Fire fantastiske cremer

Reklame

Fire fantastiske cremer

Der findes et ocean af cremer. Det gør der. Nogle er helt uden parfume, andre er med aromaterapeutiske olier og nogle er kokosolie – og intet andet. Jeg hører om mange produkter – fra jer. Tak for jeres feedback venner. Jeg elsker, at I skriver til mig, når I har fundet guld. De her fire cremer går hen og får GULD af mig, fordi de er så gode.

 • Der er en til hende eller ham, der ønsker en god fugtighedscreme ÅRET RUNDT med spf 30.
 • Der er en til hende eller ham, der rejser meget og kommer forbi en del apoteker i Europa, hvor de forhandler Apivita; den lækreste luksus creme til tør hud
 • Der er en til hende eller ham, der elsker fransk hudpleje, når det er finest og bedst – og rynker pynter ansigtet.
 • Der er en til hende eller ham, der elsker en natcreme og maske i eet, der dufter så vidunderligt, at hjertet smiler – i søvne…

Fugtighedscreme året rund med spf 30

Ultra Facial Cream fra Kiehls med spf 30 hurra kr 195 50 ml

24-timers fugtighedscreme til alle hudtyper. Efterlader huden gennemfugtet, blødgjort og velplejet. Anvendes med fordel under vejrforhold, som vi har i Norden. Indeholder olivenudtræk (squalane). SPF 30. Helt ny udgave – for første gang i creme-format med SPF 30. Juhu. I like. Konsistensen er let, som den klassiske Ultra Facial, men mere cremet og ikke “så vandig”. Varm anbefaling herfra. Skøn pris for godt hudpleje-håndværk.

Apivita luksus

Holistic Age defense cream til tør hud fra Apivita 50 ml 85 Euro. Jeg vil bare fortælle jer om den. Jeg har fået den i gave af en veninde, der lige har været i Spanien på ferie. Jeg har haft den før, og det er een af mine all time favorit yndlingscremer. Passer som fod i hose til min hud, der lapper denne creme i sig. Tjek Apivita ud – derude i Europa og i USA. Håber stadig der en dag er en klog, der tager Apivita ind i Danmark – igen…

Caudalíe kræs for kendere

Caudalie Resveratrol (lift) til tør hud fra Caudalie kr 499 50 ml

Denne creme er så god til min hud, at min hud simpelthen hvisker tak, når jeg påfører den. Duften er tres manifique. Jeg er vild med alle tre af de duftende cremer (Kiehl’s dufter ikke). Jeg har een duft-favorit. Den nævner jeg nederst i denne blogpost…

Resveratrol [Lift] Soft cream har en vidunderlig tekstur, som er ultra let, nærmest vægtløs, men som nærer, opstrammer og reducerer fine linjer. Dette takket være den teknologi, der blev lanceret i 2015, hvor Resveratrol og Micro Hyaluronsyre i kombination påviste gode resultater på hudens egen evne til at genoprette egen hyaluronproduktion, for dermed at give en mere plumpet effekt. Plump it is. Really. Så drøj og dejlig en creme – nat og dag.

Korres kærtegner min sjæl og hud

Advanced repair sleeping facial wild rose til alle hudtyper kr 319 fra Korres 40 ml

Korres Wild Rose Sleeping facial er natcreme og skønhedsmaske i ét. Masken giver fugt, forstærker den naturlige cellefornyelse, giver glød og blødgør huden. Indeholder Wild Rose-olie, der er en naturlig kilde til C-vitamin. Wild Rose-olien er  også rig på linolsyre og linolensyre, der har fugtgivende, helende og blødgørende egenskaber. God effekt til natten, mens vi sover arbejder Wild Rose-cremen. Jeg kan huske, jeg engang anbefalede Nanna en serum fra Korres. Hun elskede den, og sagde “troede sgu da ikke et græsk mærke kunne en skid”. Hun har købt mange produkter i serien siden…

De fire og min mening

 • Den, af cremerne der dufter bedst – i mine næsebor er; Korres Wild Rose
 • Den af cremerne, der giver mest mening ingrediensmæssigt er Caudalíe’s
 • Den dyreste af cremerne af Apivita’s
 • Den drøjeste af cremerne er Caudalíe’s
 • Den bedste under makeup er Apivita’s
 • Den næstbedste under makeup er Kiehl’s
 • Caudalíe’s er god at blande i en foundation, der er tør – giver den smukkeste hud
 • Kiehl’s er bedst til udendørs-typen
 • Apivita og Caudalíe’s skal der faktor over (eller gør som jeg – kom en BB’cream med faktor over)

Ib Tip:

Apivita fås ikke i Dk, men jeg køber, når jeg rejser (eller andre køber for mig mest). Caudalíe fås i Sephora, Illum og Magasin. Korres online og Kiehls fås online – og også i Magasin. Jeg køber, når de er på tilbud, og jeg køber også til gaver, fordi alle fire serier er lige efter mit hjerte, og jeg kan stå inde for dem. Hvis I kender nogen med svære allergier, så findes der BEDRE SERIER til dem. Men til os, der godt kan tåle aromaterapi, er det vidunderlige produkter…

#apivita #caudalíe #kiehls #korres

3 Comments
 1. Hej – måske kan du svare mig på hvorfor mange danske beautybloggere slet ikke liker La Mer (bl.a. beautyspace og pudderdåserne) …. Det er nok det mærke jeg har haft bedst erfaringer med, hvorimod jeg ofte synes at de nævntes anbefalinger ikke er noget særligt. Men La Mer får navn af blot at være et hypet mærke, hvor man betaler for navnet. Hvorfor? Og har du noget at sige om La Mer?

  1. Kære Julie, glædelig jul herfra. Jeg kan ikke svare for de dejlige piger du omtaler, men for mig selv kan jeg sige flg om La Mer, jeg kan lide duft og konsistens og emballage, men jeg synes det er meget dyre produkter. Jeg har god erfaring m La mer selv, og bruger det gerne, hvis jeg får det i gave… gir det mening?

Leave a Reply

Your email address will not be published.