Divaderme, bryn på flaske

Sponsoreret*

Divaderme, bryn på flaske

Divaderme er et naturligt og allergivenligt produkt. Det er fremstillet uden brug af parfume, parabener og konserveringsmidler og godkendt til brug i kemifri saloner af Miljøstyrelsen. Det er enkelt, effektivt, nemt at bruge – og resultatet er smukt (som I så på Jan the man i den famøse video…).

Divaderme er skabt af Noreen Leuzzi (læs lige HER). Divaderma er bragt til Europa via Rikke, der ejer det agentur, der forhandler Divaderma i Europa. Det er jeg vel nok glad for…

Jeg mødte Divaderme via min veninde, der er frisør. Hun havde fået Divaderme inde i den grønne salon, hvor hun arbejdede. “Ibbe, du skal se her, så smart og allergivenlig og bla bla bla”. Jeg sagde ja ja ja, og glemte alt om Divaderme (men nævnte det for Jer på Facebook – dengang). Nu har jeg selv fået tilsendt*  produktet, så jeg kunne teste det, hurra!.

OM DIVADERME:

BROW Extender II – smukke bryn på sekunder. Det er så nemt. Det er faktisk genialt.
Divadermes Brow Extender II er et unikt produkt, der nemt og hurtigt maler bryn, der ser naturlige ud. Brynene påføres med Brow Extender, der skaber fyldige og smukt farvede bryn, og udfylder de partier ved brynet med sparsom hårvækst. Ej, jeg er så glad. Cellulose fibrene lægger sig om de naturlige hår for at efterlade brynene fyldigere med en naturlig finish.

INDHOLD: 100% NATURLIGE INGREDIENSER:
Cellulose (fibre), Aloe Barbadensis (aloe vera), Tocopherol (E-vitamin, panthenol (b5), lecithin
samt urte-udtræk fra bla Rosmarin

Divaderme er vegansk.

FINDES I TRE FARVER:

Ash (Blonde)
Cappuccino (Brun) (den jeg bruger mest, så flot og naturlig på mig)
Espresso (Brun)

Pris kr 249 (har set den her til kr 215)

HVORFOR DIVADERME: Alle kan bruge den, men jeg vil anbefale den til kvinder (eller mænd), der har lidt bryn, så produktet har noget at “binde” sig til. Har man INGEN bryn (pga kemo eller hårtabs-sygdom) kan den også bruges i kombination med en god øjenbrynsblyant, der kan forme bedre end Divaderme kan. Divaderme kan fylde ud og op. Ej men I love it. Xenia (hende der anbefalede den til mig a while ago), du havde ret. Den er genial. Den varmeste anbefaling herfra. Jeg er glad for, at det har været sommer!, så jeg også har fået den testet med solcreme og varme. Den holder hele dagen, bum!. Jeg har ikke brugt andet, siden jeg fik den tilsendt. Jeg vil da stadig bruge alle mine andre brynprodukter, men jeg er bare så vild med denne her, og nyder at det er så nemt. Laver en video om lidt på Facebook, så I kan se den in action igen igen…

DIVADERME har også vippepleje. Det kender jeg endnu ikke. Se HER

#divaderme #divadermebrynpåflaske #brynpåflaske #bryn #brynprodukter

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>