Får I nok fiskeolie?

nowsport fiskeolie kr 89

Reklame

Får I nok fiskeolie?

Hvordan kan vi vide det? Kan vi betale os fra det? Få det testet? Kan vi mærke det? Kan vi mærke, hvis vi mangler omega 3? Hjælp.

Jeg kan ikke besvare det ovennævnte, jeg kan blot appelerer til, at I får fisk tre gange om ugen minimum, for jeg tror virkelig på i hjertet (og for hjertet), at OMEGA 3 er essentielt for vores hjerner, hjerter og kroppe.

Hvad tror I? Får I nok? Omega 3?

Jeg sørger for aldrig at få for lidt – for som med NÆSTEN alt i livet VIL JEG HELLERE VÆRE FOR MEGET END FOR LIDT.

Jeg viser jer lige nogle fiskeolie-piller, som jeg spiser. Nogle har jeg selv købt, andre er sendt til anmeldelse/test. I kan evt i kommentarfeltet skrive til mig, HVILKE I TAGER? – og om I får OMEGA 3??? vegetabilsk eller animalsk – eller kombi???

Pikasol med fisk og andet godt (kr 149,95)

Pikasol® Aktiv er et omega-3 produkt, der er tilsat C- og D-vitamin samt magnesium.  Magnesium og D-vitamin bidrager til en normal muskelfunktionalitet, mens C-vitamin bidrager til dannelsen af kollagen, der er vigtig foren brusk i kroppen. Værd at tjekke ud. Jeg tager to af de her til aftensmaden…

 

 

Pikasol Kolesterolbalance (kr 149,95)

Pikasol Kolesterolbalance er en unik kombination af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, samt ALA fra planter. ALA (findes bla i hørfrøolie) bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 2 g ALA.

EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. E-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

En super kombi, som minder om mange andre produkter, vi kender på markedet. NU er Pikasol kommet med på vognen. Fin pris og fin sammensætning. Jeg elsker hørfrøolie – dens effekt, så jeg er bestemt fan. Varm anbefaling herfra.

Jan the man spiser den med ingefær. Hans “skrog” er lidt ældre end mit – og han tror (og har) fuld tillid til effekten af ingefær.

Hvad er Omega 3 fedtsyrer egentlig?
Omega-3 eller langkædede (n-3) fedtsyrer er et livsvigtigt flerumættet fedtstof, som vi ikke selv kan producere. Derfor skal vi sikre os, at vi får Omega-3 i rette mængde gennem kosten (fisk, hørfrøolie, kosttilskud…). Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser fisk mindst 2 gange om ugen. Det er specielt de fede fisk, som f.eks. makrel, laks, ørred og sild, der indeholder de vigtige Omega 3-fedtsyrer; EPA og DHA, som kroppen har brug for. FÅR I NOK???

Hermed en opfordring til at kigge ned i jeres lokale Matas, helsebiks eller andet, og få en snak med jeres helse-ekspert, der helt sikkert kan hjælpe jer med at finde jeres RETTE MÆNGDE udfra en snak om, hvad I indtager af omega-3. Finder I ikke et svar, så sender I bare info til mig, og så skal jeg vejlede jer på bedste vis.

LÆS lige dette skriv om kosttilskud, som jeg altid lige kommer i NEONfarver, når vi taler om anbefalinger…

Hvor I træner

Jeg har fået mange spørgsmål om proteinpulver og fiskeolie gennem tiden. “Kan jeg købe det i mit træningscenter?” “Eller skal det være i Matas eller lign. steder, du anbefaler?”.

Jeg har svaret jer alle privat, men jeg vil lige skrive en overordnet “svarrubrik”.

Jeg har selv testet diverse fiskeolie-kapsler fra trænings-centre og “homeparties”. Jeg er IKKE fan af det sidste, men har intet at sætte på det første. Selvom vi ikke kender mærket, eller det ikke er gængs, kan det godt være helt fint og god kvalitet. Jeg har selv fundet NOWSPORT’s fiskeolie, og det er af ganske fin kvalitet. Dét jeg kigger efter er bla oprindelse af fisk, indholdet af DHA og EPA etc. 

Håber I her midt i juletiden – inden karrysild og røget laks i voldsomme mængder med mayo og dilddressing, får en masse god fisk fra jeres lokale fiskemand. Hvis ikke, så prøv at mærke efter om fiskeolie/omega 3 er noget, du bare må ha’, for “det skal jeg da ha'”…

Husk at tjekke med lægen, hvis I tager medicin, der har en interaktion med fiskeolie (eller I har en sygdom, der ikke har godt af omega-3, og så har jeg tillid til, at det ved I godt). Jeg ved, at det skidt jeg bærer rundt på, får det meget bedre af at jeg får omega 3 som ALA, DHA og EPA.

YES.

Knus fra fiskepigen fra Esbjerg

Ib

3 Comments
  1. Jeg får ikke spist fisk 3 gange om ugen . Jeg får måske mere 1-2 gange om ugen og derudover fiskeolie kapsler omega 3 fra Helsam . 2 stk hver morgen . Der er ingen tvivl om at det er med til at smøre mine gigt plagede led og så styrker det hjertet ❤️

    1. Hvor er det dejligt du passer på dit hjerte – ❤️❤️ sejt navnesøs -kender ik dem fra Helsam

  2. Jeg tager også 2 stk fiskekapsler hver morgen og har kørt med Eskimo-3 i mange år, først i flydende form og nu kapsler. Køber dem på nettet ved Med 24.
    Min hud elsker dem, da huden er mere blød og smidig. Lige nu er jeg sygemeldt med dårlig ryg og venter på scanning , så pt tager jeg 3 stk mht mine led.
    Udover det tager jeg en skefuld hørfrø olie …. 🙂
    Kh Berit

Leave a Reply

Your email address will not be published.