Giv mig brune ben

Reklame

Giv mig brune ben

Når jeg skal have brune ben, så bruger jeg Dove blandet med evt Derma (eller hver især alene). De er fine til mig. De er billige, og giver en let tone ( i den lyse udgave af Dove). Den kaldes for en bodylotion med selvbruner (gradual tan) – og Derma’s er både til ansigt og krop (også fin til ansigt faktisk)…

De giver mig brune ben – og især bagpå benene (da jeg aldrig får sol på benene bagpå)…

En ven gør det på en anden måde

Når en ven jeg har, skal have brune ben, så bruger hun Ecooking. Hun har lyse ben, meget lys hud, og hun vil gerne bruge økologiske produkter. Så hun blander Ecookings dråber i sin økologiske bodylotion, som hun bruger til kroppen. Dermed kan hun selv styrer, hvor let-sol brune hendes ben skal være. DET VIRKER…

Jeg har også verdens dejligste nabo, der kender tricket til brune ben med Ecooking. Det er simpelthen så pænt til hendes lyse ben med en let tone at gylden solhud. Varm anbefaling af de gyldne dråber til jer, der gerne vil bruge økologi og selv kunne blande jer frem til styrken (især fantastisk til lys hud).

Behøves vi have brune ben?

Nej, det gør vi ikke, men vi er nogle, der synes, at det er ret så lækkert. Der er også nogle, der gør benene brune til en fest, hvor der skal en knælang kjole på. Jeg synes også, at det ser godt ud.

Det er også fedt at bruge selvbruner for at forlænge den sommer, vi har været heldige med. Om det er på ben eller ansigt, hænder eller ben – ja bare det kan forlænge sommeren en smule…

Jeg har veninde, der altid bruger St.Tropez på benene. Hun har en lidt mørkere hudtone, og den er spot-🏆on perfekt til hende (i dark).

Jeg har en anbefaling af en spray, der er god til ansigt, hals og hænder – også fra St.Tropez.

St.Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist er en fugtende selvbrunerspray, der også virker GENIALT på hænderne.

FIF: Kom en bodylotion på begge håndrygge, og spray efter lotion er tørret ind, selvbruneren på med 10 cm afstand. Det gør simpelthen håndryggene så flotte og sol-sommer-brune.

OM St.Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist

  •  Tropisk Hibiscusblomsterekstrakt hjælper med at beskytte huden mod frie radikaler.
  • Opfriskende Grøn Mandarinvand.
  • Hyaluronsyre og Pentavitin™ giver huden langvarig fugt og en ungdommelig glød.
  • Den klare vandformulering farver ikke, og mikrospraymundstykket skaber en behagelig findelt mist.
  • Passer til alle hudtyper og er en revitaliserende mist, der på samme tid fastlåser selvbruner-ingredienserne på huden og hjælper med at beskytte mod skader fra det omgivende miljø.

Om I vil forlænge sommerens glød en kende, så ved I, hvad I skal lede efter. Priserne ligger på mellem 29,95 og 300 kroner <3 – frit valg <3

Jeg viser på Instagram i stories, hvordan jeg gør med DERMA senere idag – og jeg skal nok også kaste videoen på Facebook (der er gode fif at hente). Glæd jer.

Knus og dejlig dag fra

Ibbe

2 Comments
  1. Jeg elsker selvbruner nu hvor jeg altid har høj SPF på og bruger en del peeling osv i ansigtet, så ligner jeg bare ikke helt mig selv uden lidt hjælp. Det er bare svært at finde en selvbruner som giver nok på en medium hudtone – især til sommerkulør. Om vinteren går det noget lettere synes jeg. Ved du præcis hvilket produkt din lidt mørkere veninde bruger Ib?
    Jeg er i øvrigt mega glad for James Read sprayen til ansigtet jeg købte på din anbefaling i vinters og har skuffen fyldt med dem og klar til vinteren😅

Leave a Reply

Your email address will not be published.