Fyldige bryn og lange vipper

Reklame

Fyldige bryn og lange vipper

Om I bruger det ene mærke frem for det andet, det er op til jer. Jeg selv skifter mellem Revitalash, M2Beauté og Optilash. De to første minder om hinanden, dog synes jeg M2beauté til vipperne er bedst – og Revitalash til brynene virker bedst.

Optilash eller Filorga’s øjenvippeserum bruger jeg, når jeg ikke ønsker at bruge prostaglandinlignende stoffer ved mine øjne. Så tager jeg en aktiv pause fra M2beauté og Revitalash (lige nu på tilbud – se link)

Hvor meget går I op i det?

Jeg kender en smuk ung pige, der aldrig bruger makeup. Hun er født næsten uden øjenvipper og bryn. Hun prøvede at få sat vipper på, det gik ikke. Hun fik allergisk reaktion. Hun prøvede at få brynene “let-tatoveret” på. Det var hun så ked af, at hun bruger lidt transparent pudder over brynene hver dag. Hun spurgte mig til råds. Jeg sagde til hende; “køb Brow fra Revitalash og Optilash fra Apotcare. Brug det hver dag i to måneder og se om der er effekt”. Hun er så glad for effekten. Hun har sine egne flotte bryn, og fine vipper med lidt længde og INGEN REAKTION…

Jeg selv har pæne bryn, og korte vipper. Jeg elsker, når jeg husker i en lang periode at bruge serum. For når jeg husker det, så får jeg længde og fylde, og jeg synes sgu det pynter i mit ansigt.

Hvad er jeres holdning til de forskellige vippe – og bryn-serummer? Speak up venner.

Møs fra Ibbe

3 Comments
  1. Har købt XLash fra NiceHair til en fornuftig pris.
    Ved ikke om du kender den?
    Men den er også god.

  2. Jeg har kun prøvet M2 Beauté med prostaglandin – både vipper og bryn vokser og vokser😊👍🏾 Jeg har netop bestilt en Brow serum fra Revitalash for lige at se om den rykker endnu mere og ja så var den lige på tilbud så den er jeg spændt på at afprøve🙂
    Jeg har prøvet Embryolisse varianten uden prostaglandin der er til både bryn og vipper og det virker overhovedet ikke på mig🤷🏽‍♀️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>