GoodIb-bag i anledningen af 8 års fødselsdag

Reklame

GoodIb-bag i anledningen af 8 års fødselsdag

Tre skønne kvinder møder op herhjemme for at fejre IBbyheart’s 8 års fødsesldag den 25/1 2020. De får helt vidunderlige, (faktisk OVERDÅDIGE) goodIB-bags med hjem. Det er så skønt. Det er sådan, jeg vil have det.

MEN jeg synes også, der skal lidt mere festivitas til. Derfor kan en af jer også vinde en GOODIB-bag. Den er ikke som de andres, den er noget for sig selv. Jeg vil vise jer et lille udvalg af de lækkerier een heldig vinder modtager i anledningen af bloggens fødselsdag.

Det eneste I skal gøre for at blive den heldige vinder af denne helt unikke GOODIB-bag er;

 • skriv I kommentarfeltet herinde (eller på opslaget på min FB-side), EET PAR ORD, I forbinder med mig – IB – med bloggen IBbyheart(I kan altså få to lodder i puljen – både et på FB og et på bloggen)
 • alle med dansk postadresse kan deltage
 • vinderen trækkes den 26.januar 2020.

Der er lækkerier fra serier som Ilia, Coola, Idun Minerals etc

BLA

 • 250 ml Evolve håndsæbe, der dufter friskt af blodappelsen
 • 100 ml af min favorit rensebalm of all – nemlig S5, der bruges på tør hud, og også løsner døde hudceller med frugtsyrer
 • Coola CC creme med spf 20 og den smukkeste rosa glød, der eliminere grå hud med det samme
 • Coola læbepomade og Ilia læbestift
 • Kester Black neglelak i farven MY GIRL ELLA
 • Idun Minerals lipgloss i farven Charlotte (fås online hos Matas
 • S5 serum til tør hud (trial size 10 ml)
 • Algenist Power Night Pressed Serum (trial size 7 ml)
 • Algenist maske ALIVE, som jeg elsker og mener ALLE kan have stor gavn af
 • Ilia trial size mascara og en Pure Eyeliner i farven coxgrå
 • + mere som skal være en overraskelse, når vinderen åbner sin GOODIBbag

Jeg er stolt af IBbyheart. Jeg når ud til mange, og jeg er så taknemmelig for, at jeg har fundet mit kald, når mit flag i 2000 gik på halv…

Jeg følte, at jeg døde lidt, da jeg mistede mit arbejde og senere accepterede, at jeg var blevet syg med sclerose. Med IBbyheart viser jeg, at jeg er mere end en med en ond sygdom på slæb, og det gør mig inde i hjertet så ægte, ægte glad.

Tak fordi I er her.

Knus fra Ibbe (#Imatter)

#youmatter #goodibbag #WEmatter

177 Comments
  1. Stort tillykke med de 8 år 🙂
   Jeg elsker den måde du formidler på, og jeg er helt vild med, hvordan du inddrager Jan the man!

    1. Heldige de 3 vindere, det er altid skønt at besøge dig, man er altid i godt humør når man har været sammen med dig eller set en af dine fantastiske videoer 🙂 tillykke med de 8 år 🙂 <3

 1. Kære Ibbe!

  Mine ord om dig må være:

  Idérig
  Billedskøn
  Broget
  Entusiastisk

  Tillykke med fødselsdagen <3

  Kh Mette

 2. Den sødeste og ærligste beauty blogger jeg kender. Personlighed, professionalisme og poter ♡ altså, dejlige hundepoter

 3. Du er en super sej kvinde – det fornægter sig ikke, at du er vokset op med fødderne i den jyske muld.

  1. Tillykke med de 8år🇩🇰🇩🇰🇩🇰og tak fordi du fortsætter 🥰🥰🥰du er så fyldt med viden, indsigt, medlevende, kærlig, ærlig,følsom…jeg kan blive ved men din kærlighed for mennesker og dyr..den betyder alt for mig det viser du har et hjerte og i disse tider er det det som tæller ❤️❤️❤️❤️tak for at du bliver ved❤️❤️❤️❤️

 4. Du er sej, mod på livet trods en sygdom, og du er inspirerede 😉😍 tilllykke med de 8 år

 5. Du er indbegrebet af sødt og kærligt med menneske med særlige udfordringer men med masser af livsglæde. Kh Pernille

 6. Om det så er ved at læse dine opslag på fb, insta eller i bloggen. Eller ved at lytte til dine live videos på Insta så for inder jeg dig ALTID med tryghed. Fordi du er så ÆRLIG. Der bliver ikke lagt fingre imellem eller danset rundt om den varme grød. Du øser ud af dine erfaringer med smerter, din viden om beauty og af dine tanker og følelser omkring alt det lette, men så sandelig også omkring det svære. Så for mig er du INSPIRATION OG TRYGHED. Tak for dig❤️

 7. Tillykke med bloggens 8-års-fødselsdag. Jeg ville så gerne have meldt mig til at være én af de tre, der kommer en tur forbi dig og møder dig personligt. Men jeg bor for langt væk og helbredet driller. Alligevel synes jeg at det er så skønt (og meget stort af dig), at du giver os muligheden for det.

  Du er sej, ærlig og kærlig!

 8. Tillykke med de 8 år på bloggen <3
  Jeg forbinder dig med
  styrke, beauty, Fjolle, en fighter
  sjove, hyggelige, bevægende hverdagshistorier (med og uden fokus på sclerose)
  Du er skøn

 9. Jeg tænker og føler ordene sårbar, stærk og modig 🙏🏻 Et kæmpe tillykke skal det lyde fra mig 🎉❣️🇩🇰

 10. For mig (der selv er kronisk syg, med daglige smerter) er du et stort forbillede ifht din måde at takle kronisk sygdom, med dertil hørende smerter på. KÆMPE RESPEKT!!

 11. En hjertesag og et ståsted for dig, IB, hvor du deler din viden og erfaring med produkter og dine op- og nedture som sclerosepatient; en blog hvor man kan grine og græde sammen og med dig.

 12. Elsker at føle dig og fjolle, du er så dejlig naturlig 😍og fint når Jan the mann er med engang imellem 😊

 13. Har været med næsten fra start og at følge dig var en kæmpe hjælp. Jeg fik sclerose diagnosen for ca. 8 år siden og det har været en kæmpe trøst, især i starten, at følge dig og se man godt kan have et liv og ikke mindst være livsglad på trods. At du så er et lige så stort hundeøre som mig og skriver fantastisk har fået mig til at hænge ved (du er faktisk den eneste af de “sygdoms” relateret jeg stadig følger da du er SÅ meget andet også). Stort tillykke med dagen – glæder mig til at følge dig mange år i fremtiden

 14. Tillykke, tillykke, må du blive fejret og forkælet på den store dag 🙂 Godt gået og fortsæt endelig mange år endnu!
  Det er jo egentlig en ret nem opgave, for du rummer jo meget.

  Livsnyder
  Loyal
  Ærekær
  Oprigtig
  Rummelig
  Fordomsfri
  Ærlig
  Omsorgsfuld
  Dyreven
  Stædig
  Modig
  Sjov

 15. jeg forbinder troværdighed, ærlighed og vejledning i øjenhøjde med dine følgere, med dig og dine SoMe kanaler.

 16. Til lykke og tak 🇩🇰🙏🏼.

  Jeg elsker, at du ikke er i lommen på nogen og ikke spiller skuespil.

  Knus ❤️🐾
  Marianne

 17. Tillykke med de 8 år. Jeg elsker at følge dig, fordi du er skide god til at formidle, super inspirerende og så kan man bare mærke din livsglæde, trods de udfordringer sygdommen fører med sig.

 18. Så sød og dejlig og ærlig blogger er du IBBY❤️❤️❤️ Bare helt dig selv, trods livets strabadser 🤩

 19. Hej Ibby Hjertelig tillykke med de 8 år. Du er en fantastisk rolle model for andre med kronisk sygdom især for mig den utrolige måde du holder dig selv oppe på, du nyder livet på trods af alvorlig sygdom du er en fighter, jeg er også en fighter for mine skønne børn jeg er mønsterbryder stopper den sociale arv. Man kan kalde mig mælkebøtte barn har givet så meget kærlighed til mine dejlige børn på trods af at jeg ikke selv fik det. Mange Kærlige Hilsner til dig skønne sjæl fra Hanne Arendahl

 20. Stort tillykke med de 8 år 🇩🇰

  Jeg elsker at se dine sjove små videoer 😊

  Tror du er et meget ærligt og kærligt menneske ❤️

  Mvh Heidi

 21. Oprigtig, åbenhjertig og ærlig, og ikke mindst hyggelige dagligdags oplæg om stort og småt til glæde og inspiration for os der følger dig.
  Stort tillykke 🇩🇰❤️

 22. Et STORT for-tillykke med fødselsdagen.
  Jeg er vildt imponeret over dit gåpåmod, din stærke vilje og fighter instinkt.
  Du er en ener og jeg er glad for at have fundet dig. Du giver mig den viden og forståelse jeg har brug for. TAK FOR DIG 🙂

 23. Skønne og lækre opslag på blokken ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

  Tillykke med de 8 år. 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 24. Jeg elsker at se dine videoer og har fået noget skøn make up og nyder dit dejlige humør som bare smitter af igennem skærmen ❤️ du skinner bare 😍 jeg fylder 40 her den 27 januar så ville være dejligt at vinde sådan en givaway 🇩🇰👌🏻 stort tillykke med de 8 år 🎂

 25. Indre/ydre skønhed, ufattelig styrke og et utroligt stort hjerte!
  Tak for 8 år, og tillykke med fødselsdagen og TAK for dig, smukke Ib❤️❤️

 26. Tillykke med de 8 år ❤️
  Det der hos mig beskriver dig er at du både er min og min datters veninde 😉🤣❤️ Vi elsker dig og er stolte over at du laver så flot en blog altid.

 27. kæreste Ibbe..
  lys og varme,kærlighed til alle,,din skønhed og din smukke sjæl.
  at leve livet på godt og ondt.
  din store kærlighed til hunde,
  jeg forstår alt helt ind i hjertet når du skriver hunde,jeg elsker den lige så højt selv.
  kærlig hilsen
  Hanne

 28. Hej Ib

  Tillykke med bloggen ❤️En af de få blogge jeg elsker at følge og som jeg har fulgt i mange år.
  Du er:
  en stor dyreven
  inspirerende
  Beauty ekspert
  En kæmper
  ærlig
  Har humor
  Har en stærk vilje
  så skøn naturlig

 29. Jeg nyder at læse med og har gjort det i en del år efterhånden. Hele din Matas baggrund og din nysgerrighed omkring nye produkter gør, at man kan mærke at du brander for at dele ud af dine erfaringer 😃

 30. Jeg forbinder dig med autenticitet, positivitet og generøsitet. Du giver af dig selv på den fineste måde.
  Tillykke med bloggens fødselsdag! 🇩🇰🍰🎉🍾

 31. Kære Ib du er en kæmper, en der ikke giver op selvom du ligger ned! Og så “kan du dit kram” Tillykke med de 8 år. Tak for din tid, din ærlighed og din viden♥️ Knus Mai (jeg har også dansk postadresse)

 32. Jeg elsker at du er 100% dig selv. Du kan være glad, træt, ked. En ægte hundedame, Matas/CLARINS dame. Jan’s dame.
  Elsker at du viser menneskelighed og følelser.
  Man føler man kender dig selvom vi aldrig har mødtes.
  Håber dog en dag😍
  Hvem ved🥰

 33. 🇩🇰Tillykke🇩🇰
  Tillykke med:

  – Bloggens 8 års fødselsdag
  – at du er en fantastisk formidler
  – at du er et forbillede for andre med og uden udfordringer
  – at du aldrig “kun” er din sygdom
  – du har go humor
  – at du har empati
  – at du vælger at se det positive

  🇩🇰

 34. Forbinder dig IB med tillid, humor, empati, stærk, god stil, lækre produkter og hunde ❤️. Hjertelig TILLYKKE med fødselsdagen!

 35. Godmorgen kæreste Ib/Ibbe/Heidi – kær voksen har mange navne 🙂
  Hold nu op du kan overraske, sikke dog en imponerende goodiebag, mange lækre sager til selvforkælelse fra dig 🙂
  Nogle ord jeg tænker om dig:
  Smuk
  livsglad
  meget viden om beauty mv.
  hundemenneske med varmt hjerte
  sej
  viljestærk
  god kone med god mand
  ærlig
  ligefrem
  kærlig
  omsorgsfuld
  optimist
  omfavnende
  god blogger
  klog
  og meget meget mere…………
  Knus og en god dag ønskes du og dine(folk som fæ) 🙂

 36. Jeg forbinder ærlighed og gennemsigtighed med din blog. Både i forhold til produkter og det du fortæller om dit privatliv og helbred

 37. Livsbekræftende, viljestærk, kreativ (ses tydeligt i din fantastiske måde at skrive på), ærlig og godhjertet.

  Tillykke og fortsæt endelige det gode arbejde her på bloggen 🙂

 38. Stort tillykke, det er flot gået! Jeg forbinder dig med et innovativ og inspirerende powerwoman, som udviser gennemsigtighed ved at give os alle et indblik i dit liv, ægteskab, kæledyr og sygdom og uden at pakke alt ind i det typiske “instagram-filter” som alt for mange bruger idag og kun viser perfektheder. Sejt gået, navnesøster! 😁☀️👏

 39. Skønhedstip, dejlige opdateringer trods udfordringer i livet, og skønne hundelufte ture med din skønne hund ❤️❤️❤️

 40. TILLYKKEEEEEE og hip hurra med bloggens fødselsdag. Håber du fortsætter den vej du har bevæget dig ud af❤️❤️❤️❤️

 41. Vanvittig, vittig.
  motivation, i rotation.
  Oplevende, levende.
  Ærlig, spontanitet
  Og ikke mindst fabulous ❤️
  Lidt om dig, fra mig.

 42. Du er det mest positive menneske jeg kender trods en masse udfordringer, mange burde lærer noget af dig ❤️🙏

 43. Du er en rigtig sej kvinde , som er med til at give inspiration til ældre kvinder som mig . Har meget stor glæde af din blog . Og din indstilling , hvad kan man sige andet til seje kvinde . En stor glæde ville også være at vinde ❤️❤️❤️

 44. Oprigtig, prisbevidst og underholdende ❤️
  Tillykke med ‘jubilæet’ Ib. Håber du passer godt på mit gamle hood 🤗

 45. Nå nu jeg ikke fik lov til at besøge dig, må det jo være et plaster på såret, med denne godtepose <3
  Jeg er vild med din blog, og har fulgt dig i mange år. Måske ikke helt fra start, men næsten.
  Knus <3

 46. Ord, jeg forbinder med dig er:

  Hunde 🐶 Hjertevarme 💖 Skønhedsprodukter 💅🏻 Sej 💖 Figther 💖

  💖💖💖

 47. Skønhed, varme og humor (kan desværre ikke tælle til et par 😜)

  Hvis jeg vinder, skal min mor have præmien, for hun deler fødselsdag med bloggen 🥰

 48. Kæreste Ibbe.
  Det ville ikke være det samme uden dit evindelige skæve og skønne væsen. Du er elsket på alle mulige måder fordi du er dig og man får dig altid ægte. ❤️
  Stort tillykke med de 8 år og kys så den sclerose farvel 💋 (se den som grøn)
  Kys P.

 49. Givende, smilende, grinende, sjov, hjertelig, selvironisk, klog, videbegærlig, smuk, positiv, HUNDEMENNESKE ❤️

 50. Sej, selvstændig, kærlig, ærlig, sjov, inspirerende, hjælpsom, smuk, glad, oprigtig, tillidsfuld fantastisk kvinde, som laver de fedeste give aways, inspirerede opslag og videoer, som selv blondiner kan forstå 🤣 Altid klar til en hjælpende kommentar og jeg kunne blive ved.

 51. Tillykke
  Elsker at læse/ se med når du omtaler produkter. Du har givet mig mange gode og lærerige ider, og formidle mange gode produkter, som jeg har været glad for.
  Endnu en gang tillykke🇩🇰

 52. Oh honey, hvis jeg bare vidste, hvor jeg skulle starte😊 Men ok, her kommer et par ord: Nærværende, kærlig, sjov, kompetent, ærlig!

 53. Når jeg er tvivl om noget omkring skønhed eller hudpleje , kommer jeg stadig , nu 18-20 år efter du var MIN Matas-pige til at tænke på, hvad du har sagt, rådet mig til eller forkælet mig med 🙂
  Undorgettable.

 54. Tillykke med fødselsdagen 🇩🇰🇩🇰🇩🇰
  Din blog er ærlig, kærlig, humoristisk og fyldt med lækre skønhedstips. Tak for at være en dine følger.

 55. Du er humoristisk, du kan dit kram og så er du ægte ❤

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen 🇩🇰🎈💐

  Kh Bente

 56. Åbne og ærlige meninger om dette og hint og som ekstra bonus, dine skønhedstips som jeg altid læser med stor interesse:)

 57. Heidi, du er altid så ærlig, det sætter jeg meget stor pris på – intet er for småt og intet for stort til at kunne fejres 👏

 58. Hej skønne Ib❣️ Husker dig, som den eneste af alle dem fra dengang på sklerosesnak – super sej, og altid positiv 🙂
  Jeg er vild med din blog, for du stråler i dit virke, med din smittende livsglæde og meget grundige projekt er du til stor inspiration! – også for en scleroseramt som mig, der ikke altid orker det der make-up-halløj osv.
  Men med mange gode, supernemme fifs fra dig, har det hjulpet mig meget til at gøre mere ud af mig selv, og oftere.
  Af hjertet tak❣️ Knus fra Gitte

 59. Hej Ibbe

  Tillykke med bloggens 8 års fødselsdag, jeg lægger lige et lod i puljen ❤️

  Jeg forbinder dig med:

  😄 stort smil og grin
  🐶 Fjolle hunden og
  ☀️ Godmorgen, fordi du altid er den første der siger godmorgen til mig (altså på IG 🥰)

 60. Jeg forbinder dig som en sej kvinde, med mange gode tip om diverse produkter og hvordan man lægger en naturlig make up og får noget lækkert hår. Du er bare en ener.
  Knus fra Dorthe

  Jeg har IKKE skrevet på denne blog i 2020, så jeg fatter ikke, at det er gentaget før, i mit navn.

 61. Åhh med sclerosen som fællesnævner, har dit skønne humør og indsigt tit hjulpet mig, når jeg har været nede og haft ondt af mig selv ❤️ Samt din kærlighed til de pelsede har givet mig masser af smil 🙏🏼😘

 62. At du vil folk det bedste; både fysisk som psykisk. Glimt i øjet, empati, fighter, at du i den grad har sagt FU til MS, ved at starte din blog i sin tid.

 63. Tillykke!!! ^__^
  Når jeg tænker på dig, tænker jeg på en med højt humør, og som man kan stole på.

 64. Livsglæde, positivitet og at du er så inspirerende – det får mig til, at følge dig her, der og alle vegne 😉

 65. Du er sej, opfriskende og dejlig med mod på livet trods en sygdom, du er inspirerede, jeg har købt flere ting som du råde til at bruge…. selv om jeg ikke er SÅ godt til at ligge det på som dig. men prøver stadigvæk lidt
  tillykke med fødselsdagen

 66. Kære Ibbe For mig er du indbegrebet af vestjydsk dejlighed, midt i Hovedstadens dejligste kvarter ( ja, jeg ved godt at Frederiksberg teknisk set ikke er Hovedstaden… men lad nu den detalje ligge. Jeg forbinder med dig, hunde er helse, glæde ved dagen der er god, selv når det regner, at finde noget positivt midt i en livskrise, og Clarins!!! Altid Clarins 🥰Og alt det andet beauty halløj som jeg elsker. Tak for din dejlige blog, og et stort Tillykke 🥰🥰🥰🥰🥰

 67. Det ret nemt med 2 ord om dig Ib 😉
  Inspirerende og ærlig ❤️
  Jeg lærte så meget af dig da jeg startede med at arbejde i “beauty branchen” for 7 år siden. Læste alle dine blog indlæg og begyndte at følge dig både på insta og FB. Tusind tak for inspirationen 🤗👍🏻

 68. Elsker at følge dig 💃🏻 I medgang og modgang 🥰. Du er et frisk pust 💨, med ❤️ Hjertet på rette sted.

  Jeg vil elske at vinde 🎁.

  Ønsker dig en dejlig dag 🌼🌸🌺.

  Mojn mojn fra Heidi

 69. Kæreste Ib❤️
  STORT tillykke med de 8 år- det er fantastisk🙌🙌🥳
  Dét der falder mig først ind er, at man kan føle DIG i alle dine indlæg; hvadenten det er det skrevne ord eller en video. Du forstiller dig ikke og er den ægte vare hele vejen igennem. Det gør dig 1000000% troværdig og jeg ved at du ikke reklamerer for noget du ikke kan stå inde for.
  Mere af dig, tak🙏🙏

 70. Et par ord jeg forbinder med dig er: entusiasme pg fighter-vilje 💪🏼💃🏼🦵🏻🦵🏻

 71. Kære skønne ibbe
  Kæmpe tillykke med bloggens 8 år’s fødselsdag 🇩🇰💫🎂🎈🎈🎈🎈skide seje dig 💪🏽🤩💥

  Kæmpe knus fra
  Helle

 72. Kære Ib
  Tillykke med blokken🇩🇰.
  Jeg har fulgt dig igennem årene og du inspirerer mig. Både vedr. beauty og som menneske. Tak fordi du deler så generøst ud af dig selv. Jeg er selv MS ramt og “mor” til den skønneste servicehund.
  Kærlig hilsen
  Githa

 73. Jeg elsker at følge dig. Hver dag følger jeg med på instagram ofte på replay da du ofte er på når jeg er på😉 altså med at køre min datter i skole osv.
  Du er ærlig kærlig sjov og meget mere. Jeg bliver inspireret til makeup bøger har læst min geniale veninde serien fordi du talte så godt om den😊
  Du er et dejligt pift i min stille stue og jeg elsker dig og det du byder på♡

 74. Jeg elsker dine lives fordi du virker så naturlig, og du får mig tit til at grine for mig selv. Samtidig ved du hvad du snakker om og kender alverdens mærker – nogle som jeg aldrig har hørt om, og så synes jeg det er så dejligt at du ikke kun anbefaler de dyre mærker.

 75. Hej Ibber.
  Jeg forbinder dig med god karma, ærlig delen ud og gak gak på den gode måde.
  Jeg krydser fingre for at jeg vinder.
  Jeg lover at dele med andre. <3

 76. De ord der skinner klart igennem er ÆRLIG og AUTENTISK.
  Elsker at være med her hos dig og følge i tykt og tyndt.
  You are a true star. Bliv’ ved med det du gør. 💜💜💜💜
  Kh fra @frubirgitteagnes

 77. Altid gode råd, stor beauty- og helseviden, Smittende latter, smil og kærlighed. Til lykke med de 8 år.

 78. Jeg forbinder dig og din blog med ærlighed og omsorg for dine medmennesker. Jeg holder meget af at følge dig. Jeg er relativ ny i makeup. Det vil sige , foundation og mascara har jeg brugt i mange år. Alt andet er nyt og jeg elsker det. Det er nærmest blevet en hobby😍 Jeg finder hjælp og vejledning hos dig. Kærlig hilsen Stine

 79. Wow nogle skønne produkter vi kan vinde 😍.
  Jamen kære Heidi, jeg synes du er et dejligt menneske med et kæmpe hjerte for både dyr og mennesker. Du har humor – er sjov – de fleste gange jeg ser dig på ig for du smilet frem hos mig 😘. Du er ærlig og giver mig inspiration til at tage makeup på, osse de dage hvor jeg egentlig ikke orker det. Og så er du bare en F…… sej fighter! Wow en powerkvinde trods svær sygdom. Stort tillykke med de 8 år på bloggen 🇩🇰🎈🎁🎉💐🥳. Tusind tak fordi du er i blogland 😘❤️

 80. Jeg forbinder dig og blokken med…
  Kampgejst og livsglæde.
  Og skønhedstips og inspiration til almindelige (og samtidigt ualmindelige) quinder.

  Tak for dig & Tillykke 🎊

 81. Har hængt på her i årevis, efter Beautyspace-bestyrer Anettes varme anbefaling, kære Ibbe ❤️ Hvorfor? Fordi du maler med hele paletten!🎨 Et sandt og broget billede. Du har et skønt og kærligt væsen, der brager igennem på bloggen. Tak for dig! Og tillykke med de otte år, da❣️😘❤️

 82. Tillykke med de 8 år 🇩🇰🥳
  Du er en af de eneste blogger jeg har lyst til at følge, fordi du bare er så ægte og ærlig ❤️ Jeg har selv sclerose og du inspirere mig til at være smilende og glad 🌸 Du giver så mange gode tips. Ville elske at dele denne her med min teenager datter ❤️

 83. Sclerose, giveaways og så mener jeg at huske at du ikke selv trækker vindere men at din mand gør det🤔

  Kan ikke huske andet pt. Om så det gjaldt mit liv – er selv kronisk syg og døjer med voldsom hjernetåge pt, faktisk utroligt jeg ikke glemmer mig selv🤦‍♀️😂

 84. Du er den mest rummelige, alt elskende og sprudlende person jeg nogensinde har mødt i min tid online. Tak for dig❤️ Tak fordi du trods attacks og skader, inddrager os alle 🤗

 85. Syn’s bare du er über cool 💪🏼 Bl.a. på grund af din ærlige beretninger om livet med ms, og dine total brugbare skønheds tips 👏🏼🎈Ikke at forglemme at du jo er en Esbjerg tøs (som jeg). Stort te’løk med føs’dagen ❤️🎈🇩🇰🎉

 86. Jeg er bestemt ikke som de andre….. Klart noget for migselv. Nøjagtig som dig søtte…
  😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

  Make a dream come true…. Lækre produkter… Wauuuuuuw

 87. Kære Ib/Heidi 🌺 Du er helt fantastisk og helt igennem autentisk, positiv, inspirerende, og en person der spreder glæde til trods hvad du har at slås med ❤️🥰

 88. Åh Ibbe kæmpe stort tillykke 🇩🇰🇩🇰🇩🇰 med de 8 år 🎉🎉🎉🎉🎉 jeg har fuldt dig næsten fra starten, mest fordi du skrev så fantastisk om dine hunde 💕 især Blop 🥰 så jeg har grinet og grædt, det har været fantastisk 🤗 I dag er jeg her stadig, og synes det er så skønt at følge dig, er bare vild med dine videoer 🤩😂 og alle dine skønhedstips 💅💄💋 så tak for dig 🎉🎉🎉🤗

 89. Er forholdsvis ny, men min umiddelbare tanke er du er en fighter og en humørspreder 😀 Tillykke med de 8 år 🎉

 90. Skønhed – inspiration – menneskelighed – motivation – sejhed – glæde – varme – ægte – imødekommenhed – smukt – spejling 🙏🏽

  Hjertelig tillykke med jubilæet og med, hvor at du har vundet over den mavepuster, man får med sådan en diagnose. Uanset, hvor svære dage og perioder der kan være indimellem, gør du en stor forskel og personligt finder jeg altid vej herind når jeg trænger til at peppe mig selv lidt i en svær tid.
  Kh en anden kronisk fighter 💗

 91. STort tillykke med din fødselsdag som var, og tak for din overskudsagtige måde at være på ved at give af dig selv når det er dig der skal fejres 🙂 Flot goodiebag indhold.

 92. Kære Ibbe,
  Stort tillykke med de 8 år 🇩🇰🎂❤️
  Du inspirere mig og jeg elsker din positivitet og ærlighed. Du tager dine kampe med oprejst pande, og hvor er det fantastisk du har Jan og Fjolle som kan passe på dig, de dage hvor du har det knapt så godt.
  Glæder mig til at følge med på sidelinjen de næste mange år 😘

 93. Du var garanteret en drømme Matas pige, der gik ekstra for dine kunder❤
  Idag er du verdens bedste blogger og hjælper mange flere til at forstå hudpleje og makeup
  Jeg elsker dine videoer,hvor du viser det svære,som du siger, er det sjove.❤❤❤❤❤

 94. Tillykke med de 8 år 🤩 elsker at følge dig, læse om dine produkt anmeldelser, livet med de dejlige hunde, din hverdag osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>