Exuviance en til hvert ben …

Reklame

Exuviance en til hver ben …

Hvis jeg havde råd til det, så gik jeg een gang om måneden hos Exuviance-klinikken inde i byen. Min hud elsker Exuviance. Jeg har fået mange ansigts-behandlinger hos Exuviance, og jeg bruger deres ansigtspleje hver dag ( vaskegele, serum, Cvitamin-kapsler, masker … ). Deres behandlinger gør godt – for mig hud – og min sjæl…

Når jeg ikke har råd, er det så dejligt, at jeg kan købe deres produkter, og lave min egen lille “SPA-butik” herhjemme…

Kroppen skal klargøres til bikini og sol

Når jeg skal i bikini, er det ikke Instagram-venligt. Det er familie-venligt – Kreta-venligt, for jeg owner som min krop ser ud idag. Den er ikke tonet og hot, men den er blød og flot. Jeg har ikke squattet nok – og trænet hårdt nok. Det er der grunde til, som ikke skal i et blogindlæg om beauty. Det er så meget ok. Jeg skal på ferie med min lille familie fra Lystrup, og jeg glæder mig helt ind i sjælen.

Een ting jeg KAN GØRE FOR KROPPEN er to ting; give den gode solcremer – og god kropspleje… Alt det indre med mad og sådan skal jeg også nok klare – det er udenpå, vi snakker nu, og der vil jeg fortælle om to favoritter, som jeg købte sidst år, men som jeg i år har fået i gave (af pr-bureau). TAK ALTSÅ – jeg er vild med de to…

En til hvert ben

Det er for sjov. Der er ikke en til hvert ben, men de skal begge bruges på ben og arme.

Retexturing Treatment er mit favorit trylleprodukt, inden jeg tager på solferie, for den fjerner alle døde hudceller, så min hud bliver ensartet brun. Huden får så flot en glød på arme og ben, at det er helt vildt ALLE ikke bruger den. Den gør underværker – og huden blødere end blød… Pris kr 329 for 177 ml – jeg bruger den om morgenen…

Body Tone Firming Concentrate ruller jeg på lår, knæ og arme. Det er en rigtig massagebøf, der hjælper mig med at tro på, at huden kan se lidt mere tonet ud – selvom den ikke er det – OPTISK SNYD – I love it… Kr 549 for 147 ml – Brug gerne to gang dagligt – SÅ sker der tryl – hvis ikke i virkeligheden så i hvert fald optisk og fordi vi ved, at vi har gjort noget…

Find Exuviance

Kontakt på Tlf: 33 91 91 48 eller send en mail  til info@exuviance.dk for oplysninger om en Exuviaance-forhandler tæt på dig.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>