Fugtmaske med power

Reklame

Fugmaske med power

Jeg elsker gode fugtmasker. Jeg kan lide nogle, der dufter skønt – og jeg kan lide nogle uden parfume. Hver ting til sin tid. Vi bestemmer selv. Når jeg skal storforkæles, så bruger jeg denne nye maske fra Darphin. Jeg har også brugt Jan the man, som min testdummy (!). He likes it, “fordi den ikke fedter huden til, som noget af det andet maskeværk, du tester på mig”…

Blot efter 10 minutters brug opnås 24 timers fugt og huden bliver “plump og frisk”. Lise G har engang delt med mig, at fugt i en god form, giver den bedste form for sundhed i huden – at huden med et godt fugtniveau tager sig bedst ud. Jeg giver hende ret, og det er derfor, at jeg så gerne vil have, at I bruger FUGTSERUM, drikker godt med vand – og bruger fugtmasker (og selvfølgelig husker at fjerne døde hudceller).

88% af ingredienserne i Hydraskin Cooling Hydrating Mask er af naturlige oprindelse. Den er skabt med vandrige naturlige ingredienser og hyaluronsyre, der skaber en god fugtbalance og forebygger at huden taber fugt i 24 timer. 

Stærke ingredienser:  

  • Hyaluronsyre: der hjælper huden med “holde fugtniveauet højt”
  • Finger-tang (Laminaria Digitata): der øger fugtniveauet i huden, fordeler fugt i hudcellerne og forbedrer fugtcirkulationen
  • Sommerfuglelavendel: der i hudpleje stimulerer de naturlige fedtstoffer i huden 

BRUG: Anvendes 2 gange om ugen i et tyndt lag på renset hud. Undgå øjenomgivelserne. Skal sidde på i 10 minutter og herefter fjernes med en fugtet klud.
Tips: Kan med fordel opbevares i køleskabet for en intens kølende effekt, der samtidig giver huden et øjeblikkeligt friskt og sundt udseende. Påfør med en “maske-pansel” evt.

Varm anbefaling herfra.

FORDELE:

  • dufter skønt
  • frisker huden op
  • huden får glød
  • huden ser “sundere” ud
  • meget drøj i brug – der skal kun et tyndt lag på

Darphin, Hydraskin Cooling Hydrating Gel Mask, 50 ml., 399 kr. vejl.
Forhandlerinfo: 33 32 33 22

I ved allerede, at jeg er glad for Darphin, og da jeg skrev og talte om Cooling-stiften, var I mange, der bare måtte eje den. Jeg forstår. Tak for de flotte tilbagemeldinger. Jeg ved godt, at det ikke er så “gængs og nemt” at få fat på Darphin (som andre lign. brands), men I har fundet nogle gode metoder. I kan altid ringe til tlfnr (33323322) for info om nærmeste forhandler.

Ha’ en dejlig dag

Møs fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>