Forsvind tørre hud – vig bort

Håndcreme

Reklame

Forsvind tørre hud – vig bort

Jeg vil anbefale jer fire favoritter fra Avène her i vintertiden. Kulden er kun lige begyndt. Det bliver koldere. Pas på huden. Den er vores største organ. De her fire fab sager fra apotekerne, er jeg meget glad for. Selv Jan the man dypper pegefingeren i krukkerne (Body og Lip Butter)…

Bodyshampoo

I badet bruger jeg Trixera bodyshampoo. Den elsker jeg. Jeg elsker duften, og jeg er vild med effekten og nemheden (med pumpe). Sæbefri. 400 ml kr 174,50

Efter badet (og hver dag, for at huden ikke skal blive rosin-lignende) bruger VI bodycremen BODY. 250 ml kr 189,50. Den fedter ikke, og det er særligt med en bodycreme. Den dufter så skønt. Find den på apoteket og PRØV.

PS: I BODY-serien findes der også andre produkter. Tjek også dem ud. MUMS.

På læberne kommes Cold Cream lip butter (kr 99,50 – fås også som stift). Den er så behagelig og har en mild smag (til både mænd og kvinder). Smelter på læberne og fjerner øjeblikkeligt tørhedfølelsen. AHHH.

På hænderne har vi altid COLD CREAM håndcremen herhjemme. Den står rundt omkring, og er bare god – både til prisen, i størrelsen og fordi den virker. Kr 74,50 for 50 ml. Prøv den.

Dette bare en lille reminder, når I går på apotekerne ude i det danske land, og ser at de har Avène…

Bodycreme
Læbepleje
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.