Ecooking all over

Reklame

Ecooking all over

Flere og flere får øjnene op for Ecooking.

Det er jeg glad for, for det er produkter af god kvalitet. Så er de økologiske, og lavet med kærlige hænder. Tina Søgaard er kvinden bag brandet, og hun har god energi. Det betyder også noget for mig.

Det betyder i særdeleshed noget, at I skriver til mig og har gode oplevelser med Ecooking. Det er så fedt. Jeanette har lige fortalt, at hun er superglad for Anti-Rødme cremen, som jeg også har anbefalet på Instagram. Cremen er supergod til sart hud, meget drøj og god at arbejde med, da der er hurtig lindring, hvis huden er rød, aknefræk og varm. Prøv den, hvis I har hud, der let bliver rødlig og træt. Huden beroliges lynhurtigt, matteres og så vil hud med tendens til bumser føle sig godt tilpas under Anti-Rødme cremen.

50 ml kr 299

Eva skrev også til mig. Hun lavede feedback, da jeg havde anbefalet hende at bruge peel masken, da hun havde problemer med at alle hendes cremer “skøjtede rundt på hendes hud”. Jeg sagde, at hun skulle købe Peel Masken, og så skulle hun se magi ske. Det gjorde hun, for hendes hud blev flottere, og kan nu absorbere hendes hudpleje og samtidigt er huden blevet mere finporet og flot.

https://ecooking.dk/produkt/peel-maske/ kr 269 for 50 ml

Jan ville også have ordet

“Hvis du skal skrive om det der Ecooking, så skriv vi elsker deres opvaskemiddel, og køber den i dyre domme”. Det gør vi. Den er bare god. Jeg indrømmer gerne, at vi engang imellem kommer Irma Tusindfryd oveni (for at spare), men det er en luksus for os, at give den med Ecooking opvask. Vi køber den, når Salling eller andre store har minus 25% (som lige nu, hvor jeg netop har bestilt).

Jeg er også hooked på Ecooking’s fugtmaske. Hvis I tåler aromaterapi, så er det en maske, I skal prøve. Den er effektiv og vidunderlig. Huden bliver fyldt op med fugt, og den dufter så skønt.

Emballagen er bæredygtig, og kan genbruges. Se lige for inspiration på hjemmesiden. Her er linket; https://ecooking.dk/baeredygtig-emballage-genbrug-dine-krukker-og-flasker/

På hjemmesiden kan I se et udvalg af alle produkterne. Se link.

Jans datter er også blevet glad for Ecooking. Hun bruger både creme og serum derfra. Så det er et brand der har fat i såvel unge som gamle, og også har fat I os, der tænker på vores fremtid – og er #klimatosser <3

Lad verden glimre og pynt stuen med sommerblomster i genbrug fra Ecooking. Det gør jeg.

Ibbe

5 Comments
  1. Jeg er også super begejstret for Peel masken👏🏾👏🏾👏🏾😎

  2. Jeg bruger anti-rødme cremen til mine rosacea kinder og er rigtig glad for den.

  3. Er total Fan ,var på et hotelophold , hvor der var små prøver på.shampo og showergel .. De var gode , så jeg gik på nettet , for fler info .. Så nu er der købt super serum , stram op kapsler . Plus deres body lotion PS .mangler lige , at man kan få prøver , på deres produkter 😢😢 og måske guide til forskellige , hud/ alder

Leave a Reply

Your email address will not be published.