VIND DANS MA BULLE fra CARVEN

Reklame (lavet i samarbejde med Elements Group)

DANS MA BULLE (I min boble) GIVEAWAY

VIND DANS MA BULLE fra CARVEN

Navnet er så fint – og skal udtales på fransk (Don ma byll-ish). Det betyder i min boble. Forførende, fransk, fin og fantastisk. Min veninde duftede til den og sagde “Ih, hvor er den pragtfuld. Den minder mig en smule om Allure fra Chanel, som jeg elskede og helt har glemt”. Jeg kan forstå hendes ord, men er ikke helt enig. Hun har fat i noget, men jeg synes nu alligevel at Dans ma bulle er helt sin egen.

Jeg var til en event tidligere på ugen, hvor tre skønne kvinder komplimenterede mig for min parfume. Det sker engang imellem til events, men ikke så tit. Der var ord som “du dufter af den fineste blomsterbuket” og “hvad er det for en, du har på? den må jeg eje” og “nøj du har en god parfume på jeg kender den ikke, hvad er det for en?”…

Dans ma bulle fås i tre størrelser 30, 50 og 100 ml til hhv kr 425, kr 575 og 100 ml til kr 725

Den er ny jo

Dans ma bulle er Carven’s nyeste parfume, og jeg må sige, at den er ganske unik. Jeg holder på, at den er helt sin egen, og dét elsker jeg den for.

Den er blomsterrig jovel, men den er også sensuel og også let. I kan læse mere om den i mit skriv fra igår

Dans ma bulle

Emballage; fineste flakon og flotteste låg – fransk finesse- med et strejf af guld

Noter;

TOP – litchi rose, mandarin og pæon  FRISKT og SPRUDLENDE

HJERTE – jasmin, heliotrop og mandel  FEMININT og FRISKT

BUND – vanilje, patchouli og sandeltræ  SENSUELT og PUDRET

I kan vinde 50 ml

For at vinde

 • følg Ibbyheart på Facebook og Elements Group også
 • svar på spørgsmålet “HVAD ER NAVNET PÅ DEN NYE CARVEN PARFUME?”
 • skriv svaret i kommentarfeltet ved denne blogpost
 • alle med dansk postadresse kan deltage
 • denne giveaway er ikke associeret med Facebook
 • giveawayen er lavet i samarbjede med Elements Group, der forhandler Carven i Danmark
 • vinderne findes den 03.03.18 og offentliggøres herinde

Byd foråret velkommen med fransk fornemmelser

Dans ma bulle er i en anden boldgade end Fresh Linens fra Clean. De to kan sagtens appelerer til den samme kvinde, for vi kommer jo parfume på efter humør og smag. Nogle dage er vi til det friske og “naturlige” andre gange er vi til det forførende franske og blomster. Dét er præcis dét jeg elsker ved at bære parfume, at de kan udtrykke, hvordan vi har det – og hvordan vi ønsker, at andre skal modtage os – og vores duft.

Må de heldigste to vinde Dans ma bulle.

Bonjour fra Ibbe

Forhandles i Magasin, Matas og udvalgte forhandlere. Der findes også deodorant og bodylotion i serien.

 

 

140 Comments
 1. Dans ma bulle:-) får lyst til at den skal hedde Dans med Mulle😁 jeg vil elske at vinde..

 2. Carven’s nye parfume hedder:::

  DANS MA BULLE

  Lyder som mosteje 😍😍😍😘😘😘😙😙😙😅😅
  Liket og delt

 3. Navnet er Dans ma Bulle – måske ikke særlig smukt hvis man udtaler det med fed jysk accent😉😆

 4. Uhhh, en skøn giveaway Ibbe. Parfumen hedder Dans ma bulle, og jeg glæder mig til at dufte til den i nærmeste parfumeri. 🙂 🙂 🙂 🙂 knus og god dag til dig. Nu skalvi lige ud og inspicerer sneen her I Rom 🙂

 5. Dans ma bulle hedder den og jeg skal så meget dufte den – må forbi magasin hurtigst muligt. Kh Pernille

 6. Dans Ma Bulle er navnet og den lyder som en forførende dans med mine sanser. Jeg elsker at parfumer udover at udtrykke, hvordan vi har det, faktisk også kan fremkalde bestemte følelser og dermed løfte humøret i en bestemt retning. Det udnytter jeg på dårlige dage, så de bliver bedre. Alle kneb gælder😉

 7. Dans Ma Bulle er navnet på denne pragtfulde duft – håber på mit held, og TAK for muligheden, kære Ib❤️🍀

 8. “Dans ma bulle” – et smukt navn, der giver mening for os der i forvejen tænker i bobler ♥️🌺🍀

 9. Dans ma bulle <3
  Har sagt til mig selv at jeg ikke skal købe flere parfumer, før de andre er brugt op, men at vinde en er jo noget helt andet…..
  Håber på mit held <3

 10. Dans ma bulle er navnet på Carvens nye parfume, det må jeg næsten tage som et tegn, da jeg lever i min egen lille boble pga psykisk sygdom….så den skal prøves!

 11. Dans Ma Bulle hedder den nye duft 🙂 Og jeg deltager med glæde… Jeg ELSKER nye dufte, især de dufte / mærker ikke alle andre har….
  Ønsker alle en smuk kold sne / solskinsfyldt tirsdag

 12. Lyder som en duft for mig, synes da også jeg er rimelig frisk og sprudlende 😀. Dans ma bulle hedder den!

 13. Den hedder Dans Ma Bulle.
  Lyder som en rigtig skøn duft, jeg vil ELSKE at vinde.
  Har tidligere haft Chanel Allure, og den var jeg vild med❤️🤞🍀

 14. Den hedder Dans ma bulle, lyder HELT fantastisk 💞
  Lyder som den perfekte duft til mig, elsker alle dufte som indeholder patchouli ❤️

 15. Dans ma bulle – kan ikke udtale det korrekt men du skriver så fint om den at jeg virkelig gerne vil prøve den

 16. Den hedder dans ma bulle. Smider lige et lod i puljen, så jeg forhåbentligt kan glæde min søde kusine med præmien. Hun har nemlig fødselsdag lige om lidt og elsker parfume. God weekend! 😀

 17. DANS MA BULLE fra CARVEN eller “I min bobel” 🙂 Jeg elsker den og følger dig selvfølgelig allerede på facebook ! Tak for din video med hvordan at man smører fed creme i ansigtet bedst 😉 Den var brugbar.

 18. Den hedder Dans ma bulle👍🏻
  Og betyder i min boble…
  Vil glæde mig til at dufte den( du giver mig ihvertfald meget lyst til det)🤞🤞🎉

 19. Jeg håber at jeg kan nå at være med. Den lyder lige som noget for mig for jeg har jo været stor Allure fan siden 90’erne. Min mor købte min første Allure hos dig i Matas da heg havde bestået min bachelor og siden har jeg altid haft den, men jeg for da helt lyst til at prøve Dans ma bulle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>