De bedste sager i 2019

Reklame

De bedste sager i 2019

Jeg ved da godt, at det kan jeg ikke sige, for det er så individuelt. Der har været mange fine nyheder. Mange af dem har jeg vist jer på IG. Jeg har ikke været skrap til at komme dem på bloggen. Det skyldes “KNÆ-episoden” og generelt sygdom. 2020 bliver året, hvor I kommer til at se nyheder i neon herinde. BUJAAAAAA <3<3<3

Alligevel vil jeg fortælle om nogle af sagerne fra 2019, som har givet mig en supergod følelse indeni – og derfor fortjener et par ord…

På billedet ses:

  • Først den parfume, jeg er blevet afhængig af i 2019. Den hedder ikke et supergængs navn, men I finder den HER, og i Magasin kan I sniffe til den. Den er med Jasmin og sandeltræ og det er virkelig sjældent de to duftnoter sammen finder vej til mig, men lige her er det uovertruffent. Kr 495. Parfumeserien hedder N.C.P olfactives
  • Murad’s satsning på “vi fjerner grå hud-markedet” er bare vadet ind i min hudplejerutine. 3-in-1 behandling til dagligt brug. Eksfolierer hudens overflade, udglatter og tilfører huden næring, i ét simpelt trin. Eksfoliering som giver ungdommelig glød samt forbedrer hudens struktur. Kombinerer flere niveauer af eksfoliering med anti-age fordele og intens næring, så trist hud få glød i ét simpelt trin.Ryst produktede godt.Anvendes på en vatrondel. Lad produktet blive på huden.Påfør natcreme ovenpå. Et absolut genialt produkt. Bruges tre gange om ugen… Kr 650
  • Jurlique-mist med lavendel. Den er skabt til brug i ansigtet. MEN jeg bruger den på min hovedpude inden jeg skal sove. Det er min egen luksustreat til mig selv. Har Jan været sød, får han også et strint … Kr 250 for 50 ml, og jeg elsker lavendel…
  • APIVITA WINE ELIXIR-serien er gaver fra min elskede veninde Kit, og jeg elsker bare Apivita. Hvis man vil gøre mig glad, så giver man mig APIVITA. Jeg kan bare ikke hade det brand. Jeg har set det nu kan bestilles online til Danmark, og det bliver virkelig stramt for mig at lade være med at shoppe amok. MEN så er det godt, at jeg er en fattigrøv… Hvis I ikke har prøvet APIVITA’s Wine Elixir’s serie (der i 2019 blev optimeret og kom i ny emballage og fik ny duft) og har voksen hud, der har brug for lækkerier – så gør det…

og så var der

Pudderdåsernes hyaluron-produkt, som jeg mener ALLE kan få glæde af (mænd, kvinder, unge, gamle…). Kr 199

Så kom Clarins med en super foundation, som jeg anbefaler inderligt. Den er fabelagtig med det flotteste finish. Fås i flotte farver. Jeg er en 108 om vinteren og en 110 om sommeren. Den hedder Ever Youth og koster kr 370 (er meget drøj).

Biotherm kom med Amber-cremen. Den har I meldt positivt tilbage på efter min anbefaling. Darphin kom med de gyldne dråber, som er dyre men virkelig uovertrufne…

Jeg kunne blive ved, men det gider jeg ikke haha.

Ej, men lad os kigge fremad, og se hvad der sker på skønhedsmarkedet i 2020. Jeg glæder mig helt vildt.

Tak fordi I læste med, og stort knus fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.