle har fået healing, “han hviler mere i sig selv” citat Jan…

Charlotte satte et ord på Fjolle, på Fjolles personlighed, som jeg aldrig selv havde fundet. Hun sagde, at han er balancesøgende. Dét ord har givet mig ro i sjælen. For Fjolle er balancesøgende, og sammen er vi balanceskabende. Når jeg har savnet Blop’s glade, boblende og frække væsen, har jeg ikke kunne sætte ord på, hvorfor jeg så alligevel har fundet hjem i mit liv med Fjolle. Det ved jeg nu. Han er den af alle de dyr, jeg nogensinde har elsket, der har lært mig, at jeg kan udleve en masse i mit indre. Han har lært mig, at lige meget hvor højt vi gør (og gør), så er det ikke, at vi gør højt, der er afgørende, det er af hvem (og hvad) vi gør af – og ikke gør af. (Hvilke kampe orker jeg at tage? og hvilke skal jeg bare tage en dyb indånding over…?)

At Fjolle, gennem Charlotte, fik vist mig, hvem han er, og hvem vi er sammen, er et smukt bevis på, at en Intuitiv Dyrekommunikatør kan meget mere end at formidle. En Intuitiv Dyrekommunikatør kan skabe ro, bygge bro mellem hund og hundens menneske(r).

Charlotte Roberg’s egne ord om, hvad en Intuitiv Dyrekommunikatør kan, findes HER. For mig (og da det er min blog – mine ord – og Blop og Fjolles lidt) har det været en anbefalelsesværdig, styrkende og givende oplevelse. Ikke en oplevelse for alle, men en oplevelse alle dyrenørder (som jeg er) skulle unde sig selv og deres elskede dyr.

PRISEN: Prisoversigt findes HER. Vi fik en “Statuspakke” (Healing og fri taletid. Healing kan lindre stress i forbindelse med mental, emotionel og fysisk smerte. I denne session er der muligheder for at bringe udfordringer i tale og at lade dyrene give udtryk for alt det de har behov for)

HVORFOR: Hvis I har mod på at møde “nyt”. Hvis I lige har mistet et elsket kæledyr, og gerne vil vide, om han/hun har det godt, der hvor han/hun er nu. Hvis I, som jeg, tror på healing er det altid vidunderligt. Charlotte er ypperlig god til det. Fjolle var total i zen sammen med Charlotte. Hvilede i, at hun gav ham noget godt (bare se foto, sådan lå han i tre kvarter). Hvis I er til det alternative. I behøver ikke være ligeså holistiske, som jeg er.

Har I nogensinde fået en clairvoyance? Har I mødt healing? Elsker I dyr? Tror I på, at der er mere mellem himmel og jord?

Så tror jeg på, af hele mit hjerte, at I kan få stor glæde af at møde Charlotte Roberg. Hun er helt særlig. Det vilde er, at hun udstråler kærlighed, venlighed og hundemenneske ved første blik. Jeg fik helt lyst til, at hun var en tæt veninde.

De mange dage der er gået siden Charlotte var hos os, har været livsforbedrende for os. Jeg ser på Fjolle på en ny måde. Jeg lytter, jeg hører, jeg ser – ham.

Charlotte’s evner er indiskutable, hun kan noget. Jeg, som menneske, har ikke behov for at komme ting og mennesker i bokse. Om hun rent faktisk kan tale med dyr hinsides og tale for dyr her på jorden, kan jeg ikke bevise, men jeg kan sige; at hun hjalp mig til bedre forståelse af Fjolle, og hendes ord om Blop gav mig kærlighedstrømme indeni. Det er mere end nok for mig.

TAK Charlotte, tak Blop og tak Fjolle – fordi I ville snakke med mig…

**Jeg bliver af hundevennerne kaldt for DYRENES ADVOKAT.

*Omhandler personer i vores familie og deres adfærd overfor Fjolle.

Charlottes Facebookside finder I HER, hvor I kan læse mere om hende og Intuitiv Dyrekommunikatør.

Charlottes egne ord:

Jeg tror på at alle mennesker kan kommunikere intuitivt med dyr (og i øvrigt også alle andre og alt andet). Mennesker er jo pattedyr <3
Selv om nogen af os ikke har fået styrket evnen i vores opvækst, snarere tvært imod, så tror jeg på at evnen er en helt naturlig del af os. Vi kan slet ikke lade være med intuitivt at optage information fra alt og alle omkring os.

En del af min mission er at assistere mennesker til at identificere deres evne og til at bruge den, for på den måde at få indsigt i andre dyrs væsener. Der gemmer sig nemlig personligheder med følelser, tanker og meninger, som venter på at blive mødt
Og i det møde kan der ske vidunderlige og forløsende ting for alle involverede”

Charlotte kan kontaktes via mobil og mail:

Tlf 26 27 72 26

E-mail charlotte@roberg.dk

Elsker NUET – Fjolle og jeg –  Sammen
6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.