Fed, fin og formidabel fødselsdag

 

Fed, fin og formidabel fødselsdag

Idag er jeg træt med træt på – indeni. Indeni, derinde hvor trætheden maser alle lykkeboblerne flade, er de fleste af boblerne heldigvis så stærke, at de har nosser til at bryde fri og bounce rundt og skabe glæde. Idag bobler jeg. Faktisk ind imellem sådan helt over. Jeg kan ikke lade være med at smile. Det sker bare. Ah. MS er  generelt et svin, når der er fest i byen, men igår var den en glad lille skovgris, der kun frøs lidt og helt havde glemt at livet altid ender med en slagtning, også selvom man er en skovgris. MS giver ikke kroppen fred til at feste, så den er med på dagen – all day. Først idag blev den lille skovgris slagtet… (IDAG = HVILEDAG!)

Igår var en rigtig fed, fin og formidabel dag. Wauh. 45 år er ingen sag, når jeg får så mange hilsner på såvel Facebook, som sms, som mail og med Post Danmark (19 kroner for en brevforsendelse er jo gaven i sig selv!). Gaver overstrømmede og oversvømmede mig. Der var oplevelser på gavekort med veninder, beauty-produkter, porcelænskagefad avec porcelænskniv, uldunderbukser, visitkort (Ibbyhearts), englelys, elefantslysestager, børnetegninger, gavekort til tøjbutikker etc. Så begavet og tænkt på. Kunne ikke ønske mig mere.

Når jeg ikke har en stor familie, og faktisk må siges at være “den de andre ikke vil lege med” i familien, så er det en ovenud vidunderlig følelse, at have en familie i cyberspace. Helt ærligt at få søde fødselsdagshilsner fra nær og fjern (Japan, Italien, Tyskland, Columbia, USA, Brasilien etc hørte jeg fra igår) gav mig en familiær kærligshedomfavnelse af “hey nogle har tænkt på mig og set, at det er min fødselsdag, og tager sig tid til at sige tillykke og mere”. Det betyder noget for mig. Beriger mig. Giver mig styrke. Tak ér virkelig kun et fattigt ord…

1000 gange rigere af alle de skønne hilsner. 1000 gange tak. Wauh. Rørt, rørende og rart.

Dagen gik med brunch med sød fætter, telefonsnakke, besøg af nabo og et par veninder avec aftensmad og fræk kage. Der var friske blomster, der var grin, Jan sov lidt ind imellem (grundet tidlig morgenvagt) – og Fjolle var bare nuttet og særlig. Blop var der i hjertet, for det nev lidt, at det var første fødselsdag i 14 år uden ham…

Slutter lige af med et lille udvalg af de fineste og sjoveste hilsner jeg fik på Facebook igår. Åh min Facebook-familie har humor og er favnende – og de ved lige hvordan jeg styrkes og lindres i livet – alle sammen. ALLE hilsner betyder noget for mig. TAK af hele mit hjerte – og ja jeg fik mange hilsner, hvor hunde var temaet – total indlysende og genialt  I LOVE IT <3 VOV <3

2PicMonkey Collage

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.