Der var mange priser

2.del DBA201i

Vindere 2019https://danishbeautyaward.dk/galleri/prismodtagere-2019/

Der var mange priser. Der var 33 priser, der skulle uddeles. Sådan er DBA. Der bliver udvalgt, nomineret, vundet og tabt. Sådan er det. At blive nomineret er så flot en bedrift, fordi der er så mange om budet. Jeg kendte NÆSTEN alt i år, der var nogen og noget, jeg ikke kendte til. Det er okay. Jeg kendte til alle 15 produkter i den kategori, hvor jeg var dommer. I den kategori (Influencer Choice Award) har jeg gennemtestet og pointgivet hvert og et produkt, og i samlet flok (os 6 dommere i den kategori) fandt vi frem til Foreo’s UFO.

Andre vindere

Der var andre rigtig gode vindere. Jeg vil nævne nogle stykker, som jeg synes, I skal vide/og tjekke ud…

· der var ÅRETS HÅRSTYLINGPRODUKT – DETAIL, som blev Sashajuan tørshampoo mousse (som jeg har pippet om et utal af gange på IG)

· og der var PUDDERDÅSERNES fodcreme, som jeg har anbefalet til jer mange gange (og som I er store fans af). Jeg blev så glad da de to piger endelig vandt for det store arbejde de laver. Åh hvor jeg under dem det. De vandt i kategorien ÅRETS KROPSPLEJEPRODUKT POPULÆR

· der var da også lige Plaisir’s glød-creme til “gamle” – den er jeg i forvejen vild med (og har selv købt) ÅRETS ANSIGTSPLEJEPRODUKT POPULÆR

· så hopper jeg ud i ÅRETS DANSKE PRODUKT – som blev en af mine yndlings læbestifter – nemlig NILENS JORDS.

· ÅRETS SALON/KLINIK/BUTIK blev Beauty Avenue, hvor Stella er den fantastiske ejer, som jeg er så heldig at være på kys og kram med. Hende heppede jeg på (selvom Matas Natur også var nomineret i den kategori, men jeg er ikke fan af MATAS NATUR – bum).

I kan selv se på DBA’s side, hvor ALLE vinderne samt de nominerede er flot sat op. Jeg ville bare lige nævne nogle, som jeg bed mærke i. Der var også brands, der ikke vandt, som jeg bed mærke i. Der var bla ALGENIST, MURAD serum, IDUN MINERALS MASCARA, MII cosmetics concealer, THE BODY SHOP ginger shampoo etc etc…

Sådan vil det altid være. Vi er heldigvis forskellige og 13 dommere er blevet enige om hver enkelt vinder i hver kategori og det valg bakker jeg 100 % op, men derfor må jeg gerne tænke selvstændigt…

DBA OM DBA-aftenen anno 2019 (redigeret form)

I fredags den 26. april 2019 blev vinderne af årets Danish Beauty Award-statuetter afsløret. Tivoli Congress Center summede af liv og glæde fra start til slut, hvor aftenens værter – Sara Maria Franch-Mærkedahl og Jacob Riising – sørgede for at sende stemningen i top ved at lave festlige beautypauser mellem prisoverrækkelserne. Pauserne blev hurtigt omdøbt til ‘partyalarm’, hvor der blev sambadanset til den store guldmedalje. 

Prismodtagerne dansede også glade ned ad catwalken med statuetterne i hånden for at få taget sit vinderfoto sammen med aftenens prisoverrækkere. Alle de fotos kan du se her. Prisoverrækkerne var både kendisser og dommere fra den jury, der har testet og valgt de nominerede i hver kategori. Du kan se en komplet liste over vinderne her. Og alle de nominerede kan ses på hjemmesiden www.danishbeautyaward.dk.

Aftenen bød på masser af underholdning. Hjalmer gav os bl.a. sin nyeste sang, der endnu ikke er udkommet, Alexander Oscar åbnede smukt 2. afdeling, og Infernal afsluttede showet med et brag af en finale, så det nærmest kunne høres fra Paris til Berlin…  Alle statuetter blev overrakt med et smil på læben, og vi havde fornøjelsen af bl.a. Iben Hjejle og Signe Lindkvist, der præsenterede to kategorier med sjove sange om dufte. Maria Montell og Marie Carmen Koppel præsenterede sig med en skøn udgave af Sisters are doin’ it for themselves, og Farshad Kholghi dansede sig ned ad catwalken sammen med vinderne. Også Erhvervsministeren var til stede og overrakte prisen til Årets Danske Produkt med pæne ord om branchens betydning for både økonomi og arbejdspladser.”

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>