Ej de er nuttede de her med JA HAT

 

 

JA HATTEN

 

I ved, at jeg er helt vild med Kasia Lilja. Hun har lavet mit fede og stjernelækre coverbillede til bloggen (se øverst på forsiden). Jeg er vild med hende, som person,som  kunstner, kvinde og driftig forretningskvinde. Hun har, sammen med Alfabetdyr, skabt en serie af positive, søde og seje børneplakater – med mit yndlingsmotiv; JA HATTEN.

OM:

“En serie af i alt 5 motiver / dyr, som både fungerer til unisex og dreng/pige. Kasia Lilja er en designvirksomhed med fokus på bolig og interiør kategorien hvor de primære produkter er plakater og kunst tryk. Kasia Lilja arbejder meget med karma citater, positive budskaber og vil derfor gerne sprede virksomhedens mest kendte motiv “Jahtten” til de små størrelse, som udarbejdet i den nye børneplakat serie. Jahatten er for alle, så hvorfor ikke ?”

Alle motiverne er trykt i et oplag på 50 eksemplarer pr. motiv. De fås i A3 trykt på 170 gram kvalitetspapir og koster 300kr / stk.
I kan få følgende dyr i serien : Kanin, Koala, Tiger, Giraf, Panda 😊

Se meget mere HER

Min favorit-plakat af disse fem er tigeren, hvilket dyr med JA HAT er Jeres favorit?

#kasialilja #jahatten #alfabetdyr

 

2 Comments
  1. Hold da bare magle, hvor er de søde 🙂 Hmmm – jeg tror, giffen er yndlings … eller måske koalaen … nej – pandaen … hmmm – eller tigeren? Nej nej – nu ved jeg det: Kaninen! Øv – de er søde alle sammen … ville ikke kunne vælge én yndlings 😉

    Nå – det grænser til spam 😀 Det er det ikke 😉

  2. Hahaha Mette – jeg sys også de alle er så søde men valgte tigeren til vores barnebarn – den tror jeg lige er ham ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.