Endelig i Frederiksberg Have

Endelig i Frederiksberg Have

Jeg kan ikke helt fatte, at jeg nyder at se en babyelefant lege i vandet i FRB Have idag. Det er magisk. Det er tiltrængt. Det er stort, for det har været et hårdt år – et rigtig hårdt år. Nu er det juni – og jeg går.

Jeg er stille og tænker – og tuder lidt – eller meget. Jeg er rørt – emotionel.

Livet er så skrøbeligt – og så smukt ❤️❤️❤️😢👣🐾🐘🍀 – vi skal nyde det hver dag.

Jeg tænker på alle dem, der har fået mig op at gå igen: min mand, min far og Tove, Nanna, B, Gitte, Xenia, Jørgen fys, Katrine Fys, Lena, Anne, Kit, Dorte og  mange flere samt motion/tro/håb/visioner/at gå igennem smertrer …

Jeg føler mig heldig og levende – selv med svimmelhed og støtte fra een krykke 🍀🍀🍀

MS er ikke væk – MS bor stadig i min krop. MS viser tænder, og jeg lever med den.

Benene er ikke uden smerter – de spasmer løs – og hakker lidt i det.

Men jeg går – og nogle gange er jeg ligeså kåd som den lille elefant – i sit “fængsel” idag🐾

Vi skal huske hinanden på, at livet er sårbart og til låns.

Lige idag er jeg ekstra taknemmelig og ekstra stille.

Og faktisk skal jeg i bad i aften, og så vil jeg pjaske i bruseren på min badestol – og jeg vil sågar prøve at lokke Jan med i bad – som den lille elefant prøvede at lokke sin mor (uden held). Men hey håbet er lysegrønt, og Jan har vasket bil idag, og kunne godt trænge til en omgang – bad høhø

God søndag venner <3

Videoen af den lille elefant ses her;

https://www.ibbyheart.com/wp-content/uploads/2019/06/img_2149.mov
6 Comments
  1. Rørende at læse om dine små og lidt mere sikre skridt ud i den store skrøbelige verden. Ja hvert sekund er dyrebart. Vi ved og vi skønner på det.

    Tak for deling af din lange vej hertil. Du KUNNE.

    Kæmpe helse knus Bodil

Leave a Reply

Your email address will not be published.