Det vidste I ikke om mig, Del 3

IMG_6540.JPG

Undskyld Snuppy og Buller.
Buller var så fræk, forvirret, smuk og ensom. En lille misforstået undulat. Undskyld. Du sku’ ha’ haft en ven, der passede dig bedre end mig søde Buller. Jeg elskede Buller, men jeg fik min far til at gøre rent hos ham, og min mor fodrede ham. Buller blev gammel. Han døde, faktisk på samme måde som Snuppy…
Snuppy var verdens mærkeligste kanin. Den fik friske salatblade hver dag. Den gad ikke drikke vand. Den drak salat. Den elskede risengrød med kanel og sukker og labre larver (Haribo). Den blev ofte jagtet af naboernes jagthunde, men undslap altid mirakuløst. Den kunne stampe så hårdt at buret rystede. Den boede i et bur i vores have, som vores søde nabo Hr. Ørnskov havde bygget til ham. Hr. Ørnskov var snedker. Snuppy og Buller døde en naturlig død. De døde af alderdom. Jeg var ikke med til nogen af begravelserne. Dem stod mine forældre selv for. De kom dem i fine små kasser og begravede dem ude i vores have. Jeg var nemlig ved begge dødsfald på ferie i Hvidovre hos min penneveninde Lisette eller med Ingerlise, Flemming og Dorte i sommerhus i Bork.

Undskyld Snuppy og Buller. Undskyld. Undskyld for at jeg ikke var der til at sige farvel. Undskyld for at i altid stod i skyggen af sætningen “jeg ville hellere have haft en hund”!!!

Tak til mor Hanne og far Kaj for at de var der til at sige farvel til mine to første kæledyr. Buller og Snuppy kunne jo ikke gøre for de ikke havde fire ben, en logrende hale og VOV i munden.

Jeg er en bedre hundemor end undulat- og kaninmor.

DEL 1 og DEL 2 i serien #detvidsteiikkeommig

 

3 Comments
 1. Kære gode hundemor 🙂 nu ikke for hård ved dig selv, du var jo bare et barn… Ja, jeg formoder du ikke var 17-18 år 😉 og alle forældre der giver deres børn et kæledyr gør det, eller bør gør’det med det i tankerne at man selv gerne vil passe det 🙂 <3 sådan er det jo med børn 🙂 det er jeg sikker på at også dine dejlige forældre vidste. ( det sagde min far til min mor; hvis vi er parate til selv at tage os af det,
  så lad dem bare få et dyr )

 2. Tak Søde Vibe, ja jeg ved, men uha hvor jeg ind imellem tænker på de to små sjæle, Buller og Snuppy. Jeg ku’ ha’ gjort det meget bedre…

 3. Og så var du – som jeg kan se, Vibe også skriver – et BARN, søde Ib 😉 Børn tigger, og forældre passer – en altid opfyldt naturlov 😀

  Og det allerbedste af det hele er, at du er blevet et meget bedre menneske, FORDI du havde dyr i din nærhed; også selv om det var andre, der fodrede 🙂

  Dyr beriger, og giver børn (og voksne) evnen til at tage ansvar og føle for andre levende væsner 🙂

  Så i stedet for dårlig samvittighed, skal du takke dine små venner for, at de har gjort dig til det menneske, du er 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>