Gode sager til hænderne og fødderne

Gode sager til hænderne og fødderne

Endelig Nivea til hænderne i praktiske, fine størrelser (75 ml). Skønne priser, kr 39,95 pr.stk. Fås i Matas og dagligevarehandlen (hvor jeg spottede den blå første gang – og købte den).

Den blå er min favorit. Hallo, det er Faster Ena lige ved hånden. Tak Nivea. Så er der q10-udgaven, som Jan bedst kan lide. Repair-udgaven gav jeg til en hundeveninde, der er total havenørd. Hun siger, at den er “rigtig god” (hun er jyde)…

Matas

Glycerin håndcremen er en klassiker herhjemme. Vi har den altid i hjemmet. Den er billig, god, for alle, trænger ind lynhurtigt – og er også god til fødderne.  Den er blevet opgraderet til Svanemærket – og er uden parfume (idag). 200 ml i tube koster kr 49,95.

Svanemærkede stribevarer er populære, og idag findes der 90 striber, der alle er Svanemærkede. Det er så cool, synes jeg.

Svanemærket er garanti for; at produktet er blandt de mindst miljøbelastende, at produktet er fri for MI etc (læs selv om Svanemærket og Matas HER)

Sally Hansen NYT – først online medio juni – og i butikkerne ultimo august

Men jeg kunne ikke vente. Se lige de her darlings – COLOR THERAPY. Ej ej ej venner, de bliver til HITS hen over sommeren, spår jeg.  Jeg skal nok lave en selvstændig anmeldelse af dem, men hold lige øje (online på Matas) sammen med mig, når de kommer derinde (sat til den 15.juni). Jeg skal have fat i tre af de røde, der kommer. De ser så gode ud i det pr-materiale, jeg har fået tilsendt – på skrift.

Min fars yndlingsfodcreme – og også min

Jeg har tre yndlings-fodcremer; Boots’, Comfort Zone’s og denne her fra Ilse J. Jeg gav min far den i julegave for et par år siden, og til fars dag får han atter en. “Heidi, fødderne bliver bare så bløde, og så med de der bambussokker. Det er vildt” – og han er VESTjyde!!!

Det er den mest behagelige, blødgørende og effektive fodcreme med en skøn duft af Eucalyptus og Rosmarin. Det høje indhold af Sheasmør og Lanolin modvirker tør og revnet hud.

ILSE JACOBSEN Rosemary Shea Butter Foot Cream 85 ml koster kr 195 – skøn gave til farmand, der går op i lækre fødder – og det gør min far.

Efterlader huden blød med en pudderagtig overflade. Også god til tørre albuer og knoer.

Dette blot

Dette blot som tips til sommer-hænder og -fødder. Der kommer mere om fødder i næste uge, for hvor er det vigtigt – med pæne fødder i sandaler. Uha, jeg har noget med gule hæle og hælrevner. Er ikke vild med det. Er vild med SUNDE FØDDER, der strutter af “hey, hende der går på mig, hun tænker på mit velvære, og passer på mig” quote foot uno.

Ha’ en dejlig aften venner. Kys en du elsker – sådan inderligt – og ægte. Det giver gode energier, der ruller og bruser i krop og sjæl.

Ibbe

1 Comment
  1. God formiddag Heidi,
    så dejlige produkter.
    Især Nivea er jeg selv storbruger af.
    Flotte farver på lakkerne, forstår jeg godt du går efter.
    En dejlig pinse til du og dine:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>