Det vidste I ikke om mig, Del 1

foto 2

Det vidste I ikke om mig, Del 1

Jeg var blevet samfundssproglig  student i 1990. Vidste ikke hvad jeg ville. Ville være miljøadvokat og Rudolf Steiner-lærer. På samme tid. Så jeg arbejdede på fabrik og gjorde rent, imens jeg tænkte.

Derefter endte jeg i USA, da en kollega på Danmarks Gade skole en tidlig morgenstund sagde til mig “Du skal tage til USA Heidi. Overtag min datters plads hos hendes au-pair-familie. Der vil du finde roen til at finde ud af hvad du vil, og hvem du er”.

Jeg fulgte hendes ord. Sagde begge jobs op, søgte visum og rejste til USA. Fra hun sagde det til jeg rejste gik der to uger. Jeg handler, når jeg føler, at noget er det helt rigtige for mig.

I USA, i Houston, Tx, fandt jeg den unge kvinde, jeg så længe havde ledt efter, siden min mor døde i 1988.

Jeg fandt roen, og rejste hjem i 1992…

Det vidste I ikke om mig.

Vil I vide mere mon?

 

4 Comments
  1. Ja tak! Mere, mere, mere. Det er så spændende læsning, at komme tættere på personen bag en blog. Jeg er vild med dit eventyr til USA, og din beslutsomhed (fra tanke til handling), når der er noget, som du gerne vil. Fortæl endelig mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>