Den store krukke om de små krukker til vinteren

Reklame

Den store krukke om de små krukker

Vi har dem alle. Vi er dem alle,-  en stor – eller en lille krukke. Jeg er en krukke. Jeg har mange krukker. Jeg vil lige dele et lille udvalg med jer – af de små krukker, jeg bruger allermest.

Der er;

8 hour creamen fra Arden i krukke: Den klassiske 8 hour-creme på krukke. Det er en speciel edition, jeg har. Den kan fås derude endnu (få steder) ellers kan I købe den på tube. Jeg synes, at alle husholdninger skal have en 8 hour-creme in the house. Kr 300 for 50 ml. Købes HER En legendarisk hudplejeklassiker, der lindrer huden, hvis den er tør eller sprukken, beroliger irritationer og fremmer helingen af huden. MUSTHAVE.

8 hour cream lips i krukke: Min tin-dåse-udgave har jeg købt i lufthavnen. Tilfører læberne intens og superholdbar fugt. Eight Hour® Cream Intensive Lip Repair Balm giver læberne den fineste glans og en forfriskende eukalyptusduft. GENIAL i vinterkulde.

SÅ er der SMUK og Xellence

SMUK cooling lip balm: Dette er min 3. krukke af SMUK’s læbepleje. Jeg elsker den. Min varmeste anbefaling. Læs mere om den i mit gamle indlæg HER. Kr 149. Kan købes hos Heidi. En blødgørende, helende og fugtgivende lip balm, som reparerer og regenerer pga. det høje indhold af vitaminer og gode olier. Smager lækkert. Kølende og fugtende. Holder så godt på. MUSTHAVE. Min yndlings.

Xellence Harmony Nutri Moist Lip Conditioner: Kan købes hos bla FLORA. God til vintertørre læber. Indeholder nærende og blødgørende sheasmør, mandelolie og bivoks samt fugtgivende E vitamin. Trænger dybt ind i læberne og beskytter holdbart. Hudidentiske lipider stimulerer hudens naturlige genopbyggende proces – hurtig helende effekt. Kr 169 for 15 ml. Neutral i smag. Uden parfume, farvestoffer, konserveringsmidler, mineralske olier og æteriske olier.

Ecooking MultiBalm* (*der idag hedder Alt i én balm – jeg har bare den “gamle” endnu): Jeg fik den i den lille aludåse i gave af en veninde. Den kan også fås HER i tube. Det er en slags økologisk og dansk 8 hour creme;

 • virker på tørre områder f.x. hæle, hænder, albuer osv.i
 • på tørre neglebånd
 • Ved stik og insektbid
 • hvis du brænder dig på ovn eller glattejern
 • på sprukne læber
 • ved eksem
 • til lindring og heling af røde numser – såmænd også
 • god som læbebalm (fås i alukrukke HER)
 • kan fås hos TINA 

Dette var den store krukkes ord for idag. Nu vil jeg se Love Actually for 120.gang. Jeg elsker den film. FUCK IT – life’s good. God aften venner. Knus fra Ibbe

#ecooking #elizabetharden #xellence #SMUK

Sådan ser Ecooking’s ud idag
5 Comments
 1. Hurra!
  Jeg ledte netop efter en anbefaling af Ecooking Mulitibalm. Jeg har netop puttet den i indkøbskurven hos Med24. ❤

 2. Jeg er så glad for EA eight hour læbe balsam. Den gør så meget godt for mine læber især efterår og vinter. Får nemt tørre læber og rødme/revne i mundvigene… hvilket undrer mig
  Ellers var det også interessant at læse om SMUK læbebalsam

Leave a Reply

Your email address will not be published.