DBA 2019 (L)Askepot til bal

DBA2019 – (L)Askepot til bal

Ny kjole og nyt hår – goddaw’ do’ <3

(L)Askepot fik mange kram. Jeg fik mange kys. Jeg fik mange knus. Jeg fik mange komplimenter. Jeg mødte kun søde mennesker. Jeg fik sågar nogle kys på hånden. Jeg fik kys i håret. Jeg fik nus på ryggen. Jeg opsøgte ikke nogen. Dem, der så mig, så mig og kom hen og krammede. Dét gjorde mig så glad. Det gjorde slet ikke ondt, som jeg havde frygtet. Jeg havde ikke taget mine smerter med til fest. Istedet for at være stiv og spastisk, var jeg dejlig loose og “lasket” (deraf navnet på blogposten tihi).

Kørestolen var ingen hindring for hygge. Kørestolen var ingen hindring for glæde og venlige ord. Kørestolen var ingen hindring for sjov og latterbrøl.

Her møder jeg Stella fra Beauty Avenue. Min kjole er meget lang, men jeg måtte trække den op og rundt om mig, for at den ikke blev kørt i stykker. Så kan I også se mine flotte sko høhø

Kjolen var så vidunderlig at have på. Jeg havde bare glemt at købe en bh i min nye størrelse, så jeg havde lidt for små bryster til en str 80 G (men det grinede vi bare af Nanna og jeg. Det lignede jeg havde “Donna-bryster”)

Det var kjolen og ikke stolen

Jeg har fået så mange hilsner efter festen fra deltagere, der nåede at møde mig – og dem der ikke kunne finde mig (fra 1,79 m til cirka 1,20 m haha – hvor er Ib?). Meget ægte, søde og kærlige beskeder (ala den ovenstående fra dejlige Viola’s mor med bloggen QLAND ).

Det er en branche med meget kærlighed – både til sig selv og også (og vigtigt – også) til andre. Da min far spurgte mig, om dem jeg mødte var søde ved mig, så svarede jeg helt ærligt “far, jeg mødte kun søde – og jeg har aldrig fået så mange komplimenter i mit liv, og de styrkede mig og gav så meget glæde”.

Jeg elsker bare hele konceptet ved Danish Beauty Award. Værterne tog røven på mig, og var simpelthen så dygtige og gode. De var ikke sjofle og under bæltestedet. De tog opgaven super seriøst, lige som de skal. Andre værter har været TOO MUCH og for “indforståede”. De her to var simpelthen gode, og styrede showet på bedste vis.

Jeg laver et andet blogindlæg om kategorierne samt vindere og tabere. Det kommer lige om lidt. Hæng på. Jeg synes, at I skulle have mit syn på “ballet” asap, og det har I fået nu;

jeg elskede det – også selvom jeg måtte være i kørestolen i år.

Jeg havde Nanna med som min støtte og “driver”, og hun var bare så god til sit “job”. Hun havde min ryg, og fik mig kørt rundt i “hele showet”. De ansatte hos Tivoli’s Congres Center var top-prof, og der var hjælp at hente hele vejen rundt, og smil og venlige blikke. JOW – vi blev i den grad forkælede, hvor end vi trillede hen…

Bordet vi sad ved, var lige ved scenen, og vi kunne ikke have siddet bedre. Det var perfekt. Alt var perfekt, og der var plads til sådan en som mig – den uperfekte i kørestol. Det gjorde mig så stolt og rørt – lige den aften, at jeg er landet i en branche, der favner så bredt – og også rammer sådan en, som jeg er…

more to come …
Ib & Nanna

Dette var DEL 1 af fortællingen om DBA2019 …

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>