DE BERUSEDES VEJ af Melander

ItemImage.aspx

DE BERUSEDES VEJ af Jakob Melander

Jeg gav debuten fem stjerner (læs HER)

Jeg læste to’eren Serafine, og anmeldte den på FB til fire stjerner.

Jeg er lige blevet færdig med treeren. Den var ventet. Jeg har glædet mig til at læse om Lars igen. Jeg blev ikke skuffet. Der er blevet endnu mere Harry Hole over Lars Winkler i treeren. Det er vidunderligt.

Set i lyset af København efter den 14.februar, er bogen endnu mere spændende. Undergrundsmiljøer beskrives på nært hold, både den ekstreme højrefløj og venstrefløjen. Med Melanders sproglige begavelse er det fuldstændig forrygende at følge personerne i bogen. Alle sammen. Kim A, Ulrik, Sanne og Lars, blandt andre. At følge dem rundt i København er endnu mere berigende. Jeg kender jo alle stederne, der er beskrevet. Om min by.

Hvis du ikke har mødt Jakob Melander endnu, kan jeg kun sige go go go. Har du treeren til gode?, så få fat i den hurtigst muligt. Den får fem stjerner af mig. Jeg var godt underholdt hele vejen, og især i slutningen, hvor jeg måtte have Jan ved min side, da slutningen skulle indtages…

DE BERUSEDES VEJ, HANDLING:

“Københavns Politi er presset op til EU-topmødet i København, da en bombe sprænger i et baghus på Nørrebro. På gerningsstedet ligger et søndersprængt lig tilbage.

Politiassistent Lars Winkler er rystet, da det viser sig, at den dræbte er journalist Thorbjørn Lehbæk, skribent ved det venstreorienterede website Modkraft – og Lars’ gamle ven.
Var Thorbjørn i færd med at fremstille en brevbombe til brug under topmødet, eller er han offer for højreorienteret terror? Efterforskningen af mordet kommer ubehageligt tæt på Lars’ punk-fortid, som han hidtil har prøvet at holde skjult for kollegaen Sanne og resten af Politigården.

Lars og Thorbjørn delte engang alt, men en pige kom i vejen, og deres veje skiltes. Eller hvad skete der egentlig?”

OM:

Jakob Melander (f. 1965) debuterede i 2013 med krimien ØJESTEN, som er første bind i serien om Lars Winkler. Bogen er solgt til udgivelse i flere lande. Han er cand.mag. i Litteraturvidenskab, har arbejdet med teater og kommunikation og har en musikerkarriere bag sig som guitarist i flere danske rockbands. SERAFINE er andet bind i serien om Lars Winkler og opfølger til bestselleren ØJESTEN. Nu er treeren i boghandlen – lige HER

Følg Jakob HER

Forlag: Rosinante

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.