Danish Beauty Award 2020 Influencers Choice Award

Reklame

Danish Beauty Award 2020 Influencers Choice Award

Hello alle – jeg kender nogle af de fine og smukke piger – men ikke dem alle. Jeg glæder mig til at møde dem alle sammen – som hende alderspræsidenten Ib, der er en slags girlboss på min helt egen måde…

Jeg er en girlboss, der kæmper mod sclerose og hver dag (næsten) tager styringen og får det bedste ud af livet. Jeg bruger min mangeårige erfaring på beauty-området til at gøre en forskel. Min blog er min hobby og IKKE ET STED JEG TJENER PENGE, så jeg er girlboss på min måde…

Jeg er meget stolt af at være med i feltet igen i år, og jeg glæder mig til festen, hvor jeg satser på at møde op på to ben/GÅENDE – og ikke i kørestol som sidste år

Influencers i 2020 DBA-kategorien er:

Elham Kavousi – elhamkavousi på Instagram 
Elham er freelancejournalist, model, stylist, SoMe influencer og forfatter på beautybogen ‘Mørkglødet‘. Elhams hjerte har altid banket for mode, men da hun som barn var indehaver af et solidt monobryn og ikke kunne finde råd og vejledning til sin uønskede hårvækst, tyede hun til selvhjælp. Det har resulteret i, at hun er blevet en selvlært ekspert indenfor skønhed med viden og gode råd, som hun gladeligt deler ud af.

Sara Rostrup – YouBlush.com
Sara Rostrup har mange års erfaring som makeupartist og beautyblogger med bloggen Youblush.com. Sara har tidligere været dommer i Danish Beauty Award, skønhedsredaktør på Eurowoman og ekspert i Go’Morgen på TV2 og har i dag succes med sine små videotutorials på Instagram.

Heidi Ankersen – Ibbyheart.com
Har en uperfekt platform på IB by heart – bloggens navn – kælenavnet er IB. 49 år. Stolt af hver en rynke. Født ind i branchen med en mor, der var frisør. Er selv uddannet materialist. Livsmotto: “Ingen kender dagen, så gør noget ved sagen”. Har blogget i 15 år. Skriver om skønhed, hunde, livet som bærer af sclerose og om sundhed. Gift med Jan the man. Også ibbyheart på Instagram.

Irina Olsen – Irinathediva.dk
Irina er 32 år, mor til Allessia på 4 og DJ-wifey til Faustix. Irina er født i Ukraine, kom til Danmark som 10-årig, og har været kunstskøjteløber på eliteniveau. De seneste år har Irina skabt et brand med sine sociale platforme, hvor hun skriver om beauty obsessions, hverdagen og nogle af de ting, som er svære at tale om. Irina har også tusindvis af trofaste følgere på Instagram.

Camilla Frederikke på YouTube
Interessen for beauty stammer fra en baggrund som elitesportsdanser og performer. Camilla Frederikke er æstetiker. Elsker at eksperimentere med de nyeste beautytrends fra hele verdenen. Makeuppen er et frirum, hvor Camilla Frederikke kan udtrykke følelser, tanker & identitet, og som kan inspirere, udfordre og rykke de danske normer indenfor beauty.  Livsmotto: “There’s nothing worse in life than being ordinary, so stay extraordinary”. Instagram.

Szhirley – szhirleys på Instagram
Szhirley er sanger, skuespiller, Instagrammer og kreativ direktør for sit eget smykke- og accessorybrand ’Dropps EXCLSV By Szhirley’. Szhirley dyrker det uperfekte, men er altid på jagt efter den perfekte creme og behandling. Szhirley arbejder sammen med sin mand Mads Møller, samtidig med at hun udfylder rollen som kæreste, mor, datter og veninde. Szhirley interesserer sig for musik, mode, træning, kost og kosmetik mm. På instagram @szhirleys og @droppsbyszhirley

Cecilie Lind – clind på Instagram
Passioneret iværksætter og influencer indenfor sundhed, mad, kosttilskud, træning, motivation og mindset. Grundlægger og ejer af The Protein Kitchen. Cecilie er lever et krævende og travlt liv. Hun går højt op sundhed, velvære og i at pleje kroppen ude- og indefra, for det vigtigt for Cecilie at se frisk og sund ud, når hun er ude at lave events og holde foredrag. Cecilie er til både kvalitet og convenience.

Philine Roepstorff – Instagram: philineroepstorff
Philine Pi Roepstorff er instagrammer, model og designer. 27-årige Philines opslag indeholder makeup, mode, livsstil og sig selv på de sociale medier. Makeup bliver testet hjemme, men også professionelt, når hun bliver stylet til forskellige modelopgaver og reklamefilm.

Her er vi alle otte stk igen…

INFO:

Fra selve DBA 2020;

“Vi er i gang igen med Danish Beauty Award 2020. Også i 2020 skal vi uddele en pris, hvor et panel af danske influencers har fået mulighed for at udpege vinderen.

Du kan stadig nå at tilmelde til kategorien, hvis du har et skønhedsprodukt, som du synes, de skønne og dygtige beautybloggere, YouTubere og Instagrammere skal teste og vurdere. Vælg Influencers’ Choice Award ved tilmeldingen. Bliver dit produkt nomineret, vil du modtage en besked om at sende produktet direkte til DBAs influencers. De ser med spænding frem til at skulle teste… Tilmeldingsfristen er 13. december 2019 – men husk Early Bird-fristen den 1. december.”

Og så vil jeg blot slutte af med et stort knus til alle mine med-influencere og ønske alle en glædelig december. På gensyn i 2020 den 24.april i Tivoli’s Kongres Center, hvor festen afholdes.

More to come…

Ibbe

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.