Er du altid våd? om mælkesyrebakterier

 Mælkesyrebakterier

Er du altid våd? – om mælkesyrebakterier

Dette er et ferieråd, jeg fik af en helsenørd tilbage i 90’erne; “når du tager på badeferie, så spis Paraghurt (det var det mest gængse mælkesyrebaketerie-produkt dengang), for så får du ikke blærebetændelse. Køb også nogle tranebærkapsler og tag med på ferie. En uge inden afrejse tager du nogle mælkesyrebakterier, en tranebær kapsel og indtager med et stort glas vand inden du skal sove. Så får du ikke blærebetændelse af våde badedrager eller svamp af den meget plasken rundt i både kemisk klorvand og havvand”. Tak Erik, hans råd har jeg fulgt på alle vores ferier i varmen med strand og badning inkluderet, og jeg har aldrig haft hverken “svampe” eller blærebetændelser i forbindelse med rejser…

Jeg har fået denne “kvinde-udgave” af Pure Biotic mælkesyrebakerier tilsendt. Jeg tager Pure Biotic  – den almindelige, hver dag inden sengetid (jeg skrev om den her). Den nye er skabt til kvinder i særdeleshed for målrettet at fremme den rette balance i tarm – og i skede. Den indtages oralt med et stort glas vand.

Pure Biotic indeholder 50 milliarder mælkesyrebakterier fra 9 stammer til kvinder.
Pure Biotic fra Renew Life er et kosttilskud som indeholder et bredt spektrum af mælkesyrebakterier i høj koncentration. Hver kapsel indeholder 50 milliarder mælkesyrebakterier, som er fordelt på 9 forskellige bakteriestammer.

Hver kapsel er sprayet med et vandbaseret ydre behandlingsmiddel, som beskytter bakterierne mod mavesyre og sørger for at kapslen opløses i tarmen således, at mælkesyrebakterierne frigøres i tarmsystemet.

1 kapsel dagligt (jeg anbefaler at indtage den inden sengetid med et glas vand). Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

IB SYS’: Idet jeg er stor fortaler for en sund tarm (og ja da også en sund skede), så vil jeg helt sikkert prøve de her, når jeg er færdige med “de blå”. Jeg har ikke haft vådt badetøj på i år endnu, men skulle jeg ud at rejse til de varme lande,så ville jeg bruge Pure Biotic Kvinde. Jeg kan varmt anbefale Erik’s gode råd (læs øverst), og der kan disse nye kvinde-piller da helt sikkert bruges…

Indhold: 30 kap kr 299

Mælkesyrebakterier

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.