Kørestol og Danish Beauty Award


Kan man det??? Kørestol og DANISH BEAUTY AWARD???

Jeg er ved at finde mig en hverdag med kørestol. Jeg øver mig. Jeg mærker, at jeg bliver mere sikker, når jeg bevæger mig i den, og når jeg skal flytte mig over i sofa, seng eller toiletsæde. Kørestolen hænger på mig, og jeg hænger på den…

Hvis alt går vel, så er den midlertidig, MEN vi erkender (mit team af fysser, min læge og mine nærmeste), at den skal være min ven for en laaaaaang stund. Den skal lige sluges.

Jeg ser forbedringer i min krop hver dag, men de er små.

Idag

var det bla muligt for mig at cykle på en motionscykel. Det er kæmpestort, og skal fejres med kage i aften. Jeg har svære/frække ødemer i knæet, der gør det umuligt at bøje knæet (som det skal, når der skal trædes rundt med pedalen), men idag kunne min dygtige fysioterapeut (i Sundhedscenteret) trykke på noget bag mit knæ (stimulerer og modulerer). Det gjorde hævelsen blev “mast”, så jeg kunne træde. Det var så BEFRIende og fedt. Ja, gu’ gjorde det ondt, men det gør mere ondt psykisk, når jeg ikke kan…

Når Jan kan

Når så Jan har overskud (han er megapresset grundet arbejde – og mig..), så har vi en motionscykel, der er spritny, i kælderen, som jeg kan træne på herhjemme. Den får han stillet frem, så snart han kan, og så kan jeg træne mine ben, så hævelserne kan forsvinde, så jeg en dag kan gå uden skinne…

Solen

skinner udenfor, og den rammer også noget indeni af håb. Håb for en fremtid på to ben, der går. Jeg har først og fremmest brug for to ben, der kan stå selv og gå selv, så nu er det “bare” at træne og lade tiden LØBE…

Hvordan har I det? Er I klar til forår?

Danish Beauty Award

venter i slutningen af april, og jeg skal med. Jeg kommer i kørestol, og jeg pynter mig som ind i helvede. Jeg vil pynte mig så meget, at ingen ser kørestolen. Min veninde tager med og skal skubbe mig omkring (mens også hun er lækker og pyntet). Så er der nok ingen der opdager DEN HANDICAPPEDE ved dommerbordet haha…

Jeg er også den i dommerpanelet, der ikke har kunnet deltage i møder med de andre, (grundet ms og operation) men jeg er med, og min stemme tæller ligeså meget, som de andres. Det er en fed følelse. Jeg er så spændt på, hvilket produkt af de 15 nominerede, der ender som vinder. Det ser vi den 26.april. Har I tjekket nomineringerne??? Det kan I gøre HER.

Jeg sidder lige nu og lægger sidste hånd på testen af de 15 nominerede i den** kategori, jeg er dommer i (og så stolt af). De andre fem i dommerpanelet er piger med ben i næsen, og flotte ben at gå på. Jeg er den i kørestol med den højeste alder. Tillykke Ibbe hahaha…

**influencers choice award

12 Comments
 1. Øv med kørestol, men god opfindelse når nu du ikke kan uden.
  Jeg håber du får trænet dig fra mén og jeg håber du en dag kan slippe den kørestol mere og mere.
  Du må få det bedste ud af en “lortesituation” og nyde de små stjernestunder !

 2. Hej jeg syntes du er så mega sej,jeg ved at du nok skal komme op at gå igen med den vilje du har.Mange knus.

 3. Er sikker på Ib, at du bliver så smuk til DBA, det er jo personligheden man “ser”:)
  Fortsæt den gode træning, flot at du nu kan cykle, selvom det det så er på motionscykel:)

 4. Du skulle smøre lotion fra takeachoice på ❤️
  Jeg har også sat mig i kørestol i øjeblikket 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.