Efter 10 dage fra overvægt til ligevægt

Altid lys et sted i mørket

Efter 10 dage fra overvægt til ligevægt

Første dag på vægten efter 10 dage med FRA OVERVÆGT TIL LIGEVÆGT.

Jeg var meget spændt, for jeg vidste helt ærligt ikke i hvilken retning, det ville gå; 1 kg tabt- måske tre? Mere – mindre???

Jeg kører jo ikke efter en specifik kur eller retning – andet end “hvad er sundt for mig at vælge til – og vælge fra”. Jeg kører den ind på min lange erfaring med ønsket om LIGEVÆGT – mere balance – færre kilo at bære…

Jeg har ikke rørt slik i 10 dage. Jeg har spist mere grønt. Jeg har oppet mig de seneste dage med mere protein. Jeg har spist mindre portioner. Jeg har haft det godt med min mad – og mit drikkeindtag. Jeg har haft lyst til at spise slik og kage, og har spist kage to gange. Det var det hele værd, også sukkerchokket og den høje puls der fulgte…

10 dage

10 dage uden at gå på vægten. Det har været lidt svært, men det har været ok, fordi jeg ikke vil være slave af tal – men mere vil være støttepædagog for mit skelet, der ikke orker at slæbe rundt på for meget overvægt…

10 dage bare fordi jeg ikke gad det skulle være hver en eller anden dag hver gang

Jeg vejer mig næste gang den 3.oktober, så ser vi, hvad vægten viser der…

Imorges stod jeg på vægten inden jeg spiste morgenmad, og jeg har tabt præcis to kilo. Det er da super godt. Jeg er tilfreds. Jeg er stolt. Jeg er glad.

Har I vejet jer i perioden med jeres rejse med fra overvægt til ligevægt???

Gør det godt for jer at holde øje med jeres vægt fra dag til dag?

Hvad er jeres 10.dag status? – eller status efter I hoppede med mig på toget der kører os til dén station med mere ligevægt/balance???

Fortsat god rejse til os alle – og sclerosen er en røv med ører idag, men jeg giver ikke efter for slik og kage til at dulme. Jeg prøver at spise æbler, gulerødder og tomater i stedet.

Kærlig hilsen

GNASKE høhø

9 Comments
  1. Godt gået! Flot! Og dejligt at du ikke har “lidt” eller fulgt en kvik-kur der har føltes skidt for dig. Jeg har haft nogle lidt for travle dage, så maden har jeg ikke holdt fokus på – dog masser af grøntsager – men også en biftur med meget sødt. Tilgengæld har jeg været meget aktiv, og det føles godt 😊 nu prøver jeg at få fokus med på maden også!

Leave a Reply

Your email address will not be published.