Nivea tag mig hjem til min faster Ena

IMG_2755 2

Nivea tag mig hjem til min Faster Ena

Nivea. Blå. Dåse. Fed. Hvid. Faster Ena, Onkel Egon og Krølle. “Du må gerne bruge af den”. Selvom Nivea putter deres cremer i plastemballage, flaske, tube eller krukke, så vil jeg altid tænke TRYGHED, BARNDOM og BLØDE KINDER, når jeg rører ved et Nivea-produkt. Jeg måtte gerne stikke mine små tykke barnefingre ned i den blå Niveadåse hjemme ved Krølle. “Bare kom den på kinderne og dine arme”, sagde Faster Ena. Det føltes så dejligt. Den duft der. Åh, lise.

De her fire cremer til kroppen gør ikke helt det samme for mig. De gør noget andet. De kan fordeles en kende nemmere (høhø), og de indeholder nutidige ingredienser (Hydra IQ), der fugter på et andet plan. Konsistenserne varierer lidt. Fælles for dem alle er dog, at de holder huden godt gennemfugtet, blød og smuk.

Der er en af de her fire, der har stjålet min tørre hud. Helt. Altså, et af produkterne som min hud bare storelsker. Det er Nivea Smooth Caring Body Lotion (#4 på billedet). Fuld af sheasmør, som jeg ville ønske, jeg kunne rulle mig i nogle dage. I stedet smører jeg bare denne creme på.

De er i butikkerne nu. De koster kr 49,75 stykket for 250 ml.

Tænk at brugen af en body lotion kan tage mig hjem til min Faster Ena i Esbjerg hver dag. Det er da smukt.

9 Comments
  1. Åh, kære Ib, sikke et dejligt minde – og beskrevet, så man synes, man kender faster Ena. Jeg har det på samme måde med lanolincreme, som min farmor brugte. Når jeg blev passet hos hende fik jeg æblebåde om aftenen, og de smagte af hendes lanolincreme. Lyder måske ikke rart, men det gjorde ikke noget, for jeg elskede min farmor. Kærlig hilsen Lise….og tak fordi du så generøst linker til min blog!

    1. Lise, jeg ville gerne spise æblebåde med lanolincreme sammen med dig i en drøm, hvor alle hundene RICCO, BLOP og FJOLLE, legede omkring os – hvor Dr.Weil pludselig kom forbi med sine Rhodesian Ridgebacks for lige at sige hej til os – og smage på de helt særlige æblebåde <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.