Flotteste frisure på den flotte fyr

img_1770

Flotteste frisure på den flotte fyr

Ny frisure. Flotteste fyr i byen. Fjolle har kun prøvet Maria. Denne gang var det spot on, lige som jeg kan lide ham. Super flot trimmet og klippet, total glad hundemor.

Fjolle kan ikke lide at blive trimmet, men han udholder som en tapper landsoldat, og han gør det med værdighed (siger frisøren). Han er blid, mild og rolig. Han siger lyde, når det gør ondt, men blot for at dele det med Maria “hey, du er ondi nu, men jeg er venlig, så jeg brokker mig bare”.

Blop sov, når han blev trimmet hos Maria. Fjolle sover ikke. Han er piv vågen under hele forløbet på de tre timer, der tager. Han sover nu. Han er helt mast.

Han er simpelthen så sød efter en omgang trim. For han sys’ selv, at han er lidt lækker, faktisk flot, flottest. Han går lidt hurtigere i vores kvarter, og halen er lidt højere. Det ser så sødt ud. Se lige video på FB. Det er fra turen efter trim, hvor vi gik i vores eget hood, lige da vi kom hjem…

Prøv lige at SE HER, hvordan Blop så ud efter trim, ha ha ha.

Vi er så heldige, at vi har Maria og Salon Glad Hund.

PS: Og nej dette er ikke et sponsoreret indlæg. Maria aner ikke, at jeg har skrevet dette. Jeg fik lov at tage fotoet, fordi jeg ville sætte det på IG. Nu er der også ord til her…

#fjollethepbgv #pbgv #salongladhund

 

8 Comments
  1. Jamen han er da også blevet så lækker. Så han har god grund til at gå med halen rejst.❤❤❤

  2. Hvor er han sød😊 Ligner fuldstændig vores dejlige Doky som døde af alderdom for 2 år siden ❤
    Nu har vi Louis tilbage – han er også en PBGV og vores egen lille blondine: sød, sjov og ikke særlig klog, og så er han mest hvid med lidt karamel-farvet rundt omkring 😄
    Det er verdens bedste hunderace!
    Tak for en dejlig blog, som jeg først lige har opdaget 👌🏻

    1. hvor er jeg glad for du er her. Louis får lige en cybermøsser af hundetossen Ibbe. Åh, hvis du er på FB eller ser min mail – vil du så ik sende fotos af Louis. Det vil jeg elske. Min lyse Blop er jo i himlen – og den mørke Fjolle hos mig nu. Så det er jo omvendt af Doky og Louis. <3 Savner stadig Blop hver dag ... Du har ret. Bedste race simpelthen - i hvert fald til sådan nogle som os

Leave a Reply

Your email address will not be published.