Fire fede tuber

Reklame

Fire fede tuber

Det er dejligt at trykke. Vent lidt…

Det er dejligt, at bruge cremer der er på tube. Jeg har valgt at fortælle jer om fire fede af slagsen, som jeg genkøber. I skal kende disse fire…

Embryolisse

I kender den da godt. Det ved jeg. Cremen ALLE skal kende, synes jeg. Den kan bruges som makeup-fjerner, primer, øjencreme og dag og nat-creme etc. Jeg har fortalt om den mange gange, og jeg køber den, når er er to stk for x-pris. Hold øje med DE TILBUD. For mig er denne creme uundværlig. Jeg rejser med den. Jeg bruger den ofte, men ikke hver dag. Jeg elsker den under min solcreme med faktor 50. Den gør solcremen BEDRE, da den sidder pænere og glattere…

Comfort Zone

Denne lækre maske er til huden der er helt udtørret og ru som bare pokker. Det er til den stramme og skrøbelige hud . Den giver huden fugt, elasticitet, opstramning og smidighed. Masken er god at bruge om natten efter en dag i solen, flyrejser og ophold ude i det kolde vejr.

Vigtig info: Du må ikke bruge denne maske hvis du har nøddeallergi, da den indeholder sesam.

Jeg køber Comfort Zone hos bla Magasin (som har masken i butikken, men ikke online – endnu). Kr 349 for 60 ml

Beauté Pacifique

Denne creme har jeg købt siden den kom på markedet (under et andet navn). MEN DET ER BLOT en dejlig creme til tør hud. Denne udgave har jeg fået af ungerne fra Lystrup i julegave. Den er tom nu, og jeg sparer op til en ny (eller venter til jeg kan ønske mig en ny til jul)…

ENRICHED MOISTURIZING CREME – dry skin.

Annemarie Börlind

Her er en herlig maske, der dæmper rødme og hud der er træt. Den kan kun bruges, hvis I kan tåle citronella/Benzyl Alcohol Citronellol Geraniol Citral. Det tåler jeg fint, og min hud elsker denne beroligende maske.

Påføres på renset ansigtshud/ikke for tæt på øjenene. Efter 10-15 min. indvirkningstid masseres den blidt ind. Huden optager masken helt. Sidder der lidt tilbage, så tag det overskydende og fordel det på jeres håndrygge. Anvendes 1-2 gange om ugen.

Den koster kr 299 for 75 ml.

Fire af de fede

Jeg ville bare lige dele disse cremer med jer. Fordi jeg har god gaven af dem. Tænk hvis de også er gode for jer <3

Knus fra Ibbe

1 Comment
  1. Den fra BP er den eneste der kan holde min hud gennemfugtet, den er virkelig helt fantastisk til tør hud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.